- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.461
evet ya ben takı ve aksesuar konusunda pek güvenemiyorum belli iyileride vardır ama gördüklerim bana oizlenimi vermei mesela k4de bi el çantası vardı çift yönlü o hiç hoş değil hani basit duruyo bence deymez 10 ytl ye geçende gezerken burda rus pazarrı diye bi yer var ordan aldım makyaj cantasını 5 ytlye :)) ışıl ışıl bişey
yapma ya demek basit duruyor.benim lojmanda hocalar istemişti.iki tane sipariş etmiştim.
stokda kalmamış sonra gönderilecek:1no2:
birde şu indirim broşürleri çok dandik oluyor.benim ilk üye olduğum ayda ki
broşür büyüktü ve sayfalarıda çoktu.11.kampanyaydı....
yok daha ödemedim son ödeme tarhim ayın 29 zunda geri iade formunu okudumda tam anlamadım ondan emin olmak istiyorum canım benim bu ay bu 159 ytl yide ödemek istemiyorum çünkü yalandan( off offf şu iş bi hallolsunn 50 kez bakacam sipariş verirken :))) birde yarın bayanla konusacagım umarım bi an önce halleder durumumu anlatıcam ama ne bilim umursamaz falan
Canım niye bukadar uzadı anlamadım sen sana gelen iade formunu doldur ürünleride koy götür takım öncüne ver gel bukadar bitmiştir senin bölge sorumlusuyla işin yok takım öncün halledicek,oda hiçbişey diyemez sebep bile söylemen gerek yok ver gel iade de büyük ihtimalle bir sonraki faturandan düşülür hiç kendine dert etme böyle bi hakkın var,ilk aylarda başıma gelmişti söyledim takım öncüme ozaman form falan da yoktu,koydum poşete verdim bir sonraki faturamdan düştüler.
cnm k5te ince katalog yollamışar onda var ayna ve makyaj çantası..
canım öylede takım öncüm bana uzak gidebileceğim bi yer değil oda ben halledebiliyorum demedi toplantı olunca sana msj cekerim gelirsin dedi ama beklemenin anlamıyokki...
bölge satıs sorumlusunuda arayabiliyomuşum öle yazıyo iade formunda bende onu arayacagım yarın hem evide bana yakın umarım bi pürüz cıkmazz
ay canım benim çok sağol edacım ya 5 parfümü napıcam ben 30 milyondanfaturamı 150 ytl arttırmış resmen inşlhh bi sorun olmaz ama ben takım öncümü aradım o bana bölge satış sorumlusunun halledebileceğini bi gün toplantı olduğunda bana msj cekecdekmiş oraya gidip yapabilecekmişim ama beklemez istemiyorum ben
kızların cogu yoktu bugun kızlar iade ile bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen kesin iade kabul ederlermi onu bi öğrensem içim rahat etck bi terslik çıkmasından korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?