- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.501
mrb arkadaşlar çoktan beri giremmemiştim malum ameliyat falan oldum anca düzeldim şimdi iyiiyim allaha şükür 2 gündür yazılanları okudum merakla neler yazıldı falan diye tabi fazla siparişte alamdım bu hafta aldığım kadarıyla vericem kendimde stok için bişeyler alcam kat 5 i meraka ediyom artık inşallh 5 te satışlar iyi olur bari
geçmiş olsn perigül katolog 5de genelde parfümler indirimde makyajda çok indirim yok umarım iyi satışların olur =)
geçmiş olsun perigüllllll a.s.
sağol canım ya tek sorun bu faturadan değilde ilk verdiğimi siparişin faturasınan kesilcekmiş ürünlerin parası 150..ytl ben 150 ytl sipariş vermem kalanıda diğerinden keserler heralde :)))
arkadaşlar bu yeni temsilci geliştirme programında ilk 4 kampaya sonunda 850 tllik satış yapana temsilci ürün çantası veriliyoya bundan alabilen varmı içi dolumu boş mu acaba numunelerde varmı yani
içi boş canım ama ben çok beğendimopuyorumnanaktanbüyük bi çanta ve pembe biyeleri var çok şeker.eşim :asla o çantayla dışarı çıkmam . dese de ben beğendim ...
ay dolu olsaydı daha iyi olurdu uyanık avon hem 850tl lik satış isticen hemde boş çanta göndercen almak için uğraşmaya değmez:umursamaz: bence saol canım cevapladığın için
kızlar bende neyi merak etmeye başladım biliyonuzmu kamp.4 ün panoramasında hani yeni çıkan 3 işlevli dudak kalemi vardıya; ruj,parlatıcı,kalem ........ işte onu merak etmeye başladım... alan yoktur demi daha hiç?
Tul özel msj atamıyorum sana burdan sorayım.ben kendi ihtiyacım için üye olmak istiyorum.üye oldugum zaman şifrem direk gelecek mi yoksa benım yerıme ılk sıparısı baskası mı yapacak?
rica ederim.bende uğraşmadım zaten 850 tl oluvermiş.ama 4 ay boyunca böyle bi fırsat varken neden olmasın?onlar kuruşuna kadar almayı biliyor ya di mi amalülülülülülü
avonu ara sor olup olmadığını ben yapıldığından eminim ve avonu aradığında takım öncünle ilgili şikayetlerini bildirebilirsin kiii onların seninle ilgilenmeleri yapacaklar işler listesinde var yaniii ara hakkını derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?