Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Hayatımı değiştirecek bilgi bu galiba :1shok: Ay inanmıyorum yaa çok teşekkürler deniycem yarın alıcam nemlendirici ve temizleyicimi de .:dance:

cnm cilt tipine uygun al aman...ve ii bi ürün..numune şansın olursa önce numune dene..ben avene numune kullanmıştım ve temizlyecisine bayıldım(avon sayfasında belki ters gelebilir ama cildime doktorun dediği ilacı kullanıyorudm ve avon vb kremler ağır geldi doğruya doğru)..ama cildinizde özel bi sorun yoksa benim gibi avon temzileyci ve nemlendirici tavsiye edebilirim..ilaç kullandığım için yüzümün bi tarafında çeneme doğru sivilceler çıktı ama normal sivilce değil bi farklıydı..ilacın etkisiyle çıkmış...isotrexcin filan kullandım.. şimdi daha ii..solüsyona başladım..düzeliyo artık :) :teytey:

güzeller de boyutları çok küçük ,oyuncak gibi dudak balmı serçe parmak kadar

öyle deme yerimseniben ben kırmızıya bayılıyorum piyasada en benim diyenden bile ii ..hemde bedava..bbenim bitti bi kere..kış başı ind de yoktu..aradım aradım 2 lira normalde avon da...diğer markaşara bakıyorm 5-6 -10 filan..hemde nasıl üzüldüm..şimdi stok yapıyom..ailecek kullanıyoz..her indirimde de çok rahat satılır..karı düşük ama ürün güzel..al at eve bi kaç tane :) :dance:

cevaplar için sağolun kızlar.
bir şey daha sorucam
burda bir kuaför var,avon ürünleri satıyor
orda lacivert simli bir eyeliner gördüm
sanırsam önceki katologların zamanında alınmış ve sergileniyor
bu ayın katoloğunda ürünü bulamadığımdan fiyatını da bilmiyorum.
sizler bilirsiniz?
extradan bi fiyat söylemesinler bana:bbo:
bir de ürün nasıldır sizce? kalıcılığı filan?
rengine bittim de ben:asigim:
ürün şunun lacivertidir.

Son düzenleme:
çatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?
bi de tatları nasıl :kedi:
colortrend den bi ruj aldıydım anam o nasıl tat öyleee:sinifsinif: elimi bile sürmedim,öylece duruyorrr

çatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?
bi de tatları nasıl :kedi:
colortrend den bi ruj aldıydım anam o nasıl tat öyleee:sinifsinif: elimi bile sürmedim,öylece duruyorrr

ay bunu biliyorum :dance: eyeliner için demiştim ilkini..evet çatlamaya ii geliyo..benim soğuktan çatlar bizim buralar pek soğuk..bi de ben yüüzünden çatlar işte..öyle olunca geceleri sürüyorum bolca :) sabaha kadar onarıyo :) tadı yok..hafif bi kokusu var o kadar..çok rahatsız edici değil..şeffaf zaten..

hımm tmm bebem saolllboshayallersmile üsttekini mi diosun sen yoksa ahududu şeysini mii

kırmızı olanı diyorum..pembe olanı da kullandım ama o normal parlatıcı ve yumuşak duruyo..hafifce bi pembelik veriyo..kırmızı olan ise bakım amaçlı..çatlayan dudaklara...

sağol arkadaşım takım öncümede sordum oda kampanya başladığı gün verirsen belki tükenmez dedi teşekkürler yeniyimde zamanla öğrenicem inşallah :umursamaz:

merhaba arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorunm ama her ay sipariş vermek gerekiyormuş galiba doğru mu bi de faturaları ödemek için bankadan hesap mı açtırmak gerekiyor bir de üyelik ne kadar

merhaba arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorunm ama her ay sipariş vermek gerekiyormuş galiba doğru mu bi de faturaları ödemek için bankadan hesap mı açtırmak gerekiyor bir de üyelik ne kadar

her ay sipariş vermek gerekmiyor.3 kampanya boyunca sipariş varmezsen üyeliğin iptal oluyor.banka hesabı açabilir,kredi kartıyla ödeyebilir,ptt den havale yapabilirsin...üyelik ücreti 7.5 tl.75 tl nin altındaki siparişler için kargo bize ait 7.5 tl...150 tl üstü siparişlerde 30 günlük ödeme planı var...bende bu işe başlarken abartısız bütün sayfaları teeeeek tekkafamçokkarıştı okudum.bu işi hakkıyla yapmak istiyorsan sende boş vakitlerinde oku.çok faydasını göreceksin.hayırlı olsun canıma.s.

en iyisi borcu bekletmemek...belli bir süresi yok ama her geçen gün %4.5 gibi bir faiz işliyor canım...

kızlar hu huuuuuuuuuu:teytey: k5 satışları nasıl gidiyor...benim çok iyi 500 tl civarında.toplamayayım dedim ama dayanamadım ya.bu katologdan pek ümitli değildim.şaka gibi:geçen ay kampanyayı çok beğenmiştim,260 tl zar zor oldu,bu ay hediyeleri alıcam inş.ama ilk 20.000 aklımı karıştırdı,niye böyle bir sınır koymuşlar ki ...22 sini bekleyemicem sanki çok sevinçliyim,hepinize bol satışlar diliyorum:dance:

ayy bnm k4 çok iiydi 750tllik satış yaptm ama k5 çok kötü şimdilik 300 yaptm inş.425 olurda baharatlığı kazanırım bari

benim k4 ten 35 tl daha olsa epilatörü kazancam ama yok başka sipriş veren 2. bi sipariş girecegim yarın k5 bilmiyorum katalog dagıttıgım kişilere ulaşmadım daha inş iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…