- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.761
tatlım başıma gelenleri bilmiyomusunyanlıs kodlamadan dolayı 5 tane parfüm 2 katı fiyatına geldi bana üyüzden iade yaptım...bi an önce avonun eline ulaşsa sipariş vereceğim...
tatlım başıma gelenleri bilmiyomusunyanlıs kodlamadan dolayı 5 tane parfüm 2 katı fiyatına geldi bana üyüzden iade yaptım...bi an önce avonun eline ulaşsa sipariş vereceğim...
kızlar bana faceden bi sayfa önerisi geldi PETEK MARKETİNG İŞ GELİRİ hakkında bilgisi olan varmı sizce nasıl..... link buyrun bakabilirsinizz
http://www.petekmarketing.com/tr/
cnm ben üyeydim bir zamanlar ama bıraktım çünkü satamadım malları pahalı ve kalitesiz üye yapınca kazanıyorsun o işten ben begenmedim yinede sen bilirsin bende k4 ten 2. siparişi verdim colortrend dudak parlatıcı stokta kalmamış çift taraflı el çantası yine gelmiyor birde yeni üye olunca k 4te 2 kere üst üste sipariş verince soft musk gelmeyecekmi kızlar üye yaptıgım arkadaşın gelmemiş
ay evet yaa,hatırladım şimdi.senin love ler di mi canım.Allah kolaylık versin nasıl yaptın bu yanlışlığı...keşke demek fayda etmez tabi ama sipariş göndermeden önce 4o kere kontrol ediyorum bende,paranoyak oldum yaaaa,millet ütünün fişini çektim mi,suyu kapattım mı diye düşünür ,ben? siparişi doğru verdim mi...kafamçokkarıştı
dediğim gibi daha avona ulaşmamıştır onlar yarın ferahlayıp derin bi OHHHHHHH çekiceksin merak etme.bi sürü iade yapılıyor.seninki de hallolur üzülme canım.ömrünün yarısı gitti üzüntüden...mafoldumben
ii akşamlar arkadaşlar
yarın sabaha kadar giren olursa topiğe bilenden acil cvp bekliyorumm
şimdi ben geçen ayın kat.da büyük fön fırçası istemiştimm
ama beğenmedim iade etcek takım öncüm
getr yarın ederiz iade dedii
bidahaki faturanda düşerler parasını dediii..
buaraya kadar tamamda şimdi
bnm sormak istediğim 180 lik yaptım krem aldım yaaa
hediyee
onu avon istemiyor mu
söyledim takım öncüme hyr dediii
o şartlar panoramadaki limit hediyelerinde dedii..
öyle mi arkadaşlar?????
şimdiden tşkr ediyorummm
benim bildiğim iadelerde fatura tutarı düştüğü için hediyeyi faturalandırıyorlar. Müşteri hizmetlerine mail at istersen..durdu k yere para verme istersen
aslında o limt bütün hediyeler için geçerli ama bu ayki faturan 180 kesildiği için kremi geri almazlar...bi daha ki ay 200 tl yi biraz geçirmeye bak çünkü o faturandan düşerler tarağı soft musk kaçmasınbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?