- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.501
bnde çapraz siyah çantadan sipariş verdim canım bakalım nasıl güzelmi.bende o çapraz siyah çantadan sipariş verdim 3 tane güzel diyorlar ama henüz elime gelmedi bakalım nasıl bişey..
üf ben çantayı çok severim ama bebişim sayesinde koca sırt çantası ile dolaşıyorum birde ekstradan çanta takamıytorum üüühhhüüüü
tul naber canım nsılsın..
tul naber canım nsılsın..
bu arada az önce avon hesabıma bakıyordum şok bi durumla karşılaştım;ve çok sevindim şöyleki son gün gece kam 4 den 157 tl lik sipariş girmiştim ve hediyeleride almıştım daha önce ama sipariş geldi 135 tl lik 2 tane wish of lowe paketi ekleyip vermiştim kam.5 in ilk günü de 300 kusur girmiştim ...kam.4 den son an girdiğim sipariş cari hesap özetine kam.5 e kesilmiş eee böylelikle şimdiden toplam kam.satışım 450 kusur oluyor ...yani diyeceim şu ki hani bikaç sayfa geride birileri sormuştu böl.tem.biten kam.hesabını kapattıktan sonra girilenler yeni kam .yaya dahil ediliyor di mi diyeee yoksa benimkide öyle bişey mi oldu acep?????durun bakalım kolim gelsin anlıycaz ....eer öyleyse çok iyi yaaa ..
kötükedihüsoklava: laelaelaelaelae
24 tl zaten cnmmm
müşteri fiyatı 24 ama bana geliş fiyatının başka olması lazımdı :s
müsteri fiyatoyla 18 küsürlük yapınca 24 oluo çanta zatenmüşteri fiyatı 24 ama bana geliş fiyatının başka olması lazımdı :s
geliş fiyatı listesindede yazıyor zaten
cari hesapta bile gözükmüyo bu ne yaa :s
aynen yaa bnmkideee kesilmemiş bilee
bnmkıde kesilmemiş ya kesildi sanmıştımmüsteri fiyatoyla 18 küsürlük yapınca 24 oluo çanta zaten
geliş fiyatı listesindede yazıyor zaten
aynen yaa bnmkideee kesilmemiş bilee,
pazartesi anca keserler :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?