Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

naber canım valla iyisin bitanem çok güzel valla keşke benim satışımda okadar olsada baharatlıgı bende kazansam harika olurdu valla daha benim 150 civarı süper ya sen çok iyisin bu gidişle pasta takımınıda alırsın bem haftaya istanbula gidicem belki oradada sipariş toplarım belli olmaz inşallah bol satışlarımız olur ben geçen panaromadan cüzdanı aldım ve 3 tane cüzdan siparişi veren oldu bakalım hayırlısı

bu ay bende pek ümit yok valla :) ya kızlarr benim iadeler cuma günün verildi pazartesi avonun elinde olur dendi cari hesap özetinden kontrol edicem de orda tam olarak nerdee göreceğim ben iadelerin düştüğünü biri açıklarmı lütfen............

ii akşamlar arkadaşlar
yarın sabaha kadar giren olursa topiğe bilenden acil cvp bekliyorumm

şimdi ben geçen ayın kat.da büyük fön fırçası istemiştimm
ama beğenmedim iade etcek takım öncüm
getr yarın ederiz iade dedii
bidahaki faturanda düşerler parasını dediii..
buaraya kadar tamamda şimdi
bnm sormak istediğim 180 lik yaptım krem aldım yaaa
hediyee
onu avon istemiyor mu
söyledim takım öncüme hyr dediii
o şartlar panoramadaki limit hediyelerinde dedii..
öyle mi arkadaşlar?????
şimdiden tşkr ediyorummm

kızlar iş bankası hesabından otomatik ödeme talimatı verince kredi kartındaki gibi 15gün sonra çekiliyor değilmi

iş bankası,akbank,kredi kartı farketmez canım...150 tl üstü siparişlerde 30 gün oluyor süre.150 nin altında ise 15 gün oluyor...sadece havalelerde 15 gün oluyor.

aslında o limt bütün hediyeler için geçerli ama bu ayki faturan 180 kesildiği için kremi geri almazlar...bi daha ki ay 200 tl yi biraz geçirmeye bak çünkü o faturandan düşerler tarağı soft musk kaçmasınbayanssulusmile

hmm çok sğl cnm anladımmm
şimdiii
tarak 8.10 du 8.10 luk fazla grerim okkk
opuyorumnanaktan

bende eşimin kredi kartı hesabıyla halletmek istiyorumm
fatura işlerinii
zor oluyooo minnet etmek birilerine
takım öncüm kendi hesabıyala 2 tl ye yatırıyorr amaaa ayrı yerlerdeyizz gt verr derkennn baya iş çıkıoo
şimdi avona kredi kartı nosunu mu fakslıycak takım öncüm
nasıl oluodu kızlarrr

birde hesabı olanlar parayı 2 tl ilemi havale ediosunuz?

cnm 45 tllik alacak bütçe yoktu bu ay takım öncüme o kadar msj attım cevap bile vermedi

aaa ne kadar ayıp etmiş
insan olumszda olsa cvp verir
uyuz oluyorum bu tipleree
ilgilenmyceksen niye üye ediosunnnn
ama üstünden prim almayı biliyorr
bnmki şimdilikkk ii bakalmmmmm
çok yardımcı oluyorrr sağolsn

yok canım hiç yardımcı olmuyor kaç gündür 3 tane msj attım cvp bile vermiyor bende msj attım avona takım öncümü değiştirmek istiyorum diye

arkadaşlar avona üye olunca parayı yatırmak için hesap mı açtırmak lazım ben oriflame üyeyim de direk bankaya gidip yatırabiliyoruz avon nasıl acaba bilgilendiirirseniz sevinirim

Temsilcilerimizin ış Bankası, Akbank ya da Ziraat Bankası'nda vadesiz bir mevduat hesabı açtırarak ve hesaplarında yeterli tutarı zamanında bulundurmaları halinde, fatura ödemelerinin vadesi geldiğinde (son ödeme tarihinde) Avon Kozmetik Ürünleri hesabına otomatik olarak aktarılmasıdır.

Otomatik Ödeme Sistemi’ne nasıl geçilebilirim?
ış Bankası, Akbank ve Ziraat Bankası'nda vadesiz bir mevduat hesabı açtırarak ya da var olan bir hesaba Avon Kozmetik Ürünleri için Otomatik Ödeme Talimatı (OÖS) vererek OÖS'ye geçebilirsiniz. Bu işlem için gerekli olan bilgi sadece Temsilci numaranızdır.

Otomatik Ödeme Talimatı verdim, faturalarımda vade uygulaması nasıl olacak?
Otomatik Ödeme Sistemi’ni kullanıyorsanız; 150,00 TL'den büyük siparişleriniz fatura kesim tarihinden 30 gün, 150,00 TL'den küçük siparişleriniz fatura kesim tarihinden 15 gün sonra tahsil edilmektedir.

Fatura ödemelerim OÖS'den nasıl çekilecek?
Otomatik Ödeme Talimatınız ış Bankası'nda açıldı ise, faturalarınızın son ödeme tarihlerinde hesabınızda yeterli miktarı bulundurmanız gerekmektedir. Akbank ve Ziraat Bankası'ndan OÖS talimatınız verildi ise, OÖS işlemleri tamamlandıktan sonra verdiğiniz siparişlerin tutarları banka hesaplarından alınabilmektedir. ış Bankası ve Akbank'ta OÖS talimatınızın olması durumunda faturalarınızın tahsilatı için, hesabınız, faturanızın son ödeme tarihi dahil 3 iş günü, Ziraat Bankası'nda ise 1 iş günü kontrol edilmektedir

yok canım hiç yardımcı olmuyor kaç gündür 3 tane msj attım cvp bile vermiyor bende msj attım avona takım öncümü değiştirmek istiyorum diye

Takım Öncüsü olmanın sorumlulukları nelerdir?

- Yaptıkları örnek alınan biri olarak liderlik yapmak:
Kendi temsilcilerinizden daha çok satarak kişisel satışlarınıza devam edin. Satış toplantılarına, ürün eğitimlerine, cilt bakım seminerlerine katılın ve Avon ürünleri konusunda uzman olun. Örnek ürünler ve numunelere yatırım yaparak satışlarınıza devam edin. Göreceksiniz ki, temsilcileriniz de sizin yaptıklarınızı yapacaklar!

- "Tam sizin gibi" kişiler yetiştirmek:
Temsilcilerinizi eğitirken ve onların gelişiminin sorumluluğunu alırken yapacağınız tam olarak budur. Onlara doğru örnek oluşturarak onlardan "tam sizin gibi" olmalarını bekleyeceksiniz:
* Sattıkları ürün hakkında bilgili
* Mükemmel servis sağlamakta kararlı
* Avon Takım Öncülüğü Fırsatı konusunda coşkulu

- Ekibinizin işini kolaylaştırmak:
Ekip üyeleriniz, öğrendiklerinin %75'ini sizden öğrenecekler. İşinizi ne kadar sadeleştirirseniz onların sizi ve yaptıklarınızı örnek alması o kadar kolay olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…