- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.661
canım ben almıştım indirimdeydi kararıyo kullanmadan hemde sen bilirsin ama ben önermem..
iyi geceler k4 de perfectwear fondoten sipariş vermeyi düşünüyorum 18.90 katolog fiyatı geliş fiyatı ne kadar olur acaba boshayallersmile
k5 kataloğunda var.belki bu aylık stoktan dolayı satışta yok demişlerdir.
benim de siparişlerim geldi bugün.sırnaşık şeyglazewear parlatıcılar çok güzel,velvet smooth lip color plumful ve mineral ruj cyrstal coralın rengi,dokusu harikadelikafadulden
ayrca meadow dew almıştım kokusu çok yoğun değil malesefbilmiyorumkismile
tomorrowun kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar.benim çok hoşuma gitti ama kararsız kaldımbilmiyorumkismile
canım mineral ruj cyrstal coralın rengi tam olarak nasıl?katalogta göründüğü gibimi
altın rengi ışıltılı hafif,pembeye kaçıyor rengi de.dudakta çok doğal duruyor.şeffaf yapılı biraz çok yoğun renk vermiyor.herkese gidebilecek bi ruj aslındazemuszemuskatalogtakine çok benziyor cnm
kızlar zayıf ve cansız saçlar için hacim veren şampuan kullanan var mı çok kişi övdü baya hacim katıyormş falan
bi de incandessence'in kokusu cok hosuma gitti sizce nasıl ?
geçen yaz ben o bilekliğe vurulup almıştım,müşteriyken yani.tam 25 tl vermştim.şimdi 9 tl görünce dumur oldum :1shok:ama değdi.çünkü çok hoş duruyor.boyası falan kalkar bunun hemen demiştim ama ilk günkü gibi duruyor ve çok sık da kullanıyorum.şık ve spor bir bileklik...
indirim broşünden netten sipariş veripte almayı başaranlar var mı?
bn kullanıyorumm gzll kötü değil ynii....
bende avon temsilcisiyim. temsilci olmamın sebebi ürünleri çok kullanmam. etrafımdaki kişilerede sipariş veriyorum ama kazanç gözetmiyorumkendi ürünlerimi ucuza alayım yeter bana. kremden rimele şampuana duş jelleirne hepsini kullanıyorum. ben senelerdir çok memnunum. memnun olmayan kişilere gelince kendi ciltlerine veya saçlarına uygun ürünü seçmediklerinden kaynaklanıyordur. birde bazı avon temsilcileri stok yapıyorlar senelerce duran ürünleri satabiliyorlar. bu da ürünün kalitesini düşürüyor. aslında son kullanma tarihi felan konulması şart. bizde sipariş verdiğimizde tarihi geçmiş üründe gönderebilirler benim başıma gelmedi ama gelebilirde.
avoncu arkadaşlar bişey sorcam hangi katologta bilmiyorm ama 3 parfüm bi aradaydı indirimdeydi percevie litte black dress diğerini hatırlayamadım for awaydı sanırım indirim gecerlimi hala acil cvp yazarsanız çok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?