Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrr ben şu an itibariyle 2.siparişimi girdim kam.4 ü kapattım :Saruboceq:bu kez 3-4 tane kendimiz için bişeyler yazdım çok iyi fiyat diye 1 wish of love paketi ve perceive bayan yazdım...ki wish of love paketi ne çok sattı öyle gençlerdi hep alan sanırım 20 paket kadar satıldı...
kam.5 de bayaa iyi gidiyor..hadi bakalım inşallah baharla birlikte artış oluyo satışlarda ...hepimize inşallahkaydirigubbakcemile5

canlar merhaba a.s.
saç uçlarımdaki pütürlükler için bir ürü gördüm katoloğunuzdaa,
pürüzsüzleştirici olarak geçiyor ismi.
ürünler şu şekildee

nasıldır? kullanan var mıdır?

amaninn pist kontes can napiyosun bakalim sen burda hehe

ben de bi sey sorayim bugun arkadaslar tavsiye ettiler de

PLANET SPA sac bakim maskesi bole yuvarlak bi kutusu var sanirim NASIL canlar

bol kazanclar opuyorumnanaktan

yesa o süpperr bi ürün saçlarımı yumuşacık yaptı.... bu kaçıncı kutum bilmiyorum... daha da stokladım.... tavsiye ederim gercekten çok güzel..... hem yapısı hem kokusu.....
mirayy : saol kuzumm :hulya:
siremimcim ; ilk üye oldugumda takım öncüm avonla konuşmuş 'temsilcim her ay ptt ile yatıracak ' diye....... sanırım avon dakilerde pttden kaydımı açtırmışlar.......ben de o şekilde gidip yatırıyorum işte canım benim. bi kolay oluyoki............. bide yakın bana ptt............. öölelikle hallediyorum işte.

aaaaaaaa demek öylee
eveldee geçen eşime vermiştim sen yatır diyee
ptt de çıkmamış hesap falannn
geri takım öncüme yollamıştımmm
akbankdan da 2 tl diolar amaa
bakalımm
nasıl olcak
yoksa takım öncüme götürürüm parayı artık

inşallah canım iyi satışlAR olur hepimize

inşallah canım iyi satışlAR olur hepimize

canım tul sana bişey soracaktım yeni çıkan rimel nasıl arkadaşlar içinizde kullanan varmı bi müşterim istedi bi araştırıyım dedim süper extend nasıl sizce kızlar güzelmi bi cevap yazarsanız sevinirim

cnm cildin sivilceli ise kesinlikle kullanma derim.en kralı bile olsa zarar verir..şu durumda cildin temizliğe neme bakıma ve gerekiyorsa tıbbi bakıma ihtiyacı vardır..öncelikle bu sorunları çözmelisin..belki ilk günler garip gelecek eğer makyaja alıştı isen...ama bikaç gün sonra atlatırsın...ilerde bebek gibi yüzün olunca zaten hiç ama hiç gerek kalmayacak bunlara..inan bana...bunu düşün...pürüzsüz olduğunu... a.s

Daha önce fondöten falan hiç kullanmadım ama çok sıkıldım artık sivilcelerden.Geçen gün tester ürün kullandım.Fondötenle pudrayla makyaj yapınca çok mutlu oldum yani suratım çok güzel ortaya çıktı gibi geldi.Kırmızı kırmızı lekeler gitti falan almaya da öyle karar verdim zaten. benneyaptımki

evet ketcim o rimeli geçen sayfalarda epey bahsettiler güzel olmadığını benimde aklım karıştı şimdiden 3-4 siparişim var o rimeldenfırçanın kılları kısave sertmiş ve bğenilmemiş panaromadan alanlar tarafından napıcaz bilmemeyvahedigeldismile

cnm ilk başta görüntüyü düzeltir tamam kabul peki altta kalan cilt nasıl olacak...eğer ki sivilceli bi cilde sahipsen kapatıp günü kurtarmayı değil sorunu kökten çözmeyi düşünmelisin..kaba bir örnek belki ama bazı evler satılırken nasıl süslüdürler..o dış boyalar nasıl güzeldir..ama o boyalar dökülünce? hasarlı bir yeri örtmede en ii yöntem kapatıcıdır...bence temizleyicilere yönel ii bi ürün kullan..cildindekilerden kurtul...olmadı bi uzmana gözük..bende de vardı ilaçlardan dolayı..eczaneden numune istedim avene verdi..denedim sonuç çok güzel..la roche de tavsiye ediliyor ama kullanmadım bi dene sen onları..avon satıyorum ama tedavi aşaması olduğu için ilk etapta kimyasal içerirği ağır olanları tavsiye edemem..yani sadece avon değil hiçbirini tavsiye edemem..dermo ürünlere yöneleiblrisin..doğal olanlara da ..ama önce numune bul bi dene..sonra olmayacak ürüne dünya para akıtmış olursun yazık olur..cildin düzelince karma veya yağlı ciltler için ürünlerini ve elbette fond kullanabilrisin.. :dance:

Çok teşekkürler.Sabırsız bir insanım ondan heveslendim galiba.opuyorumnanaktan
Avonun sivilce düzeltici jeli var küçük ondan sürüyorum cildimi temizledikten sonra kurutup geçiriyor.Sonra başkabir yerde gene çıkıyor.Ben cildimi temizliyorum ama çok yağlı olduğu için nemlendirmiyorum.Acaba buyüzden mi siyah noktalarım falan da çok artıyor ?

cnm yağlı da olsa nem şart...yaşın genç ise o nedenle çıkar..ne yazık kı bunu engelleyemeyiz..ama cildin ve altı temiz ise bu belki mümkün olabilri..bu nedenle sabah ve akşam cildine uyfun bi temizleyici + nemlendirici şart.haftada 1 de maske..

19 yaşındayım :kedi: Maske çok sık yapıyorum o kadar yağlı ki anca paklıyor.Fondöten yerine nemlendirici alsam daha iyi herhalde .Avonun yağlı ciltler için nemlendiricisini alayım ozaman

ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf

olabilir tatlım..maskeyi de çok sık yapma..üstünde haftada kaç yapman gerektiği yazar..fazlası ancak zarardır...bi de sivilceler üzerine maskeyi yaparken doğru seç..zarar verirse sivilceye dağılabilir...yumuşak bişeyler olsun..

ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf
ket..hiç güzel bi rimel değil,fırça çok sert,rimeli çıkarırken bile zorlanıyosun yani okadar,su gibi bişey yoğun değil.kirpikleri falnda uzatmıo zaten..bence öneripte,müşterini kaybetme cnm..3 asamalı daha iimiş,bazı kullanıcılar memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…