- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.601
sağol canım. sipariş ettim zaten. gelecek inşallah:)valla tatlım ben kullanıyorum herkesde bayılıyor mesela avonun yada başka bir parfümün beğenenide oluyor beğenmenide ama bu parfümü daha hiç beğenmeni görmedim hafif kullananda seviyor ağır kullananda belki günlük değil ama gece için özel günler için 10 numera valla düşünme derim ayrıca çevrendeki temsilcilerden umune isteyebilirsin datlumopuyorumnanaktan
kızlar bilmiyorum sayfalara baktım biraz ama rastlayamadım belki de..hani indirimde olan perceive bayan varya..ondan şikayet aldınız mı?ablamın arakdaşı almış hem kokusu ayn ıdeğil hemde 10 dk da gidiyor eskisinin rengi şeffaftı bu ise açık mavi die iade istiyor? siz ne dersiniz...normal mi?indirimdeki ürünlerle ilgili bişeyler duymuştum ama o kadar indirimde parfüm saattım hiç böyle dönüş olammaıştı..(
Kızlar kardeşim bu avon işine girdi ama kaç gündür temsilci numarası gelmedi..4-5 gün oldu galiba..
Takım öncüsü bayan gelir demiş ama bu kadar uzun sürmesi normal mi?
kızlar faturamı nasıl iptal edebilcem??????????
tul canım sana gene bişey sorucam hakkınıda helal et canım başım sıkışınca hemen sen geliyosun aklıma canım benim seni tanımıyorum ama çok destegin oldu yardımın oldu bitanem şimdi ben haftaya istanbula gidicem 15 gün durup gelicem ve bu sürede siparişleri 1 hafta içinde toplayıp gidicem adres degişikligini çgrendimsenden sipariş ver bölümüne gelince geçici adres var annem lerin evin adresini girip öyle vericem bunu anladım fakat orada benim fazla vaktim yok indirim buroşüründen siparişlerim var avonun sayfası tutukluk yapıyo indirim buroşürü oldugu zamanlar bende ayın 22 si saat 5 de telefonla siparişimi vermek istiyorum telefonunuda biliyorum avonun senden ögrenmek istedigim telefon faturası nekadar gelir kaç dakika sürüyo sipari vermek kolaymı hemen kodlarını söyleyip katalogu söyleyip bide ben adresi farklı tutmayı düşünüyorum adresimi nasıl söylicem bunu sormak istedim eger bilgin varsa paylaşırsan çok memnun olucam şimdiden çok sagol bitanem
canım bide bişey daha sorucaktım indirim buroşüründe bitane bileklik var adelaide bileklik onu sorucaktım arkadaşım istedi kızlar daha önce alan arkadaşlar varsa bi açıklama yaparlarsa sevinirim
Sevgili Avon temsilcileri mrb
öncelikle ürünlerden çok memnunum. Ancak son kampanyada bir takı söylemiştim katalogdaki ile alakası yok. iade etmek istiyorum sizce satan temsilci arkadaş sorun çıkarmadan iade eder mi? takılar iade oluyor mu? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Kızlar kardeşim bu avon işine girdi ama kaç gündür temsilci numarası gelmedi..4-5 gün oldu galiba..
Takım öncüsü bayan gelir demiş ama bu kadar uzun sürmesi normal mi?
helal olsun varsa hakkım ketcim..:1hug:
0212 473 11 11 i ara ve seçeneklerden siparişleri tuşla ve tek tek kodları giriceksin ve hergirişinde doğru ise 1 i tuşla diyor ...o şekil girilecek ama o gün öğleden sonra avonu bi ara ve katalog girmek için kaçlı kat. istiyorsan kodunu öğren ve onu da gir..adresini internetten güncelle en geç cuma öğlene kadar ve tel 4,5 ta girebilirsin telefonla biraz uzun sürüyor evet.. ben cepten arıyorum hatlı benim ki valla devamlı aynı fatura geliyo diyebilirim 3-5 tl bazen oynuyo ama kabarık bi fatura hiç gelmedi ki ben ince ind. kat. olduğu ay stok sorunu yaşamamak için tel ile griyorum hep.en son kontrol edebiliyorsun yanlış girilen bi sipariş varsa o nu da düzeltme sanşı veriyo çok rahat bence...yaparsın emin ol..yine takılacak olursan bakarız..
canım benim bitanem çok sagol tulcum çok güzel anlatmışsın sagol ben adresini degiştirip güncelllerim k 6 kodunuda alırım 1 gün önce 22 si 4 buçuktada siparişlerimi telefondan veririm sagol bitanem
olabilir tatlım..maskeyi de çok sık yapma..üstünde haftada kaç yapman gerektiği yazar..fazlası ancak zarardır...bi de sivilceler üzerine maskeyi yaparken doğru seç..zarar verirse sivilceye dağılabilir...yumuşak bişeyler olsun..
ket, k 6
katologlarının kodlrı k 5 temsilci fiyat listesinde yazıyor canım.
k6 katoloğu 5 li 8805-4
10 lu 8810-7
20 li 8820-0:icecream:
işi bilmesem neyse geçmişte ben de yapmıştım avon temsilciliği.. kimi kandırıyor.
işi bilmesem neyse geçmişte ben de yapmıştım avon temsilciliği.. kimi kandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?