Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyyy tühh kaçırdık güzelim kampanyayı desen little black dress istiyordm ben

mayıs katoloğunda indirim var azcık bekle :ecrin_bebek:little black dress edp+sprey deo+roll-on 43 tl

EDA indirim broşüründeki gümüş kaplama bileklik nasıl sence canım ucunda kalp olan değermi 9 ytl ye

kızlar ya bugun iadelerimi yapıcam demişti kadın arayıp sormakta istemiyorum tekrar ama merakta ediyorum yaptımı diye kargoyu arasam öğrenemem dimi :)))

aynen tulcum bnde geçende nette uğraştım vercem diyee
sonra gece 11 de verdim
tel çok rahat stres yok sorun yok stok yok :)

hangisini kullanıyosn? şampuansa gerçkten hacim katıyomu?
bn kllanmıyorum müşterilerim kullanıyor
memnunlarmış ynlız onlar badem avakadoluyu aldılarr
1 haftaya gelr
aynen öyle cnm ilk takm öncüsü giriyor adınaa
sonra gelck lan fatura nosuyla sen avonun sitesnden şifre alcksn ve istersen hep sen grersin
ödemeler hesap açarsın yatırırsın hesabına 2 tl yatırma parasıyla avon çeker senden

kızlar ben ayın sonunda sipariş veriyorum genelde birikmesini bekliyorum ama ince katolok olduğu için stoklar sınırlı nasıl yapmam gerekiyo önceden ayırttırma imkanım olurmu lütfen cevaaaap???

k4 ten 2.sipariş verecegim epilatörü kazanmam için 35 tlye ihtiyacım var takım öncüme kaç tane msj attım cvp bile vermedi of ya

kızlar ben ayın sonunda sipariş veriyorum genelde birikmesini bekliyorum ama ince katolok olduğu için stoklar sınırlı nasıl yapmam gerekiyo önceden ayırttırma imkanım olurmu lütfen cevaaaap???

ah güzelim öyle bi şansımız olsa keşkekafamçokkarıştıöyle bir yığılma oluyor ki ince katoloğun olduğu ay..3 saat sonraya bile kalsan stok bitebiliyor.
ince katoloğu hemen ver ,kalanını da sonra verirsinbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…