Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yapma ya demek basit duruyor.benim lojmanda hocalar istemişti.iki tane sipariş etmiştim.

stokda kalmamış sonra gönderilecek:1no2:

birde şu indirim broşürleri çok dandik oluyor.benim ilk üye olduğum ayda ki

broşür büyüktü ve sayfalarıda çoktu.11.kampanyaydı....

ya canım bana basit geldi tabi beğenilebilir zevk bu ama 10 ytl ye değmez bence

kız eda sen hala buralardamısın sende benim gibi tüm gün evdesin heralde TUL yok ortalarda 2 gündür görünmüyor gelsede bi an önce onada soracaklarım var :))

ya kızlar temsilcim 2.siparişi vermeyeceği için incandessence alamıyorum =( bir başka arkadaşa sordum o da çoktan vermiş siparişi=( tühh yaa

Canım niye bukadar uzadı anlamadım sen sana gelen iade formunu doldur ürünleride koy götür takım öncüne ver gel bukadar bitmiştir senin bölge sorumlusuyla işin yok takım öncün halledicek,oda hiçbişey diyemez sebep bile söylemen gerek yok ver gel iade de büyük ihtimalle bir sonraki faturandan düşülür hiç kendine dert etme böyle bi hakkın var,ilk aylarda başıma gelmişti söyledim takım öncüme ozaman form falan da yoktu,koydum poşete verdim bir sonraki faturamdan düştüler.

canım öylede takım öncüm bana uzak gidebileceğim bi yer değil oda ben halledebiliyorum demedi toplantı olunca sana msj cekerim gelirsin dedi ama beklemenin anlamıyokki...

bölge satıs sorumlusunuda arayabiliyomuşum öle yazıyo iade formunda bende onu arayacagım yarın hem evide bana yakın umarım bi pürüz cıkmazz

birde ben o parfümlerin fiyatının bi sonraki aydaki faturadan düşmesini değilde elimdeki faturan düşmesini istiyorum öyle oluyormu...

Herkese merhabaa; Ketcim canım sanada cevep yazamadım,biraz sinirlerim bozuk canım biliyosun yaaaa?
Yeni katoloğa gelince idare eder,kısmet zaten anladım artık bazen katolog kötü diyorum ço güzel satış oluyo,ben bu ay kendime kaş jeli,yeni çıkan rimel,birde panoramadaki çiçekli kolye ve yüzük vardıaya ondan aldım,rimeli daha kullanmadım ama diğerleri hoşuma gitti,takı herkesin dikkatini çekti çok beğendiler,kaş jeli de istediğim gibi,kalem gibi renkli yoğun değil,çok hafif az renk veriyo bulaşmıyo kuruduktan sonrada hiç akmadı,elime falan bulaşmadı.
Bu arada kullandığım şeyleri yazayım merak edenlere,
naturals bedemli şampuan; ilk ay biraz kepek yaptı 1 ayda ancak alıştı ama şimdi harika çok menmunum dışardanda farkediliyo.
Ben süper full maskara ve hata düzeltici jelli olanı kullanıyorum 2.daha çok hoşuma gidiyo daha rahat kullanabiliyorum,ben kullanmadım ama kıvrım veren maskara da çok tutuluyo baya methediyolar
yukarda bahsedilen renkli parfümlerden ençok sattığım mor olan make me wonder o çok beğeniliyo,
color trend ben beğenmiyorum ama her ürününden her ay sipariş alıyorum ençok kapatıcı,fondöten ruj satılıyo ama sipariş alırken bile soruyorum daha önce kullandınmı biliyosan al diye,
solitions serisinden lipozomlu krem ve serum kullandım güzeldi bi sorun yaşamadım,
el kremleri de en çok sattıklarımdan
wish of love zaten defalarca yazdım en çok satılan hem kalıcı hem ucuz çok beğenilen bi parfüm
yeni çıkan far away güzel bence.

Benimkide uzak biyere bırakıyorum alıyo kendi toplantı falan hikaye canım seninkinin gönlü yok sen biraz baskın ol inşallah biran önce hallolur fatura ben yatırmıştım canım sanmıyorum düşceklerini bu ay.

oooffff offfff ooofff çok kötü olmuş hemen yeni gir ve onları iade et kötü olmuş yaaaa

kızların cogu yoktu bugun kızlar iade ile bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen kesin iade kabul ederlermi onu bi öğrensem içim rahat etck bi terslik çıkmasından korkuyorum ya

tabi ki alırlar ..aksini düşünme bile..benm komşumda aynı hatayı yapmıştı yolladı tekrar girdi

hoşgeldin TULCUM ya şimdi yarın bayanı arıcam iadeiçin mesela iadeyi yapsak hemen elimdeki faturadan düşermi fiyatı yoksa bidahaki aydanmı düşer elimdeki faturadan düşsün istiyorum ben ((,

birde takım öncüm uzak bana çalışıyo falan pekte oralı olmadı toplantı olunca toplanıyoruz ozaman cagarırım seni dedi ama beklemek istemiyorum ben bölge satış sorumlusunu aradım pazartesi arayın müsait değilim dedi mesajlaa yarın arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…