- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.561
nasıl yani takım öncümüz mü vermesi gerekiyor talimat cnmptt ye gidiyosun temsilci numaranı veriyosun, eger temsilcin ptt ye talimatını verdiyse her ay bu şekilde ve 2 buçuk tl karşılığında yatırıyosun.
yesa o süpperr bi ürün saçlarımı yumuşacık yaptı.... bu kaçıncı kutum bilmiyorum... daha da stokladım.... tavsiye ederim gercekten çok güzel..... hem yapısı hem kokusu.....
mirayy : saol kuzumm :hulya:
siremimcim ; ilk üye oldugumda takım öncüm avonla konuşmuş 'temsilcim her ay ptt ile yatıracak ' diye....... sanırım avon dakilerde pttden kaydımı açtırmışlar.......ben de o şekilde gidip yatırıyorum işte canım benim. bi kolay oluyoki............. bide yakın bana ptt............. öölelikle hallediyorum işte.
colortrend alma acnm.diğerini al..cildin çok fazla zrar grmez en azından
kızlarrr ben şu an itibariyle 2.siparişimi girdim kam.4 ü kapattım :Saruboceq:bu kez 3-4 tane kendimiz için bişeyler yazdım çok iyi fiyat diye 1 wish of love paketi ve perceive bayan yazdım...ki wish of love paketi ne çok sattı öyle gençlerdi hep alan sanırım 20 paket kadar satıldı...
kam.5 de bayaa iyi gidiyor..hadi bakalım inşallah baharla birlikte artış oluyo satışlarda ...hepimize inşallahkaydirigubbakcemile5
inşallah canım iyi satışlAR olur hepimize
Çok teşekkürler.Fiyatı problem değil diğeri daha iyiyse onu da alabilirim.Bir de colortrendin sıkıştırılmış pudrası güzel mi acaba yoksa diğer sıkıştırılmış pudrasını mı alayım yardımcı olursanız sevinirim?
cnm cildin sivilceli ise kesinlikle kullanma derim.en kralı bile olsa zarar verir..şu durumda cildin temizliğe neme bakıma ve gerekiyorsa tıbbi bakıma ihtiyacı vardır..öncelikle bu sorunları çözmelisin..belki ilk günler garip gelecek eğer makyaja alıştı isen...ama bikaç gün sonra atlatırsın...ilerde bebek gibi yüzün olunca zaten hiç ama hiç gerek kalmayacak bunlara..inan bana...bunu düşün...pürüzsüz olduğunu... a.s
canım tul sana bişey soracaktım yeni çıkan rimel nasıl arkadaşlar içinizde kullanan varmı bi müşterim istedi bi araştırıyım dedim süper extend nasıl sizce kızlar güzelmi bi cevap yazarsanız sevinirim
Daha önce fondöten falan hiç kullanmadım ama çok sıkıldım artık sivilcelerden.Geçen gün tester ürün kullandım.Fondötenle pudrayla makyaj yapınca çok mutlu oldum yanisuratım çok güzel ortaya çıktı gibi geldi.Kırmızı kırmızı lekeler gitti falan almaya da öyle karar verdim zaten. benneyaptımki
evet ketcim o rimeli geçen sayfalarda epey bahsettiler güzel olmadığını benimde aklım karıştı şimdiden 3-4 siparişim var o rimeldenfırçanın kılları kısave sertmiş ve bğenilmemiş panaromadan alanlar tarafından napıcaz bilmemeyvahedigeldismile
ket..hiç güzel bi rimel değil,fırça çok sert,rimeli çıkarırken bile zorlanıyosun yani okadar,su gibi bişey yoğun değil.kirpikleri falnda uzatmıo zaten..bence öneripte,müşterini kaybetme cnm..3 asamalı daha iimiş,bazı kullanıcılar memnun..ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?