Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

perigül benim bu 3. ayım.şimdiye kadar avondan her ay bişeyler mutlaka alırdım takım öncümden,o zamanlar arkadaşımın ablasıydı şimdi patronumzemuszemus ama şimdi parayı denkleştiricem derken ince iğne alamadımiade olunanlar bana kaldı malesef.ama bundan sonra akıllandım.daha dikkatli çalışıcam.çanta da öyle geldi işte

evt yatırabiliyosun cnmm2 ytl karsılığında BANKADA AMA PTT Nasıl bilimyrm
iş bankasında geçen 5.50 istemişlerdi yatırma parası..
akbank 2 tl imiş doğruysa
pttdende 2 tl diodu bi arkadaş..
ben daha hç yatırmadım takım öncüm yatırdı sağolsun

kızlar "Incandessence" parfüm nasıl.almayı düşünüyorum da..
:lepi: süperrr
mirayy84505524 .!.:
inceltici kemer ve selülit kremini kullanmaya başlayan oldumu acaba??

komşum kullanıyor CADIARZU

adaptör yanmış modemin dün giremedim neseki halletti eşim :)
oh bee int.sizlik kötü

miray bana da seftali tonları daha cok yakışıyo sanki.......... bide frozen rose nası bi renk geldi tatlım... malüm avon bu, katalogla gercektekiler birbirini hiç tutmuyo

ıncandeb. çok güzel çiçek kokusu... ay hep üstüste oldu arkadaşlar... görünce mevcut soruların hepsini yanıtlayım dedim... nolur kusura bakmayın

miray bana da seftali tonları daha cok yakışıyo sanki.......... bide frozen rose nası bi renk geldi tatlım... malüm avon bu, katalogla gercektekiler birbirini hiç tutmuyo

fozen rose daha çok pembemsi geldi bana renk yok gibi bana hiç yakışmadı kardeşim verdim katoloağ baktım beni yanıltımassa nectar tam şeftali tonu... onu sipariş edicem..
bende şeftali tonlarını çok beğeniorum ama katolog 5 panaromasında son sayfadaki rujlarda şeftali tonu gördüm ben ama tam rengini söleyemiorum panorama yanımda deil sen bi bak istersenn

daha elime geçmediki katalog 5 aklinialirimsmile bende frozen rose düşünüyodum vermeyim o zaman cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…