- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.621
tul telden sipariş verince ayrımı hesaplanıyor?indirim broşüründen 75 tll siparişmi vermek gerekiyor?
evet canımın içi baktım bende yazıyo kodları bu sipzrişi verrirken biraz zorlanıcam ama napalım
aslında ince broşürde pek de güzel şeyler yok ama şu kalpli saat var ya 22 ayar altın kaplama nasıl acaba?anneler gününde 2 anneciğe de ondan alsam diyorum.vereliniortak nasıl olsa hediye alıcam.fikri olan var mıııııııııı?:uhm:
hadi ya dha neler cnm o parfm satıştan kalkar mı en çok satılan parfm o :Sedacım maşallah çok iyi gidiyosun =)
ya kızlar az önce takım öncüm aradı ve dedi ki sipariş ettiğin jet femmeler gelemeyecek avon onu kaldırmış bi daha satışta olmayacakmış bundan haberi olan var mı :S
kızlar naturals şampuanlar nasıl denediniz mi nasıl?annem almak istiyo ama :S
annemde fiyatı iyi die 2 tane istedi şimdi boşa gitmesin :S
ket, k 6
katologlarının kodlrı k 5 temsilci fiyat listesinde yazıyor canım.
k6 katoloğu 5 li 8805-4
10 lu 8810-7
20 li 8820-0:icecream:
bnce bi numune al bu ay dene cnm çünkü saçtan saça değişiyor..
bu arada durum değerlendirmesi kızlar çantam geldi güzel hoş ama nerede kullancm bilmiorm tam ürün çantası artık avon toplantılarnda flnvino disco ruj aldım süper ötesi bi rengi var kesn alın :) saç kremi 3,5 olan süpeerr hmn sürdm mis gibi kokuo:d şimdi ayak kremini deniorm durumu dha sonra yazarmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?