Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sağol canım. sipariş ettim zaten. gelecek inşallah:)

kızlar bilmiyorum sayfalara baktım biraz ama rastlayamadım belki de..hani indirimde olan perceive bayan varya..ondan şikayet aldınız mı?ablamın arakdaşı almış hem kokusu ayn ıdeğil hemde 10 dk da gidiyor eskisinin rengi şeffaftı bu ise açık mavi die iade istiyor? siz ne dersiniz...normal mi?indirimdeki ürünlerle ilgili bişeyler duymuştum ama o kadar indirimde parfüm saattım hiç böyle dönüş olammaıştı..(

ben perceiveden değil de geçen ayki fullspeedden öyle bi şikayet aldım.ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum ama bu güzellik perisinden dağıtılan hediyelerde de hep aynı sorun vardı.oraya onlarca kişi şikayet maili atmış niye böyle parfümler diye:uhm:.son kullanma tarihi geçmiş ürünleri tekrar ambalajlayıp koyuyorlarmış katoloğa diye duymuştum.ama avon çok eski ve büyük bir firma böyle şeyler yapacağını düşünmüyorum.ama yine de insanın aklında ? kalıyorCADIARZU

Kızlar kardeşim bu avon işine girdi ama kaç gündür temsilci numarası gelmedi..4-5 gün oldu galiba..
Takım öncüsü bayan gelir demiş ama bu kadar uzun sürmesi normal mi?

benim ki 1 hafta sonra cep tlf na gelmişti.sonra temsilci nosu ile siteye girip şifre almıştım.ilk siparişi yanlışlık olmasın diye takım öncümle beraber girmiştikhihoyyyt

helal olsun varsa hakkım ketcim..:1hug:
0212 473 11 11 i ara ve seçeneklerden siparişleri tuşla ve tek tek kodları giriceksin ve hergirişinde doğru ise 1 i tuşla diyor ...o şekil girilecek ama o gün öğleden sonra avonu bi ara ve katalog girmek için kaçlı kat. istiyorsan kodunu öğren ve onu da gir..adresini internetten güncelle en geç cuma öğlene kadar ve tel 4,5 ta girebilirsin telefonla biraz uzun sürüyor evet.. ben cepten arıyorum hatlı benim ki valla devamlı aynı fatura geliyo diyebilirim 3-5 tl bazen oynuyo ama kabarık bi fatura hiç gelmedi ki ben ince ind. kat. olduğu ay stok sorunu yaşamamak için tel ile griyorum hep.en son kontrol edebiliyorsun yanlış girilen bi sipariş varsa o nu da düzeltme sanşı veriyo çok rahat bence...yaparsın emin ol..yine takılacak olursan bakarız..

canım bide bişey daha sorucaktım indirim buroşüründe bitane bileklik var adelaide bileklik onu sorucaktım arkadaşım istedi kızlar daha önce alan arkadaşlar varsa bi açıklama yaparlarsa sevinirim

güzel diye duydum ama hiç ondan satmadım kararmaması için tırnak cilası sürsün ama müşterilerin söylemeyi unutma

merhaba canım müşterilerimiz ürünlere hasar vermedikçe,kullanmadıkça,kutusu ya da ambalajı ile iade etmek istediği sürece beklentimi karşılamadı seçeneği ile iade seçenekleri bulunmaktadır

kızlar ben takım öncüsü adayı oldum ve şuan için sadece 3üem var ve takımımın tamamlanması için 2üyeye daha ihtiyacım var taktiklerinizi bekliyorum..

canım benim bitanem çok sagol tulcum çok güzel anlatmışsın sagol ben adresini degiştirip güncelllerim k 6 kodunuda alırım 1 gün önce 22 si 4 buçuktada siparişlerimi telefondan veririm sagol bitanem

canım benim bitanem çok sagol tulcum çok güzel anlatmışsın sagol ben adresini degiştirip güncelllerim k 6 kodunuda alırım 1 gün önce 22 si 4 buçuktada siparişlerimi telefondan veririm sagol bitanem

ket, k 6
katologlarının kodlrı k 5 temsilci fiyat listesinde yazıyor canım.

k6 katoloğu 5 li 8805-4
10 lu 8810-7
20 li 8820-0:icecream:

Hayatımı değiştirecek bilgi bu galiba :1shok: Ay inanmıyorum yaa çok teşekkürler deniycem yarın alıcam nemlendirici ve temizleyicimi de .:dance:

geçen ay burdaki bir temsilciden bir tanıdığının aracılığı ile sipariş verdim. bir hafta sonra gelir sipariş verdim dedi. ama on gün sonra haber göndermiş temin edemedim stokta bitmiş diye. oysa ben stoklarla sınırlı ürün istemedim yani o ayın kataloğundan istemiştim. sinir oldum ya alamadım ürünü.

işi bilmesem neyse geçmişte ben de yapmıştım avon temsilciliği.. kimi kandırıyor.

işi bilmesem neyse geçmişte ben de yapmıştım avon temsilciliği.. kimi kandırıyor.

canım bazen öyle oluyorki stoklarla sınırlı olmayan ürünler bile gelmiyor stoklarımızda tükenmiştir deniliyor biz satıcılarda alan insanlara karşı mahçup oluyoruz müşteride kaybediyoruz ben bu riski almamak için hemen erkenden sipariş veriyorum avonun stokları gerçekten çok az aslında olmaması gerekiyor:dance:

tul telden sipariş verince ayrımı hesaplanıyor?indirim broşüründen 75 tll siparişmi vermek gerekiyor?

percevei önceden seffaftı şimdi mavi olmuş.hatta şisesi bile küçk gibi geldi bana.kokuda önceki gibi yoğun değil..

niye kandırsın ki seni?avonda önce ürün sonra ücreti.parasını vermemişsindir herhalde:uhm:benim bu ay normal katologdan verdiğim ürünlerden gelmeyenler oldu.jet femme parfüm,jet femme roll-on,çift taraflı çanta...bence burada temsilci arkadaşa değil de avona kızmak gerekir diye düşünüyorum.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…