Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

apranx ben 77 lik verdim canım..... daha bir iki aylık üyeyimya....inşallah hayırlısıyla artar satışlarım canım bilmiyorumkismile

:hulya:he he heeee sen değilmişsin canım.:kedi:.aşağıda 3 kayıtlı kullanıcı var diyo sen gözükmüyodun bende sen sandımdı... ama sonra gördüm seni...gözükmeyen üyeyi merak ettim...

:hulya:he he heeee sen değilmişsin canım.:kedi:.aşağıda 3 kayıtlı kullanıcı var diyo sen gözükmüyodun bende sen sandımdı... ama sonra gördüm seni...gözükmeyen üyeyi merak ettim...

heeeeeeeee meraklı misafrlerdr cnm alsanaalsanasmile

siremims canım sana söz verdiğim resmi gönderemedim bir türlü kusuruma bakma canım:kedi:...ama yeğenimi evde bulabilene aşk olsun...en kısa zamanda yükleticem canım

acil bir sorum olacak arkadaslar yılan derisi gorunmulu çantayı sipariiş giriyorum ama 34 tl yazıyor 18 olması lazım neden acaba onun dışında 125 tl lık siparişim var zaten

evet herkese 24 ( sepete atıp güncelledikten sonra devam de promosyonda hesaplansın ozaman 24 hesaplar belki

baktım canım şimdi hemen durumu aydınlatayımbayanssulusmile

şimdi müşteri bu çantayı alışveriş yapmadan alırsa 34 tl...eğer yanında 25 tl lik alışveriş yaparsa 24 tl ye alır...

temsilci bu çantayı almak isterse, eğer hiç satış yapmamışsa 34 tl ye alır...ama en az 18.75 lik sipariş almışsa ya da kendisi 18.75 lik bişeyler almışsa 24 tl ye alır çantayı..

umarım anlatabildim :hulya:

harika anlatmışsın apranax , ben bu kadar anlatamazdım. bişe dicem kızlar panoramadan yeni çıkan göz kaleminden aldım gelince buraya yorumumu yazıcam........ aslında 4 lü farı da cok merak ediyodum............ ama almadım. alan varsa yazsın gelince...... bide güneş ürünlerinden aldım.umarım memnun kalırım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…