Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tatlım başıma gelenleri bilmiyomusun yanlıs kodlamadan dolayı 5 tane parfüm 2 katı fiyatına geldi bana üyüzden iade yaptım...bi an önce avonun eline ulaşsa sipariş vereceğim...

canım siprişlerini verdikten sonra kontrol ederken parfümlerin fiyatını görüp,iptal edebilirdin.

Son düzenleme:
tatlım başıma gelenleri bilmiyomusun yanlıs kodlamadan dolayı 5 tane parfüm 2 katı fiyatına geldi bana üyüzden iade yaptım...bi an önce avonun eline ulaşsa sipariş vereceğim...

ay evet yaa,hatırladım şimdi.senin love ler di mi canım.Allah kolaylık versin nasıl yaptın bu yanlışlığı...keşke demek fayda etmez tabi ama sipariş göndermeden önce 4o kere kontrol ediyorum bende,paranoyak oldum yaaaa,millet ütünün fişini çektim mi,suyu kapattım mı diye düşünür ,ben? siparişi doğru verdim mi...kafamçokkarıştı
dediğim gibi daha avona ulaşmamıştır onlar yarın ferahlayıp derin bi OHHHHHHH çekiceksin merak etme.bi sürü iade yapılıyor.seninki de hallolur üzülme canım.ömrünün yarısı gitti üzüntüden...mafoldumben

kızlar bana faceden bi sayfa önerisi geldi PETEK MARKETİNG İŞ GELİRİ hakkında bilgisi olan varmı sizce nasıl..... link buyrun bakabilirsinizz

http://www.petekmarketing.com/tr/

cnm ben üyeydim bir zamanlar ama bıraktım çünkü satamadım malları pahalı ve kalitesiz üye yapınca kazanıyorsun o işten ben begenmedim yinede sen bilirsin bende k4 ten 2. siparişi verdim colortrend dudak parlatıcı stokta kalmamış çift taraflı el çantası yine gelmiyor birde yeni üye olunca k 4te 2 kere üst üste sipariş verince soft musk gelmeyecekmi kızlar üye yaptıgım arkadaşın gelmemiş

CANIM o 4 kampanyada değilde 4.kez cerdiğin siparişte geliyomuşbende öle zannediyordum ama bu 3.siparişim oldugu için krem geldi yani k5de kazanırsam gelicek bu senin kaçıncı ayınn

valla canım ya bi gitse iadeler rahatlıcam onlaar ulaşmadan yeni bi şiparişte veremiyorum müşreiler bekliyo faturamdan kesilmesi için bekliyorum onların avona gitmesini..aradım telefonla yok iade gitmemiş...umarım yarın gider yaa cuma günü vericem demişti yarın gitsin nolur :bbo:

bu arada k5 de satıslar iyi değil valla sırf şampuan sattık bu ay 13 tane sampuan var naturals serisinden

ayyyyyyyy evi subasıyodu azkalsın yaa :)) ölüyodum paniktenn annemdeyim yerleri silerken çamaşır makinesini baya oynatmış yerinden boru cıkmış suu fıskırıyoo vano bozuk kapanmıyoo deli oldum apartmanı biraz ayağa kaldırdım ama sadece mutfak su içinde kaldı kurtardım

benim bildiğim iadelerde fatura tutarı düştüğü için hediyeyi faturalandırıyorlar. Müşteri hizmetlerine mail at istersen..durdu k yere para verme istersen

eeess o çantalar daha önceki kamp. larda satıştaydı canım.avon ara ara temsilciye özel böyle güzellikler yapıyor.ama onları da alıp satabilirsin istersen...annen için üzgünüm,çok zor valla su basması.geçen sene kızıma meyve ykamak için su dolduruyordum, o ara kendime kahve yaptım zil çaldı ben musluğu açık bırakeyvahedigeldismilesonra salona geçip bir güzel kahvemi içtim.fincanı mutfağa bırakmak için gittiğimde o da ne:1shok:halı suda yüzüyormafoldumbenhemen suyu kapattım.bir sigara yaktım başladım ağlamaya...şoku atlatınca temizledim ama öldüm üzüntüden:hulya:

apranxx bişe daha sorucam sana canım k4 de 3 set varya hani allık ruj far seti üçünü alana 38 ytl olan onun paket kodu falan yok dimi yoksa hepsini normal tektek mi giricem yine yanlıslık yapcam diye ödüm kopuyo :)))

:))))güldürdün beni eeesss...yok canım hepsini tek tek gir,(doğru gir ama)zemuszemus son adımda kontrol et.zaten 3.adımda promosyonu hesaplıyor.sipariş ver demeden önce kontrol et senin hesabınla orada yazan tutuyorr mu diye?

ya arkadaşlarr ben yeni üyeyim daha az öncede ilk siparişimi verdim benim banka hesabım yok ben havale yoluyla faturamı ödemeyi düşünüyorum bu havaleler iş bankasının tüm şubelerinden oluyormu birde postane yoluyla oluyormu bilgisi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim :))

Havale yapabileceğiniz banka hesap numaralarımız: ış Bankası 1008 (Beşiktaş Şube kodu) 2319900 (hesap numarası), Akbank 787 (Batı Kurumsal Şube kodu) 60500-1 (hesap numarası). Gelen havalenin size ait olduğunun tespit edilebilmesi için açıklama kısmına öncelikli olarak Temsilci numaranızın yazılması gerekmektedir. ınternetten interaktif talimatla ödeme aktarıyorsanız; işlem yapıldıktan sonra açıklama kısmına Temsilci numarasını yazarken ' - ' işareti kullanılmamalıdır. (Temsilci numarası 236316-9 olan kişinin 2363169 olarak yazması gerekmektedir). ış Bankası ya da Akbank'tan yapılan havale işlemlerinde, ödenen meblağa göre havale ücreti değişmektedir ve havale masrafı Temsilcilerimize aittir. Bankada yapılan her işlem, bir ertesi iş günü sistemimizde görülmektedir.

BUNLARIN HARıCıNDE PTT YOLUYLA DA HAVALE YAPABıLıYORSUN

sen de aramıza hoşgeldinnna.s. sana tavsiyem hepimiz gibi, bulduğun boş vakitlerde sayfaları baştan sona oku

çok teşekür ederim öncelikle cevapladığın için bide ben anadolu yakasındayım o şubeler avrupa yakasında postane yoluyla ödeme nasıl oluyo acaba :))

benim bildiğim iadelerde fatura tutarı düştüğü için hediyeyi faturalandırıyorlar. Müşteri hizmetlerine mail at istersen..durdu k yere para verme istersen

aaaaaaaaa öle demedi tkm öncüm burdan bi arkadaşta tkm öncüm gbi dediii
amaa inş dediğin olmaz

apranaxxx böle yazmıştı sednaa bölee herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…