Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bayanssulusmile günaydın canıııım,kızım okula,ben buraya...:dance:

günaydın kızlar........ ben yine hesabımı açık unutup uyumuşum....... millet de beni sabaha kadar bunun başında sanacak :kedi: kızlar perceive bayan agır mı bana fikir verirmisiniz. agırsa hiç almayım.

günaydın kızlar........ ben yine hesabımı açık unutup uyumuşum....... millet de beni sabaha kadar bunun başında sanacak :kedi: kızlar perceive bayan agır mı bana fikir verirmisiniz. agırsa hiç almayım.

aksine canım hafifbi koku yaz için çok uygun bence

tul canım bişey soracaktım şimdi ben telefondan sipariş vericemya canım adresimi şimdi degiştiriyim bakıyım olacakmı diye fakat olmuyo canım kaydetmiyor geçici olarak diyo sipariş verme sırasında oluyo kapatınca esk,i adres oluyo ben annemlerin adresini nasıl kaydedicem bana yardımcı olurmusun a.s.a.s.a.s.a.s.

KET CANIM AVONUN TEMSıLCı BıLGıLERı SAYFASINDAN DENEDıNMı?SANIRIM ORADAN YAPABıLıYORSUN...

ketcim çok teşekkür ederim...... başka arkadaşlarımın da fikirlerini bekliyorum... çünkü kimine hafif gelen diğerine agır gelebiliyo...... perceive agır diyen varmı aranızda acep?

temsilciye özel bölümünden,bilgilerim seçeneğinin içinde bilgilerini değiştir diyo ya ordan tıkla ve temsilci bilgi güncelleme formu nu doldur 1.bölümde ev adresin 2. bölümde teslimat adresi var ordan 2. bölümü değiştiricen ve aklında olsun aynı kampanya da sadece1 kez adres LdEReğişikliği yapılır diye uyarı veriyor onu dikkate al ....:1hug:X

ketcim çok teşekkür ederim...... Başka arkadaşlarımın da fikirlerini bekliyorum... çünkü kimine hafif gelen diğerine agır gelebiliyo...... Perceive agır diyen varmı aranızda acep?

yok hafif bi koku emin ol ama bana bu kez biraz daha keskin geldin son siparişte yeni getirtmiştim daha önceden rengi hem böyle değildi hem kokusu daha yumuşaktı sanki ...
Kızlar bundan daha bahsden olmuştu di mi??*

kuncuk,burada parfüm dolduran yerler var,percieve satamadığım tek parfüm 5 tl ye dolduruyor millet...ama kokusu bence de değişmiş.topik de de duydum,çevremde de.herkes bunun rengi de kokusu da değişmiş diyor...sen bilirsin canım ama bence alma yaaaa.şimdi panaroma da bayanssulusmile turuncu pur blanca var,onu bekliyorum merakla...acil değilse k 5 i bekle istersen...

Ya kızlarr bırı yazsın bugun ıadelerımın avonun elınde olması gerekıyo carı hesap Özetıne yansıyo dımı bakıyorum gÖremıyorum nerede acaba

• İade Hakkında

Ürün iademi nasıl yapabilirim?
Herhangi bir nedenle müşterinizin ya da sizin memnun kalmadığınız bir ürünün iadesi için, Bölge Yöneticinize ya da Takım Öncünüze başvurmanız gerekmektedir. Kanunen 10 gün olan iade süresi Avon'da 3 kampanya olarak uygulanmaktadır. Ürünü satın aldığınız kampanya dahil, 3 kampanya içinde iade edebilirsiniz. Örneğin , Kampanya 2'de almış olduğunuz bir ürünü Kampanya 4 sonuna kadar iade edebilirsiniz.

İade etmek istediğim ürünü Avon'a nasıl gönderebilirim?
İadelerle ilgili kaybolma riskini ortadan kaldırmak için; faturanızda yer alan ürün iade alanını doldurduktan sonra Bölge Satış Sorumluları tarafından kuruluşumuza ulaştırılması gerekmektedir. Bu nedenle ürün iadesi talebiniz için Bölge Satış Sorumlunuz ya da Takım Öncünüz ile irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

Ürünümü siparişlerimi getiren kargo yetkilisine vererek iade edebilir miyim?
Koli teslimatı yapan kişi Yurtiçi Kargo elemanı olup Avon Kozmetik Ürünleri'nin çalışanı değildir. Bu nedenle ürün iadesi konusunda Bölge Satış Sorumlunuz ya da Takım Öncünüz ile irtibat kurmanız gerekmektedir.

İade renk değişikliği şeklinde yapılır mı?
İade edilen ürünlerle ilgili iki seçenek sunulmaktadır. Ürününüz arızalı ya da hasarlı olarak size ulaştıysa birebir sağlamı ile değiştirmek isteyebilir ya da fiyat düşümü talebinde bulunabilirsiniz. Aynı seride renk değişikliği gibi taleplerde de fiyat düşümü işlemi uygulanmaktadır. İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. Renk değişikliği sebebiyle ürün iadesi talebiniz bulunuyorsa; iade edilen ürünün fiyat düşümü yapılacağı için yeni siparişlerinize istediğiniz renkteki ürünü eklemeniz gerekmektedir.

Ürün iade bedelinin düşürüldüğünü nasıl anlayacağım?
Ürün iade bedellerinin düşümü, iade olan ürünün kuruluşumuza ulaşarak, cari hesabınıza yansıdıktan sonra basılan ilk faturanızın 'Ödenecek Tutar' kısmında belirtilmektedir.
Ürün iade bedelinin düşümü sistem tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Faturanızın ekinde gönderilen mektup sayfasındaki Ödenecek Tutar ile Fatura Toplamı arasındaki farktan ürün iade bedelinin düşümünü takip edebilirsiniz.

İade ettiğim ürünün takibini nasıl yapabilirim?
Ürün iade bedellerinin düşümü hakkında bilgi almak için (212) 473 11 11 numaralı telefondan Sesli Yanıt Sistemimize ulaşarak ya da internet sitemizdeki cari hesap özetinizi inceleyerek bilgi alabilirsiniz. Ürün iadenizi kuruluşumuza ulaşmadığını düşünüyorsanız, Bölge Satış Sorumlunuza danışabilirsiniz.

Promosyonlu ürünleri nasıl iade edebilirim?
Promosyonlu bir ürünün iade edilebilmesi için, ürünün yanında gönderilen hediye ya da indirimli ürünleri de iade etmeniz gerekmektedir.

hepsini okudumda cari hesap özetinde göremiyorum bi farklılık acaba daha yansımadımı :)

belki de daha avona ulaşmadı.numara vermişler arayıp sorsana güzelim...

canım hiç endişelenme,bence daha avona ulaşmamıştır kargon...ne iade ettin merak ettim..

belki de daha avona ulaşmadı.numara vermişler arayıp sorsana güzelim...

tatlım başıma gelenleri bilmiyomusun yanlıs kodlamadan dolayı 5 tane parfüm 2 katı fiyatına geldi bana üyüzden iade yaptım...bi an önce avonun eline ulaşsa sipariş vereceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…