- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.481
kızlaaar bana son siparişimde hediye gece kremi göndermişler çok şaşırdım ohaoldumsmile daha önce rimel gelmişti ama bunu beklemiyordum sizede geliyomu böyle ara ara hediyeler
bilmiyorumkismile
harika anlatmışsın apranax , ben bu kadar anlatamazdım. bişe dicem kızlar panoramadan yeni çıkan göz kaleminden aldım gelince buraya yorumumu yazıcam........ aslında 4 lü farı da cok merak ediyodum............ ama almadım. alan varsa yazsın gelince...... bide güneş ürünlerinden aldım.umarım memnun kalırım yaa
aa evet cnm önemli dğl yükleyebldiğinde bn beklerim ama çok mrk ediyorum :)siremims canım sana söz verdiğim resmi gönderemedim bir türlü kusuruma bakma canım:kedi:...ama yeğenimi evde bulabilene aşk olsun...en kısa zamanda yükleticem canım
bkıyım bnmki kesilmiş mibnmkıde kesilmiş kızlar yuppi yarın gelir herhalde zemuszemus
evet cnm 4 kmpanya boyunca hediye var sayfandan temsilci geliştrme programndan göreblrsnkızlaaar bana son siparişimde hediye gece kremi göndermişler çok şaşırdım ohaoldumsmile daha önce rimel gelmişti ama bunu beklemiyordum sizede geliyomu böyle ara ara hediyeler
bilmiyorumkismile
selam kızlar, ben 2,5 yıldır avon temsilcisiyim ürünlerini begeniyorum.Ürünlerin hepsini deneyemedim çünkü her ay farklı yeni ürünller çıkartıyorlar.
bu topicte kullanıp memnun kaldığımız yada kalmadığımız ürünleri kullananlardan ya da satış temsilcilerimizden ögrenmek olsun resim de ekleyebiliriz.
Ne dersiniz hem fikir edinmiş oluruz.
Katılımlarınızı bekliyorum a.s.
3 misafirr buyrun sizde gelinnnnn yabancı kalmayınlmaz:[/
okuyup okuyup kaçıyolar he he kaydirigubbakcemile
he kızım sen zaten 400 denfazla sipariş vermişsin heralde k6 ya dalarsın hehehehe..maşallah allah bozmasın...huricim,şimdi okudum diğer sayfaları...ben şimdi k5 siparişini girdim ya,10 kataloğu k6 dan istedim...öyle de oluyor...ben artık k5 ten sip girmem.tek tük bişeyler gelirse de takım öncüm hallediyor...ben yarın itibariyle k6 sezonunu açarım...:hulya:
evet cnım en az 75 lik sipariş verirsen ve temsilcilerinde satış yaparsa paranı alırsın dedi bana bölge sorumlum...slm takım öncüsü olunca her ay spariş vermek gerekiyormu ???
acil bir sorum olacak arkadaslar yılan derisi gorunmulu çantayı sipariiş giriyorum ama 34 tl yazıyor 18 olması lazım neden acaba onun dışında 125 tl lık siparişim var zaten
kötükedihüso3 misafirr buyrun sizde gelinnnnn yabancı kalmayınlmaz:[/
okuyup okuyup kaçıyolar he he kaydirigubbakcemileklava: laelaelaelaelae
günaydıııın !! öğlen oldu ama neyse =))
yılan derisi çanta 24 tl olarak gösteriyo hemde verdiğim sipariş işlenmiş ne yapıcam ben ya =((
24 tl zaten cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?