Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ya birde indirim broşüründeki multilink bileklik varya gümüş kaplama esnek bileklik sizce nasıl göürntüsü bilen varmı nasıl bişey oldugunu

işi bilmesem neyse geçmişte ben de yapmıştım avon temsilciliği.. kimi kandırıyor.

yok yok emin ol ki kandırılmamışsındır evet bazen ürünün yanında stoklarla sınırlıdır yazar ve ilk gün girersen sipariş o ürün gelir ertesi güne bile girsen bitmiştir ama bazen umulandan fazla beğenilenürünler olabiliyor 2 kampanya önce ışıltılı göz kalemlerinde olmuştu mesela veya kampanyanın bitimindeki günlerde verilirse sipariş yine aynı şey yaşanabiliyor hiç bi temsilci para kazanmak varken-ürün varken ... stokta kalmamış demez ...ama sipariş girildiği için ergeç o ürün stoklara girdiğinde gelir yani emin ol ..ince indirim kataloğundaki ürünler hariç.

yok iade de kargo ücreti yok essscim
evet iade onlara ulaşınca cari hesap özetine yansısın bekle,ondan sonra gir siparişlerini ki faturadan ancak o zaman düşer..

kızlar ya birde indirim broşüründeki multilink bileklik varya gümüş kaplama esnek bileklik sizce nasıl göürntüsü bilen varmı nasıl bişey oldugunu

biri daha sormuştu bunu benim en yakın arkadaşım geçen sene almıştı gayet güzel kullanıyor bana bayaa geniş geldi ama 3 parmak genişliğinde var..spor bişey.

kızlar naturals şampuanlar nasıl denediniz mi nasıl?annem almak istiyo ama :S

mutlaka saçtan saça farklılık gösterbilir ama ben adv. tec.-kuru saçlar için- serisini kullandım önce iyiydi ama naturalsleride denemek istedimve onda karar kıldım yumuşacık yapıyor kremini ve balsamını da kullanıyorum
yağlı saçlar ve boyalı saçlar için olanını da sattım baya beğenildi kimisi aradımşaam. buldum diye yorum yaptı ama kişiye göre değişir tabi..

k 4ten yine ikinci siparişleri girecektim epilatörü kazanmam için 100 liralık daha satmam gerekiyor ama yok of ya ne kadar kötü

yarın ikinci kargom gelecek inşallah.çift tarflı el çantasıda geliyormuş.

arkadaşlar sorup duruyor.bir arkadaşımız basit duruyor yazmıştı.

umarım beğenirler.o çantadan satanlar müşterileriniz nasıl buldular yazarmısınız?

gayet şık canım ben kendime de sipariş edeceğim pek çok renkte abiyle kullanabilmek için ideal

canım ben kendime aldım o çantadan.çok beğendim valla.siyahlı tarafını çevirince buruşuk duruyo ama ben beyazlı tarafı için aldım zaten.Hem o fiyata o çanta çok iyi bence..

kızlar jet femme satışta değil yazıyor kaldırıldımı benim gelmeyen jet femmede var o ne olacak

k5 kataloğunda var.belki bu aylık stoktan dolayı satışta yok demişlerdir.

benim de siparişlerim geldi bugün.sırnaşık şeyglazewear parlatıcılar çok güzel,velvet smooth lip color plumful ve mineral ruj cyrstal coralın rengi,dokusu harikadelikafadulden
ayrca meadow dew almıştım kokusu çok yoğun değil malesefbilmiyorumkismile

tomorrowun kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar.benim çok hoşuma gitti ama kararsız kaldımbilmiyorumkismile

SLM CANLAR ACILINDEN BIR sorum olacak ama

bu iki parfumden hangisi daha cok satiliyor acaba yoksa ikisi de yaramaz mi

1-AVON JET HOMME EAU DE TOILETTE SPRAY EDT 75m

2-Avon Courtney Cox Spotlight Eau De Toilette

tesekkurler bol kazanclarrrrrrrr

geçen yaz ben o bilekliğe vurulup almıştım,müşteriyken yani.tam 25 tl vermştim.şimdi 9 tl görünce dumur oldum :1shok:ama değdi.çünkü çok hoş duruyor.boyası falan kalkar bunun hemen demiştim ama ilk günkü gibi duruyor ve çok sık da kullanıyorum.şık ve spor bir bileklik...

Son düzenleme:

bana göre:jet home hacı misi gibi kokuyor ağır yani
spotlight in kokusu daha hafif ondan satılıyor epey ama dediğim gibi bu benim fikrim.parfümde zevkler değişebiliyor:dance:

iyi geceler k4 de perfectwear fondoten sipariş vermeyi düşünüyorum 18.90 katolog fiyatı geliş fiyatı ne kadar olur acaba boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…