Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ben almıştım indirimdeydi kararıyo kullanmadan hemde sen bilirsin ama ben önermem..

ayyyyyyy!çok üzüldüm şimdi gözüme de kestirmiştim o saati.bir de 22 ayar kaplama diyorlar.sözde anneler günü katoloğu...hiç bişey yok.bir taşla iki kuş vuracaktımzemuszemus.hem kota dolsun hem hediye alayım ama kısmet.başka ne alınabilir ki bu katologdan anneciklere?kadınlara zorla parfüm krem satıyorum zaten her ay.offff of -tatlicadiarzu-

iyi geceler k4 de perfectwear fondoten sipariş vermeyi düşünüyorum 18.90 katolog fiyatı geliş fiyatı ne kadar olur acaba boshayallersmile

canım buradan geliş fiyatı yazmak doğru olmaz herhalde,yakınında yardımcı olabilecek kimse yok mu?

aslında komşumuz satıyor şimdiye kadar dünyanın ürününü aldım her seferinde gelişine veriyorum diyordu geçen ay bi hesapladım gelişine diil katolog fiyatından bile fazlaya veriyormuş kızdım bende lmaz: ondan baştan sorup öle sipariş vermek istedim özelime yazabilir misin lütfen geliş fiyatını a.s.

rica ederim.aynı duyguları ben de yaşadım zaman zaman,anlıyorum senibilmiyorumkismile

canım mineral ruj cyrstal coralın rengi tam olarak nasıl?katalogta göründüğü gibimi

birde kızlar şu uzun süre kalıcı rujlar perfect wear lar nasıl güzel mi?kayınvalideme alıcamda..hangi rengi tavsiye edersiniz

kızlar zayıf ve cansız saçlar için hacim veren şampuan kullanan var mı çok kişi övdü baya hacim katıyormş falan
bi de incandessence'in kokusu cok hosuma gitti sizce nasıl ?

Aynen apranxx yaa, gördüm ve vuruldum opuyorumnanaktan

indirim broşünden netten sipariş veripte almayı başaranlar var mı?

indirim broşünden netten sipariş veripte almayı başaranlar var mı?

ben son bikaç aya kadar netten veriyordum ince katalog olduğun da da ama yaşadığın stres çok yoğundu başarıyor en geç 6 da işimi bitirmiş oluyordum ve stok sorunu da yaşamıyordum ama o sıkıntı-stress neydi öyle yaaaa
yoğunluk yaşandığını-hattın kesildiğini ....anlatmak için avonu aradığımda bana tel ile çok kolay ve sıkıntısız verebileceğimi anlattı denedim ve sonuç 0 stres ti ve değmezmiş internet başında yaşanan sıkıntıya ince kat. olduğu ay 4,5 larda tel ile verip bitiriyorum herkese de öneririm kesinlikle.

ayrıca kızlar bi sorum daha oluck
ben daha yeni temsilci oldm bi hafta oluyor sanırım. temsilci numaram ne zmn geliyor?
takım öncüm ilk sparşlerini bana vericksn dedi bn senin adına ypıcm daha snra sana gelick faturadaki numarayla sen girp yapıcksn dedi. böyle mi oluyor?
bi de bn iş bankasında hesap açmyı dşünüyorm. ödemeleri ordan yapablrmym ve nasıl yaparm ?

avoncu arkadaşlar bişey sorcam hangi katologta bilmiyorm ama 3 parfüm bi aradaydı indirimdeydi percevie litte black dress diğerini hatırlayamadım for awaydı sanırım indirim gecerlimi hala acil cvp yazarsanız çok sevinirim:)

cnm temsilciliğe devam ediyormusun hala?bişey sordum cvp gelmedi kimseden

ohoooooo o kampanya biteli çok oldu.indirimler sadece o ayı kapsıyor.kampanya bittiği anda indirim geçerliliğini kaybediyor
little black ve far away indirimde değil.percevie, katologdan 24 tl lik alışveriş yapana 21 tl.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…