- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.481
benim şimdi öğrenmek istediğim ne biliyomusun mesela geri iade yaptım tamam 5 parfüm 150 ytle önümüzdeki aydan mı düşcek buayın elimdeki faturadanmı düşecek onu öğrenmek istiyorum( öğrenebilirmisin sen
yok daha ödemedim son ödeme tarhim ayın 29 zunda geri iade formunu okudumda tam anlamadım ondan emin olmak istiyorum canım benim bu ay bu 159 ytl yide ödemek istemiyorum çünkü yalandan( off offf şu iş bi hallolsunn 50 kez bakacam sipariş verirken :))) birde yarın bayanla konusacagım umarım bi an önce halleder durumumu anlatıcam ama ne bilim umursamaz falan
hoşgeldin TULCUM ya şimdi yarın bayanı arıcam iadeiçin mesela iadeyi yapsak hemen elimdeki faturadan düşermi fiyatı yoksa bidahaki aydanmı düşer elimdeki faturadan düşsün istiyorum ben((,
birde takım öncüm uzak bana çalışıyo falan pekte oralı olmadı toplantı olunca toplanıyoruz ozaman cagarırım seni dedi ama beklemek istemiyorum ben bölge satış sorumlusunu aradım pazartesi arayın müsait değilim dedi mesajlaa yarın arıcam
mrb kızlar.bişi sorucam..bende temsilci olmayı düşünüyorum.olduktan sonra aylık belli bi sipariş verilmesi gerekiyomu ve verilmezse noluyo?
3 ay boyunca sipariş vermezsen üyeliğin kapanıyor,ve en az 75 tl lik sipariş verdiğinde kargo ücreti(7,5 tl )ödemiyorsun yerimseniben
edaaaaa güzelim baktım numunelerime valla elimdeki 49 adet ruj numunesinden en uygun olan;ultra colour rich 24 k gold lipstick den golden peach en uygunu
vişne çürüğü olan ise yine aynı grubtan amethyst gold bence ama haliyle ışıltılı ruj bunlar ..
bende takım öncümü değiştirmek istiyordum bölge satış sorumlumuz böyle bi şansımız yok dedi o kadar o kadar sinir oluyorum takım öncüm 1 kere bile aramaz hiç yardımcı olmaz
ouyy çok saol tul ablam bnm indirme girince alıcm hmn :1hug:
kızlar "Incandessence" parfüm nasıl.almayı düşünüyorum da..
arkadaşlar kozmetik çantası hakkında bi bilginiz var mı ?? ne zaman katalogta olur ?
EVET SONUNDA bugun bölge satış sorumlusuna ulaştım söylediği biryere ürünleri ve faturayı bırakacağım o olacak ben sadece imza atıcam o gerekli yerleri dolduracak yanlıs yapmayayım yine :)) cuma iade verecek pazartesi anca gider avona bende tekrar parfümlerimi girerim :)))
yardımcı olan tüm arkadaslarr çok teşekkür ederim bitanesiniz siz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?