Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tul telden sipariş verince ayrımı hesaplanıyor?indirim broşüründen 75 tll siparişmi vermek gerekiyor?

indirim broşürü ya da katolog farketmez.karışık da verebilirsin ama;toplamda bir seferde tlf dan ya da netten 75 i tamamlamazsan kargo parası ödersin.ben geçen sefer ind broşürü varken telden ince kataloğun siparişlerini verdim 54 tl tutuyordu kargo parası olmasın diye ve 1 ay ödeme planım olsun diye kalından da ekleyip 150 tl yi geçirdim.kalan siparişlerimi de geniş geniş netten girdimguclubacismile

kızlar indirim broşürünü siz beğendinizmi bence hiç hoş şeyler yok hele takılar çok basit...

birde iade yapılırken kargp parası olmuyomu ben iade yaptım kadın benden para falan istemedi...

eeesss, o işi takımöncün hallediyor.kargo parası verilmiyor.eeee takım öncüsü olmak kolay değil.onlar da bizim satışlarımızdan prim alıyorlarkaydirigubbakcemile5

aslında ince broşürde pek de güzel şeyler yok ama şu kalpli saat var ya 22 ayar altın kaplama nasıl acaba?anneler gününde 2 anneciğe de ondan alsam diyorum.vereliniortak nasıl olsa hediye alıcam.fikri olan var mıııııııııı?:uhm:

ayy kızlaaarr bn geldmm:sm_cool: k4ten yine sipariş girdim önceden 650lik girmiştim şimdi bi 100lük dha yazdım hatta şimdi kargom geldi k4 bitti derken bi iki sipariş dha aldım ama giricemi zannetmiorm :asigim: k5 hç ii gitmio 250 ytllik sattım ama millet hç oralı deil hç beğenmediler:umursamaz: şu baharatlık takımını alsam ytr zaten soft muskda alıcm çantamda geldii:dance:

edacım maşallah çok iyi gidiyosun =)
ya kızlar az önce takım öncüm aradı ve dedi ki sipariş ettiğin jet femmeler gelemeyecek avon onu kaldırmış bi daha satışta olmayacakmış bundan haberi olan var mı :S

canım ben almıştım indirimdeydi kararıyo kullanmadan hemde sen bilirsin ama ben önermem..

hadi ya dha neler cnm o parfm satıştan kalkar mı en çok satılan parfm o :S
sn bnce avonu ara sor cnm ..

kızlar naturals şampuanlar nasıl denediniz mi nasıl?annem almak istiyo ama :S

cnm bn kullandım pek ii gelmedi ama sewgilim o şampuansız yapamıo bile:d

bnce bi numune al bu ay dene cnm çünkü saçtan saça değişiyor..
bu arada durum değerlendirmesi kızlar çantam geldi güzel hoş ama nerede kullancm bilmiorm tam ürün çantası artık avon toplantılarnda fln vino disco ruj aldım süper ötesi bi rengi var kesn alın :) saç kremi 3,5 olan süpeerr hmn sürdm mis gibi kokuo:d şimdi ayak kremini deniorm durumu dha sonra yazarmm :)

kızlar ince broşürde sara bileklik var, mavili eskitmeli kalın bi bileklik. Kullanan varmı nasıl acaba? Kuzenim temsilci ona sordum bi arkadaşım kullanıyor çok memnun, kaba felanda değil çok şık duruyor dedi. Bende bayıldığım için bilekliğe sipariş verdim.

ket, k 6
katologlarının kodlrı k 5 temsilci fiyat listesinde yazıyor canım.

k6 katoloğu 5 li 8805-4
10 lu 8810-7
20 li 8820-0:icecream:

hımmm bak ket fiyat listesinde varmış ben hiç bakmıyorum ya fiyat listesine kendm hesaplıyom diye ondan bu ayrıntı kaçmış gözümden...

evet o saç kremini bende kullanıyorum cok hoş kokusu ama şu naturals şampuanları iyi dediler bendende 10 tane alan oldu bi kez kullandım iyi yani tam not veremedim daha :)

tulcüm iade yaparken kargo ücreti olmuyomu bayan benden hiç bişe istemedide :)

bişey daha sorayım seni yakalamışken benim iadeleri yarın yapıcak bayan pazartesi ancak avonun eline ulaşır...bende o yüzden daha yine sipariş giremedim tekrar..
sebebi ise iadeler avonun eline ulaşmadan yapılacak olan fatura kesiminden iadeler ellerine ulaşmadıgı için fiyat kesmezler dimi yani içlerine doğacak değil ya :) ondan bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…