Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sağol canım ya tek sorun bu faturadan değilde ilk verdiğimi siparişin faturasınan kesilcekmiş ürünlerin parası 150..ytl ben 150 ytl sipariş vermem kalanıda diğerinden keserler heralde :)))

geçmiş olsun perigüllllll a.s.

öpüyorum sizi ben çıkıyorum 20lik dişim çıkıyoda :)) kötüüyümm şişti yanaklarım :))

sağol canım ya tek sorun bu faturadan değilde ilk verdiğimi siparişin faturasınan kesilcekmiş ürünlerin parası 150..ytl ben 150 ytl sipariş vermem kalanıda diğerinden keserler heralde :)))

şaka gibi valla,daha önce de yazdım ama gördün mü bilmem?bu avon insanın ömrünü yiyor.kafamçokkarıştı ya hu akıl var mantık var:insan karun kadar zengin olsa katologda böyle bi fırsat varken duş jeli parfüm 18 lira,hiç gidipte tek parfüme 30 tl veriri mi? düşünmüyorlar bu işte bi iş var diye .arayıp teyit edebilirler böyle tuhaflıkları.:umursamaz:

arkadaşlar bu yeni temsilci geliştirme programında ilk 4 kampaya sonunda 850 tllik satış yapana temsilci ürün çantası veriliyoya bundan alabilen varmı içi dolumu boş mu acaba numunelerde varmı yani

arkadaşlar bu yeni temsilci geliştirme programında ilk 4 kampaya sonunda 850 tllik satış yapana temsilci ürün çantası veriliyoya bundan alabilen varmı içi dolumu boş mu acaba numunelerde varmı yani

içi boş canım ama ben çok beğendimopuyorumnanaktanbüyük bi çanta ve pembe biyeleri var çok şeker.eşim :asla o çantayla dışarı çıkmam . dese de ben beğendim ...

içi boş canım ama ben çok beğendimopuyorumnanaktanbüyük bi çanta ve pembe biyeleri var çok şeker.eşim :asla o çantayla dışarı çıkmam . dese de ben beğendim ...

ay dolu olsaydı daha iyi olurdu uyanık avon hem 850tl lik satış isticen hemde boş çanta göndercen almak için uğraşmaya değmez:umursamaz: bence saol canım cevapladığın için

ay dolu olsaydı daha iyi olurdu uyanık avon hem 850tl lik satış isticen hemde boş çanta göndercen almak için uğraşmaya değmez:umursamaz: bence saol canım cevapladığın için

rica ederim.bende uğraşmadım zaten 850 tl oluvermiş.ama 4 ay boyunca böyle bi fırsat varken neden olmasın?onlar kuruşuna kadar almayı biliyor ya di mi amalülülülülülü

kızlar bende neyi merak etmeye başladım biliyonuzmu kamp.4 ün panoramasında hani yeni çıkan 3 işlevli dudak kalemi vardıya; ruj,parlatıcı,kalem ........ işte onu merak etmeye başladım... alan yoktur demi daha hiç?

ben aldım arkdaşım,fena deil ama ben renginden pek memnun kalmadm bana yakışmadı, ruju kalemi ii de parlatıcısı çok küçük hemen biter,alıcaksan rengini ii seç derim..

Tul özel msj atamıyorum sana burdan sorayım.ben kendi ihtiyacım için üye olmak istiyorum.üye oldugum zaman şifrem direk gelecek mi yoksa benım yerıme ılk sıparısı baskası mı yapacak?

Tul özel msj atamıyorum sana burdan sorayım.ben kendi ihtiyacım için üye olmak istiyorum.üye oldugum zaman şifrem direk gelecek mi yoksa benım yerıme ılk sıparısı baskası mı yapacak?

ilk siparişi takım öncün yapacak canm.sonra sana faturanla birlikte şifren gelecek,değiştirilebilir bi şifre tabi.ondan sonra sen kendin siparişini girebilirisn istediğin gbi..

rica ederim.bende uğraşmadım zaten 850 tl oluvermiş.ama 4 ay boyunca böyle bi fırsat varken neden olmasın?onlar kuruşuna kadar almayı biliyor ya di mi amalülülülülülü

tabi canım eğer satış yaparak aldıysan güzel olurda benim bu ay 4. ayım ama çantayı almak için limit tutmuyo eğer içi dolu olsaydı numuneler falan kendimde bişeyler alarak limiti doldurmaya çalışırdım ama içi boş diyosun onun içinde sıkıntıya girmeye değmez gibi geldi:umursamaz:

en iyisi avonu arayım çok saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…