- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.701
Hayatımı değiştirecek bilgi bu galiba :1shok: Ay inanmıyorum yaa çok teşekkürler deniycem yarın alıcam nemlendirici ve temizleyicimi de .:dance:
güzeller de boyutları çok küçük ,oyuncak gibi dudak balmı serçe parmak kadar
çatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?öyle deme yerimseniben ben kırmızıya bayılıyorum piyasada en benim diyenden bile ii ..hemde bedava..bbenim bitti bi kere..kış başı ind de yoktu..aradım aradım 2 lira normalde avon da...diğer markaşara bakıyorm 5-6 -10 filan..hemde nasıl üzüldüm..şimdi stok yapıyom..ailecek kullanıyoz..her indirimde de çok rahat satılır..karı düşük ama ürün güzel..al at eve bi kaç tane :) :dance:
çatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?
bi de tatları nasıl :kedi:
colortrend den bi ruj aldıydım anam o nasıl tat öyleee:sinifsinif: elimi bile sürmedim,öylece duruyorrr
hımm tmm bebem saolllboshayallersmile üsttekini mi diosun sen yoksa ahududu şeysini miiay bunu biliyorum :dance: eyeliner için demiştim ilkini..evet çatlamaya ii geliyo..benim soğuktan çatlar bizim buralar pek soğuk..bi de ben yüüzünden çatlar işte..öyle olunca geceleri sürüyorum bolca :) sabaha kadar onarıyo :) tadı yok..hafif bi kokusu var o kadar..çok rahatsız edici değil..şeffaf zaten..
peki bebem , saoll bayanssulusmilekırmızı olanı diyorum..pembe olanı da kullandım ama o normal parlatıcı ve yumuşak duruyo..hafifce bi pembelik veriyo..kırmızı olan ise bakım amaçlı..çatlayan dudaklara...
ah güzelim öyle bi şansımız olsa keşkekafamçokkarıştıöyle bir yığılma oluyor ki ince katoloğun olduğu ay..3 saat sonraya bile kalsan stok bitebiliyor.
ince katoloğu hemen ver ,kalanını da sonra verirsinbayanssulusmile
merhaba arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorunm ama her ay sipariş vermek gerekiyormuş galiba doğru mu bi de faturaları ödemek için bankadan hesap mı açtırmak gerekiyor bir de üyelik ne kadar
kıslarrr,borçu vade günü geçtikten sonra,kaç gün içinde ödememiz gerekio??belli bi süresi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?