Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende o çapraz siyah çantadan sipariş verdim 3 tane güzel diyorlar ama henüz elime gelmedi bakalım nasıl bişey..
üf ben çantayı çok severim ama bebişim sayesinde koca sırt çantası ile dolaşıyorum birde ekstradan çanta takamıytorum üüühhhüüüü

bnde çapraz siyah çantadan sipariş verdim canım bakalım nasıl güzelmi.

bakalım pazartesi gelir inşallah siparişlerim bir düzene otururum artık yahuuu...
hesabım da eksideydi para yatıramıyorum şimdi hemen eksi çekiyor faizlerini kih kih kih kih ...otanamz birde bankacı karısı olacaksın hehehehe

ben kaçtım kızlar..:gitme:.
bahar temizliği yapıyorum bu hafta bu gidişle bitmicek:roflol:
gece bi ara bakarım neler olmuş.

şimdi ben avon hesabına hiç bakmadım bilmiyorum nasıl bakıldığını şimdi deneyeceğim..böyle bir durum da nasıl olur bilmiyorum ..k4 de girdim ben avon dünyasına..henüz çok acemiyim canım.

kızlar teslimat bilgilerine bakıyorumda avondan çıkışı bile olmamışş paketin ya 2 gün oldu

oo perşembe sipariş verdikya 3 gün sonra fatura kesilirse yani pazartesi günü öfff gelmesi perşembeyi bulurr

kızlar faturanızın kesilip kesilmediğine teslimat bilgisinden bakıyosunuz dimi

avon son zamanlarda hep böyle yapmaya başladı.geçen kampanya faturam kaç gün sonra kesildi.:mymeka:

birde mesaj atmışlar kargonuz geçikecek özür dileriz diye....:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…