- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.541
:içelim:günaydın siremiimmm opuyorumnanaktan
miraayyy far awayin yeni kokusunu denedinmi o nasıl? şekerli baharatlı çiçeksi ? hangi tarz?
cnm cildn sivilceliyse hç kullanma bnce ama kullanccm diosn bu ay 15 milyona var altın fırsatta onu al..Sevgili avon satış temsilcileri size bir sorum olacak ; Cildim yağlı ve sivilceli fondöten kullanmak istiyorum.Cilt tonuyla uyumlu fondötenle rahatlatıcı etkili fondötenin farkı nedir?Benim cildime avonun hangi fondötenini tavsiye edersiniz
arkadaşlar alıntıları nası yapıyosunuz?
cnm cildn sivilceliyse hç kullanma bnce ama kullanccm diosn bu ay 15 milyona var altın fırsatta onu al..
colortrend alma acnm.diğerini al..cildin çok fazla zrar grmez en azındanÇok teşekkürler.Fiyatı problem değil diğeri daha iyiyse onu da alabilirim.Bir de colortrendin sıkıştırılmış pudrası güzel mi acaba yoksa diğer sıkıştırılmış pudrasını mı alayım yardımcı olursanız sevinirim?
alıntı yap var yazının altında oradan cnm
kuncuk meyve çiçek karışık
pttden de yatırılabiliyormuş sanırım o nasıl oluyor.çok acil ona göre gidicem pttyeeyvahedigeldismile
miraayyy far awayin yeni kokusunu denedinmi o nasıl? şekerli baharatlı çiçeksi ? hangi tarz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?