Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

huricim,şimdi okudum diğer sayfaları...ben şimdi k5 siparişini girdim ya,10 kataloğu k6 dan istedim...öyle de oluyor...ben artık k5 ten sip girmem.tek tük bişeyler gelirse de takım öncüm hallediyor...ben yarın itibariyle k6 sezonunu açarım...:hulya:

kızlar iki faturalı siparişimi girdim hayırlısıyla...300 tl ve 170 tl=470 tl oldu toplam hayırlısıyla...bakalım baharat takımı gelicek inşallah...paletten pek ümidim yok ama...stok sorunuda yaşamadım...şimdi yarını bekliyorum,bi kesilse şu fatura stok yok demeden...ilk olur valla çok sevinirim...

tulcüm geldiğine çok sevindim.a.s...okumuşsundur,çok sorun yaşadım...çok şükür kalpten gitmeden hallettim...

ket naptı acaba ?CADIARZU

Teşekkür ederim cevabın için..İşte bi de şey..75 tl den az sipariş verince kargo ücreti ne kadar..standart bi ücret mi var yoksa siparişimin durumuna göre değişen bi kargo ücreti mi sözkonusu..bi de oriflame da mesela kargo ücreti yerine sıfırlama ürünü diye bişey var 7 tl veriyosun ona o ürünü onlar belirliyolar her ay değişiyo..onu ekleyince siparişine kargo ücreti vermiyosun..öyle bişey var mı mesela..

bi de kargo olayından başka..sipariş vereceğim miktarın bi sınırı var mı yani en az şu kadarlık sipariş vermek gerek gibi..yani bi süre bi şey alamayacağım diyelim..sırf üyeliğim iptal olmasın diye tek bi ürün alsam 2 ayda bir..olur mu öyle..

bi dee..kredi kartıyla ödeme şansı var mı..kredi kartına taksit imkanı var mı..

şimdilik bu kadar sorularım teşekkür ederim..

merhaba canım bizde sıfırlama ürünü diye bir şey yok 75tlnin altındaki siparişlerde kargo ücreti 7.5oluyor ama yaz dönemlerşnde üst üste 4kampanyada 75tl limitini 40liraya falan düşürüyorlar ki çok rahat oluyor:)
kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsun ki en sorunsuzu o oluyor genelde 150tl ve üzeri alışverileriizde 4taksit imkanı sunuyor bonus,maksimum,advantage ve cardfinans'.
3ay üst üste ürün girmezsen üyeliğin sonlanır onun dışında herhangi bir limit yok ama genel olarak satışlarımızı 75tlnin altına düşürmemeye çalışıyoruz

canlarım takım öncülüğü ödülleriniz ve kayıt paralarınız kampanya bitimindeki 2.çar günü yatar iş bankasına yani k4te takım öncüsü olanların 60tl+kayıt ücretleri +eğer temsilcilerinin faturaları ödenmişse(ki vadesi 12-15gün olan faturalardan gelecektir) onlardan kazandığı primler 5mayısta hesabınıza yatacak.

Teşekkür ederim tekrar ama şeyi de söyleseniz..Aynı zamanda Oriflame üyesi olmanın bi sakıncası var mı?Biri bana böyle bi şey söyledi de..Senin ve eşinin üstüne oriflame kaydı olmaması gerek dedi.Var mı böyle bi şey gerçekten..bilmiyorumkismile

Bi de bi şey daha sorucam..Üst üste 75 tl sipariş verince hediye falan veriliyo mu?Eğer veriliyosa o hediyeler ücretsiz mi oluyo yoksa mesela falanca üründe ekstra indirim gibi bi şey mi yapılıyo?benneyaptımki

k6 isteseydn yne kazanırdn

bildiğim kdryla yok
mesala ilk 4 kampanyada hediye vardıı
blli limitleri doldurunca makyaj temzleycisi
rımel
krem
parfümm
ynee panoramada şu kdrlık yaparsanız banyo seti baharatlık seti
tencere tava vb...
böle yanii
hediyeler gzl oluyor
hem satış ypıosun hemde hedyen oluyor koydukları limitlere ulaşınca

tünaydın kızlar ben sipariş vermedim daha nasılsa indirim broşüründen satış yapmadığım için acele etmedim belki daha birşeyler alan olur diye zaten 120 tllik satış yaptım satış yok bu ay o yüzden biraz daha beklicem napim ya fazla çevre olmayınca anca bu kadarlık satış yapabiliyom:sinifsinif:

olsun ağlama kıyamam.kaydirigubbakcemile5..k6 ya bol olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…