Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Sevgili avon satış temsilcileri size bir sorum olacak ; Cildim yağlı ve sivilceli fondöten kullanmak istiyorum.Cilt tonuyla uyumlu fondötenle rahatlatıcı etkili fondötenin farkı nedir?Benim cildime avonun hangi fondötenini tavsiye edersiniz

cnm cildn sivilceliyse hç kullanma bnce ama kullanccm diosn bu ay 15 milyona var altın fırsatta onu al..

far away,,tam yazlık bi parfm,oryantal bi koku.meyve çicek karışık.kalıcıda bi koku.
perfect wear in fondoteni öneririm.kapatılıgı ve gn içinde uzun süre dayanması güzel....

cnm cildn sivilceliyse hç kullanma bnce ama kullanccm diosn bu ay 15 milyona var altın fırsatta onu al..

Çok teşekkürler.Fiyatı problem değil diğeri daha iyiyse onu da alabilirim.Bir de colortrendin sıkıştırılmış pudrası güzel mi acaba yoksa diğer sıkıştırılmış pudrasını mı alayım yardımcı olursanız sevinirim?

Son düzenleme:
colortrend alma acnm.diğerini al..cildin çok fazla zrar grmez en azından

miraayyy far awayin yeni kokusunu denedinmi o nasıl? şekerli baharatlı çiçeksi ? hangi tarz?

ben beğendim cnm hoş bi kokusu var güsel ama çok deişk bi koku deil faklı gelmedi bana...
ben deişik kokuları seviorum sanırım ondan bana çok cazip gelmedi:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…