Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlaaar bana son siparişimde hediye gece kremi göndermişler çok şaşırdım ohaoldumsmile daha önce rimel gelmişti ama bunu beklemiyordum sizede geliyomu böyle ara ara hediyeler
bilmiyorumkismile

kızlaaar bana son siparişimde hediye gece kremi göndermişler çok şaşırdım ohaoldumsmile daha önce rimel gelmişti ama bunu beklemiyordum sizede geliyomu böyle ara ara hediyeler
bilmiyorumkismile

ciddi olamazsın :1no2: ara ara gelmiyo ki ohediyeler...demekki sen üyeliğinin 3. ayındasın ve 185 tl den fazla sipariş vermişsin canım.bi sonraki ayda soft musk opuyorumnanaktan gönderecekler sana...ama bunları takım öncün anlatmalıydı sana küçük bir broşürde yazıyor bunlar..ilk ayda da göz makyajı temizleyici geldi di mi :lepi:

sositosositoa.s.

nazlı bebek alıntı:
apanax gerçekten çok açıklayıcı olmuş teşekkürler

:kedi: a.s.

siremims canım sana söz verdiğim resmi gönderemedim bir türlü kusuruma bakma canım:kedi:...ama yeğenimi evde bulabilene aşk olsun...en kısa zamanda yükleticem canım
aa evet cnm önemli dğl yükleyebldiğinde bn beklerim ama çok mrk ediyorum :)
bnmkıde kesilmiş kızlar yuppi yarın gelir herhalde zemuszemus
bkıyım bnmki kesilmiş mi
bilmiyorumkismile
evet cnm 4 kmpanya boyunca hediye var sayfandan temsilci geliştrme programndan göreblrsn

slm ben elif bende 7aydır avon temsilcisiyim ürünlerin çoğunu almışımdır heralde şimdi3aylık hamileyim artık yapamıyorum bırakmayı düşünüyorum

ay elif Allah tamamına erdirsin...hamilelikle zor yürüyorsa bırak tabi canım ..üzme bebişini.:ecrin_bebek:

bence en erken pazartesi gelir kargo.. şimdi bide kargo bekleme stresi çıktı başımıza...:mymeka:

aşklrım canlarım..
bugün çok yoruldum...
eccük geçmişi okudum yazıp çıkıcam artık yarına sohbet ederiz..

he kızım sen zaten 400 denfazla sipariş vermişsin heralde k6 ya dalarsın hehehehe..maşallah allah bozmasın...
benim k5 den daha siparişim var emin olamadım alacaklarmı almayacaklarmı ben elimdekileri gireyimde tekrar nasılsa giricem die..bunlarıda teslim ederken k6 dan sipariş ederim artık..10 tane çok oldu da salaklık ettim işte hah kafama kakıp durmayın sempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:

slm takım öncüsü olunca her ay spariş vermek gerekiyormu ???
evet cnım en az 75 lik sipariş verirsen ve temsilcilerinde satış yaparsa paranı alırsın dedi bana bölge sorumlum...

acil bir sorum olacak arkadaslar yılan derisi gorunmulu çantayı sipariiş giriyorum ama 34 tl yazıyor 18 olması lazım neden acaba onun dışında 125 tl lık siparişim var zaten

canım seni aydınlatmışlarda şimdi bende 200 liralık sipariş girdim birisi o çntadan istiyordu çantayı girdim senin gibi 34 çıktı devam dedim altta çanta için 24 lira işaretlenmek üzere bekleyen bir kutucuk gördüm dur kız senin için yapayımda göstereyim burdakilerede lazım olur...

[/url][/IMG]

en altta ki çanta için olan kutucuğu işaretleyeceksin canım...

Son düzenleme:
kızlarrrr,kime gelirse o yılan deri çanta bizimle paylaşın görüntüsünü-yorumlarınızı merak ettim güzel bişey mi iyise cüzdanıyla takım alıp kullanayım diyorummmm....
bu arada az önce avon hesabıma bakıyordum şok bi durumla karşılaştım;ve çok sevindim şöyleki son gün gece kam 4 den 157 tl lik sipariş girmiştim ve hediyeleride almıştım daha önce ama sipariş geldi 135 tl lik 2 tane wish of lowe paketi ekleyip vermiştim kam.5 in ilk günü de 300 kusur girmiştim ...kam.4 den son an girdiğim sipariş cari hesap özetine kam.5 e kesilmiş eee böylelikle şimdiden toplam kam.satışım 450 kusur oluyor ...yani diyeceim şu ki hani bikaç sayfa geride birileri sormuştu böl.tem.biten kam.hesabını kapattıktan sonra girilenler yeni kam .yaya dahil ediliyor di mi diyeee yoksa benimkide öyle bişey mi oldu acep?????durun bakalım kolim gelsin anlıycaz ....eer öyleyse çok iyi yaaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…