Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bak eesss cim sen iade ni yolladıktan sonra 2-3 gün içinde cari hesap özetine yansıdığında ürün iadelerin ......tl şeklinde o andan sonra girdiğin ilk siparişlerin toplamında düşüyor...

o faturayı mecbur ödüyceksin geri dönüş olmuyo faturan kesildikten sonra sen iadeni yapacaksın iadeden sonra gireceğin faturadan düşülecek o iade tutarı.
yani o fatura ödenecek iptal- geri dönüş yok..
keşke daha dikkat etseydin - olmuş bi kere..

dediğim gibi bi sonrakinden düşücek...
ara avonu seninle ilgilenmediğini anlat,senin ismin zaten verilmez ona uyarılır en azından,bölge satış s.ile bizim hiç görüşmemize gerek yok ki takım öncün ilgilenecek seninle en olmadı araştır başka bi takım öncüsü seç değiştir..

mrb kızlar.bişi sorucam..bende temsilci olmayı düşünüyorum.olduktan sonra aylık belli bi sipariş verilmesi gerekiyomu ve verilmezse noluyo?

edaaaaa güzelim baktım numunelerime valla elimdeki 49 adet ruj numunesinden en uygun olan;ultra colour rich 24 k gold lipstick den golden peach en uygunu
vişne çürüğü olan ise yine aynı grubtan amethyst gold bence ama haliyle ışıltılı ruj bunlar ..

mrb kızlar.bişi sorucam..bende temsilci olmayı düşünüyorum.olduktan sonra aylık belli bi sipariş verilmesi gerekiyomu ve verilmezse noluyo?

3 ay boyunca sipariş vermezsen üyeliğin kapanıyor,ve en az 75 tl lik sipariş verdiğinde kargo ücreti(7,5 tl )ödemiyorsun yerimseniben

bende takım öncümü değiştirmek istiyordum bölge satış sorumlumuz böyle bi şansımız yok dedi o kadar o kadar sinir oluyorum takım öncüm 1 kere bile aramaz hiç yardımcı olmaz

ouyy çok saol tul ablam bnm indirme girince alıcm hmn :1hug:

bende takım öncümü değiştirmek istiyordum bölge satış sorumlumuz böyle bi şansımız yok dedi o kadar o kadar sinir oluyorum takım öncüm 1 kere bile aramaz hiç yardımcı olmaz

avonu ara sor olup olmadığını ben yapıldığından eminim ve avonu aradığında takım öncünle ilgili şikayetlerini bildirebilirsin kiii onların seninle ilgilenmeleri yapacaklar işler listesinde var yaniii ara hakkını derim...

Takım Öncüsü olmanın sorumlulukları nelerdir?

- Yaptıkları örnek alınan biri olarak liderlik yapmak:
Kendi temsilcilerinizden daha çok satarak kişisel satışlarınıza devam edin. Satış toplantılarına, ürün eğitimlerine, cilt bakım seminerlerine katılın ve Avon ürünleri konusunda uzman olun. Örnek ürünler ve numunelere yatırım yaparak satışlarınıza devam edin. Göreceksiniz ki, temsilcileriniz de sizin yaptıklarınızı yapacaklar!

- "Tam sizin gibi" kişiler yetiştirmek:şutarafagitti
Temsilcilerinizi eğitirken ve onların gelişiminin sorumluluğunu alırken yapacağınız tam olarak budur
Onlara doğru örnek oluşturarak onlardan "tam sizin gibi" olmalarını bekleyeceksiniz:
* Sattıkları ürün hakkında bilgili
* Mükemmel servis sağlamakta kararlışutarafagitti
* Avon Takım Öncülüğü Fırsatı konusunda coşkulu

- Ekibinizin işini kolaylaştırmak:şutarafagitti
Ekip üyeleriniz, öğrendiklerinin %75'ini sizden öğrenecekler. İşinizi ne kadar sadeleştirirseniz onların sizi ve yaptıklarınızı örnek alması o kadar kolay olacaktır.

bu şartların altına imza atıyorlar ve unutuyorlar mı????

çokkk şükür:Saruboceq:nazar değmesinbenim takım öncüm olan ablamdan ilk günden beri çok memnunum,nasıl gidiyor diye arar,bi ihtiyacın var mı diye sorar,ben aradığımda hemen meşgule düşürüp kendi arar,herhangi bir şey isteyecek olsam kapıya kadar getirir(ki bazen insan eksikleniyor bu benim görevim der)numunelerimden azalan olsa bende varsa vereyim der..poşet mi lazım bazen 20 katalog getirtsem de yetmediği aylar oldu kat verdi sağolsun yani işini yapmayanları duyunca çok üzülüyorum-sinir oluyorum ..hakkınızı arayın kızlar........

kızlar "Incandessence" parfüm nasıl.almayı düşünüyorum da..

valla tatlım ben kullanıyorum herkesde bayılıyor mesela avonun yada başka bir parfümün beğenenide oluyor beğenmenide ama bu parfümü daha hiç beğenmeni görmedim hafif kullananda seviyor ağır kullananda belki günlük değil ama gece için özel günler için 10 numera valla düşünme derim ayrıca çevrendeki temsilcilerden umune isteyebilirsin datlumopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar çoktan beri giremmemiştim malum ameliyat falan oldum anca düzeldim şimdi iyiiyim allaha şükür 2 gündür yazılanları okudum merakla neler yazıldı falan diye tabi fazla siparişte alamdım bu hafta aldığım kadarıyla vericem kendimde stok için bişeyler alcam kat 5 i meraka ediyom artık inşallh 5 te satışlar iyi olur bari

EVET SONUNDA bugun bölge satış sorumlusuna ulaştım söylediği biryere ürünleri ve faturayı bırakacağım o olacak ben sadece imza atıcam o gerekli yerleri dolduracak yanlıs yapmayayım yine :)) cuma iade verecek pazartesi anca gider avona bende tekrar parfümlerimi girerim :)))

yardımcı olan tüm arkadaslarr çok teşekkür ederim bitanesiniz siz ya :)

gözün aydın eeessskaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…