Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya sanmıyorum pazatesi görünür faturalandırılmış olarak en geç salı,carşamba geliyordu hep gene inşallah :sinifsinif:salı,çarşamba gelir.

balmira, tavalarım geldi,simli kalemlerimde geldi canım...sadece çift taraflı çanta gelmedi bakalım bu sefer inşallah...

tulllohaoldumsmile nasıl iş o öyle canım yaaaaaa,anlamadım inanki...eğer yanlışlık yoksa süper bişey olur...hediyeleri kaçırmayız hiç...bundan sonra kota dolunca kalan siparişleri diğer kampanyaya bekletiriz

son gün veririz...süpermişşsositososito

ya benimde siparişim faturalanmamış işlendiği halde.neden böyle yaptı bu avon ılk kez oluyo bana bumafoldumben

pessimist daha önce bi arkadş için açıklamıştım canım bunu...:icecream:

mucizem ,avon bikaç aydır hep böyle yapıyo malesef...hepimizin ortak sorunu bu...lmaz:

bnm faturam kesilmişşşşşşşşşş oleyyyyyyyyyyyyyyyy
210 lrlk
stok sorunuda yok şkr hepsi geliyor :) veeeeee soft muskumdaaa :)

yanlz bşy sorcam acil cvp verir msn ltfn
hani limit ne kadardı hatırlamıyorum 725 mydi neydi yapana avonun çantası geliodu ya o kaç kampanya boyuncaydı

ayyy kötü olmuş canım ya...adres değişikliği yaparsında bu sipariş için geçerli olmaz herhalde...zaten okudum şimdi diyoki00 dan sonra yapacağınız adres değişikliği 2 iş günü sonra devreye girer...yarın pazar iş günü değil...salı işlense sisteme aynı gün zaten çoruma gelmiş olma ihtimali var...çok zor bi dueum canım yaaa...belki arkadaşların bi fikri vardır bakalım...

kartla ödeyenlere sorum var
peşin ödemeyi mevduattan mı kesiyor kıredi kartı hesabından mı arkadaşlar?

siremims 850 tl ... üyeliğin ilk 4 kampanyası toplamında... bana geldiii

kızlar merhaba benim olduğum yerde kimseyi tanımıyorum temsilci arkadaşımda yok bu ayki katalogtan onlıne yani bişeyler beğendim bana yardımcı olurmusunuz trabzonda yada kargoyla gönderebilecek varmı aranızda

siremims 850 tl ... üyeliğin ilk 4 kampanyası toplamında... bana geldiii

ben otomatik ödeme ile bankadan ödüyorum...
bende ototmatik ödfeme ile bankadan ödüyorum.henüz hiç bir faturamın ödemesi olmadı daha zamanı gelmedi...
30 liralık satış yapmışım bu ay k5 daha 2. kampanyam oluyor alırım heralde çantayı...

bu arada bölge sorumlum fırçayı yiyiyndce aramıyor beni hiç..haberim yok altıma 2 kişiyi kayıt etmiş bugün von sitesinden karıştırınca gördüm..
allahım kadın beni delirtecek ama dur baklım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…