- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.581
ufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf
3 aşamalından memnun old. söleyen oldu bi kaç müşterimufya napıcaz canım ya bunu isteyense güzelmi degilmi dedi ama biraz pimpirikli nasıl yapıcam bilmiyorum katalokta bide 3 kademeli olan rimel var acaba onumu önersem o nasıl ki ama müşteride bunu istedi uf uf uf
kızlar faturamı nasıl iptal edebilcem??????????
arkadaşlar bugün saat 10 gibi kargonun gelmesi lazımdı hala gelmedi..sizin başınıza geldi mi böyle bişey
Sevgili Avon temsilcileri mrb
öncelikle ürünlerden çok memnunum. Ancak son kampanyada bir takı söylemiştim katalogdaki ile alakası yok. iade etmek istiyorum sizce satan temsilci arkadaş sorun çıkarmadan iade eder mi? takılar iade oluyor mu? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
eğer kargodan msj geldiyse o gün kesn geliolar ama gelmediyse zaten bekleme..
Çok teşekkür ederim, yok sinirli değil de yeni başladı avona o yüzden merak ettim iade oluyor mu diye. kendisine söyledim, ben sorayım dedi ama olmayabilir falan deyince size sormak istedim...
bnm arkadasım babası çalışıo kargoda gece 10a kdr bile dağıtım olabiliomus..msj geldi cnm .. bu saate kadar gelmedi bende telaşlandım iyi bakalım bekleyeyim biraz daha
bnm arkadasım babası çalışıo kargoda gece 10a kdr bile dağıtım olabiliomus..
çok teşekkürler canım rahatladım biraz..
Sevgili Avon temsilcileri mrb
öncelikle ürünlerden çok memnunum. Ancak son kampanyada bir takı söylemiştim katalogdaki ile alakası yok. iade etmek istiyorum sizce satan temsilci arkadaş sorun çıkarmadan iade eder mi? takılar iade oluyor mu? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?