Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf

herkesin zevki farklı alsın bişey de me beğenecekse de şartlanır güzel değil diye aldıktan sonra sorarsın memnun olup olmadığı olmadı iade edersin ..

merhaba canlar

1- planet spa sac bakim maskesini icin cok guzel yorumlardan bulunan arkadasima cok tesekkurler ben alayim umarim indirimdedir bu katalogda

2- ben 3 asamali rimelini kullaniyorum her ne kadar bazilari kirpikleri birbirine yapistiriyor diye sikayet etse de ben cok cok memnumumm valla ve ben avonun her turlu rimelini kullanmisimdir bi super full bi de bu sanirim en iyisi

ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf
3 aşamalından memnun old. söleyen oldu bi kaç müşterim
kızlar faturamı nasıl iptal edebilcem??????????

hayırdır edacım?
kendi sayfandan int. verilen sipaş. bölümünden gir.
kat. nosunu başlangıç bitiş tarihini yaz tıklaa
ordan edersin kesilmediyse

Sevgili Avon temsilcileri mrb

öncelikle ürünlerden çok memnunum. Ancak son kampanyada bir takı söylemiştim katalogdaki ile alakası yok. iade etmek istiyorum sizce satan temsilci arkadaş sorun çıkarmadan iade eder mi? takılar iade oluyor mu? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

sizede merabalar tabiki iade yapabiliyoruz tabi temsilcinz sinirli biri fln deilse size yardımcı olıur:)

Çok teşekkür ederim, yok sinirli değil de yeni başladı avona o yüzden merak ettim iade oluyor mu diye. kendisine söyledim, ben sorayım dedi ama olmayabilir falan deyince size sormak istedim...

Çok teşekkür ederim, yok sinirli değil de yeni başladı avona o yüzden merak ettim iade oluyor mu diye. kendisine söyledim, ben sorayım dedi ama olmayabilir falan deyince size sormak istedim...

tabiki iade edebilir temsilciniz takım öncüsünü arayarak öğrenebilir..

msj geldi cnm .. bu saate kadar gelmedi bende telaşlandım iyi bakalım bekleyeyim biraz daha
bnm arkadasım babası çalışıo kargoda gece 10a kdr bile dağıtım olabiliomus..

hangi takı merak ettim söyler misiniz?

tul canım sana gene bişey sorucam hakkınıda helal et canım başım sıkışınca hemen sen geliyosun aklıma canım benim seni tanımıyorum ama çok destegin oldu yardımın oldu bitanem şimdi ben haftaya istanbula gidicem 15 gün durup gelicem ve bu sürede siparişleri 1 hafta içinde toplayıp gidicem adres degişikligini çgrendimsenden sipariş ver bölümüne gelince geçici adres var annem lerin evin adresini girip öyle vericem bunu anladım fakat orada benim fazla vaktim yok indirim buroşüründen siparişlerim var avonun sayfası tutukluk yapıyo indirim buroşürü oldugu zamanlar bende ayın 22 si saat 5 de telefonla siparişimi vermek istiyorum telefonunuda biliyorum avonun senden ögrenmek istedigim telefon faturası nekadar gelir kaç dakika sürüyo sipari vermek kolaymı hemen kodlarını söyleyip katalogu söyleyip bide ben adresi farklı tutmayı düşünüyorum adresimi nasıl söylicem bunu sormak istedim eger bilgin varsa paylaşırsan çok memnun olucam şimdiden çok sagol bitanem

canım bide bişey daha sorucaktım indirim buroşüründe bitane bileklik var adelaide bileklik onu sorucaktım arkadaşım istedi kızlar daha önce alan arkadaşlar varsa bi açıklama yaparlarsa sevinirim

Kızlar kardeşim bu avon işine girdi ama kaç gündür temsilci numarası gelmedi..4-5 gün oldu galiba..
Takım öncüsü bayan gelir demiş ama bu kadar uzun sürmesi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…