- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.681
ohoooooo o kampanya biteli çok oldu.indirimler sadece o ayı kapsıyor.kampanya bittiği anda indirim geçerliliğini kaybediyor
little black ve far away indirimde değil.percevie, katologdan 24 tl lik alışveriş yapana 21 tl.:icecream:
mayıs katoloğunda indirim var azcık bekle :ecrin_bebek:little black dress edp+sprey deo+roll-on 43 tl
bekleyim abri o zamana kadar diğer parfümler anca biter hatta bitmez bile sağol cnm :):):):)
ayy kızkar bnde geldmmya karar veremedm tomorrow mu alsam bong girl mü
ayy kızkar bnde geldmmya karar veremedm tomorrow mu alsam bong girl mü
ben alamadm sen bari little black dress al:a015:
abla onlar hmn kararır ya ii deildirEDA indirim broşüründeki gümüş kaplama bileklik nasıl sence canım ucunda kalp olan değermi 9 ytl ye
kızlar avonda bildiğiniz kalıcı güzel likit eyeliner varmı...
aynen tulcum bnde geçende nette uğraştım vercem diyeeben son bikaç aya kadar netten veriyordum ince katalog olduğun da da ama yaşadığın stres çok yoğundu başarıyor en geç 6 da işimi bitirmiş oluyordum ve stok sorunu da yaşamıyordum ama o sıkıntı-stress neydi öyle yaaaa
yoğunluk yaşandığını-hattın kesildiğini ....anlatmak için avonu aradığımda bana tel ile çok kolay ve sıkıntısız verebileceğimi anlattı denedim ve sonuç 0 stres ti ve değmezmiş internet başında yaşanan sıkıntıya ince kat. olduğu ay 4,5 larda tel ile verip bitiriyorum herkese de öneririm kesinlikle.
bn kllanmıyorum müşterilerim kullanıyorhangisini kullanıyosn? şampuansa gerçkten hacim katıyomu?
1 haftaya gelrayrıca kızlar bi sorum daha oluck
ben daha yeni temsilci oldm bi hafta oluyor sanırım. temsilci numaram ne zmn geliyor?
takım öncüm ilk sparşlerini bana vericksn dedi bn senin adına ypıcm daha snra sana gelick faturadaki numarayla sen girp yapıcksn dedi. böyle mi oluyor?
bi de bn iş bankasında hesap açmyı dşünüyorm. ödemeleri ordan yapablrmym ve nasıl yaparm ?
kızlar ben ayın sonunda sipariş veriyorum genelde birikmesini bekliyorum ama ince katolok olduğu için stoklar sınırlı nasıl yapmam gerekiyo önceden ayırttırma imkanım olurmu lütfen cevaaaap???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?