- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.741
bende eşimin kredi kartı hesabıyla halletmek istiyorumm
fatura işlerinii
zor oluyooo minnet etmek birilerine
takım öncüm kendi hesabıyala 2 tl ye yatırıyorr amaaa ayrı yerlerdeyizz gt verr derkennn baya iş çıkıoo
şimdi avona kredi kartı nosunu mu fakslıycak takım öncüm
nasıl oluodu kızlarrr
birde hesabı olanlar parayı 2 tl ilemi havale ediosunuz?[/QUOTcanım takım öncüne gerek yok.netten halledebilirsin.kredi kartı güncelleme formunu doldur ve gönder.temsilciye özelden bulabilrsin.
Son kullanma tarihi: aa / yy
Hesap kesim tarihi: gg
CVV No: * (Özel güvenlik no)
Kart Sahibi Adı Soyadı: (Kartın üzerinde yazılı olan ad soyad)
2.Kredi Kartı No:
Adı Soyadı: (Kredi kartınızın üzerinde yazan hali)
Taksit istiyorum **
* Kredi kartınızın arka yüzünde, kredi kartı numaranızın son 4 hanesinden sonra yazılmış olan 3 haneli numaradır. ** Taksit imkanı yalnızca Axess, Bonus, Maximum, Worldcard, CardFinans ve Advantage Kart kartlar için sağlanmaktadır.
Yukarıda bilgilerini verdiğim Kredi Kartı bilgilerinin tarafıma ait olduğunu, Avon Kozmetik Ürünleri Tic. Ve San. A.Ş. ile aramda imzalanmış iş bu sözleşme uyarınca, Avon Kozmetik Ürünleri Tic. Ve San. A.Ş.'nin adıma bu sözleşmenin düzenleme tarihinden itibaren fatura edeceği tüm bedellerin ödeme tarihlerinde kredi kartı hesabımdan tahsil edilmesi kabul ve beyan ederim.
Aynı zamanda bu talimatımın iptalini istediğimde yazılı olarak başvuracağımı ve tebliğini sağlamam gerektiğini, kredi kartımın iptali, son kullanma tarihinin dolması vb. durumları yine yazılı olarak bildirmeyi kabul ve taahhüt ederim.
turkbayragiŞenizgünaydın canım nasılsın erkencisin valla benim gibilülülülülülülülülülülülülülülülülülü
günaydın kızlar........ ben yine hesabımı açık unutup uyumuşum....... millet de beni sabaha kadar bunun başında sanacak :kedi: kızlar perceive bayan agır mı bana fikir verirmisiniz. agırsa hiç almayım.
aksine canım hafifbi koku yaz için çok uygun bence
tul canım bişey soracaktım şimdi ben telefondan sipariş vericemya canım adresimi şimdi degiştiriyim bakıyım olacakmı diye fakat olmuyo canım kaydetmiyor geçici olarak diyo sipariş verme sırasında oluyo kapatınca esk,i adres oluyo ben annemlerin adresini nasıl kaydedicem bana yardımcı olurmusun a.s.a.s.a.s.a.s.
ketcim çok teşekkür ederim...... Başka arkadaşlarımın da fikirlerini bekliyorum... çünkü kimine hafif gelen diğerine agır gelebiliyo...... Perceive agır diyen varmı aranızda acep?
bende eşimin kredi kartı hesabıyla halletmek istiyorumm
fatura işlerinii
zor oluyooo minnet etmek birilerine
takım öncüm kendi hesabıyala 2 tl ye yatırıyorr amaaa ayrı yerlerdeyizz gt verr derkennn baya iş çıkıoo
şimdi avona kredi kartı nosunu mu fakslıycak takım öncüm
nasıl oluodu kızlarrr
birde hesabı olanlar parayı 2 tl ilemi havale ediosunuz?[/QUOTcanım takım öncüne gerek yok.netten halledebilirsin.kredi kartı güncelleme formunu doldur ve gönder.temsilciye özelden bulabilrsin.
Kart Sahibi Adı Soyadı: (Kartın üzerinde yazılı olan ad soyad)
2.Kredi Kartı No:
Adı Soyadı: (Kredi kartınızın üzerinde yazan hali)
Taksit istiyorum **
* Kredi kartınızın arka yüzünde, kredi kartı numaranızın son 4 hanesinden sonra yazılmış olan 3 haneli numaradır. ** Taksit imkanı yalnızca Axess, Bonus, Maximum, Worldcard, CardFinans ve Advantage Kart kartlar için sağlanmaktadır.
Yukarıda bilgilerini verdiğim Kredi Kartı bilgilerinin tarafıma ait olduğunu, Avon Kozmetik Ürünleri Tic. Ve San. A.Ş. ile aramda imzalanmış iş bu sözleşme uyarınca, Avon Kozmetik Ürünleri Tic. Ve San. A.Ş.'nin adıma bu sözleşmenin düzenleme tarihinden itibaren fatura edeceği tüm bedellerin ödeme tarihlerinde kredi kartı hesabımdan tahsil edilmesi kabul ve beyan ederim.
Aynı zamanda bu talimatımın iptalini istediğimde yazılı olarak başvuracağımı ve tebliğini sağlamam gerektiğini, kredi kartımın iptali, son kullanma tarihinin dolması vb. durumları yine yazılı olarak bildirmeyi kabul ve taahhüt ederim.
a.s. opuyorumnanaktan
belki de daha avona ulaşmadı.numara vermişler arayıp sorsana güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?