- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.541
kızlar şu gece çantası tavası gelen varmı..inanın bana hiç biri gelmedi mavi kalemler bile(((
balmira, tavalarım geldi,simli kalemlerimde geldi canım...sadece çift taraflı çanta gelmedi bakalım bu sefer inşallah...
tulllohaoldumsmile nasıl iş o öyle canım yaaaaaa,anlamadım inanki...eğer yanlışlık yoksa süper bişey olur...hediyeleri kaçırmayız hiç...bundan sonra kota dolunca kalan siparişleri diğer kampanyaya bekletiriz
son gün veririz...süpermişşsositososito
kızlar ben çorumdayım ama kastamonuya gitmem gerek yarın siparişleri verdim işlendi şimdi adres değişikliği yapamammı
bnm faturam kesilmişşşşşşşşşş oleyyyyyyyyyyyyyyyy
210 lrlk
stok sorunuda yok şkr hepsi geliyor :) veeeeee soft muskumdaaa :)
yanlz bşy sorcam acil cvp verir msn ltfn
hani limit ne kadardı hatırlamıyorum 725 mydi neydi yapana avonun çantası geliodu ya o kaç kampanya boyuncaydı
kartla ödeyenlere sorum var
peşin ödemeyi mevduattan mı kesiyor kıredi kartı hesabından mı arkadaşlar?
bi önceki sayfada yazdım
doğru ynlışlık yok 24 tl olck ztn
pessimist daha önce bi arkadş için açıklamıştım canım bunu...:icecream:
bu arada fautram kesilmiş,ama henüz çıkmamış yola pazartesi çıkar-salıya elimde olur sanırım....
aa bnm faturamda kesilmiş yehuuuu sırnaşık şeyarkadaşlar çok teşekkür ederim k.bakmayın yordum sizide ben arkadaşa 24 tl demiştim o zaman hiç kar yapamıcam..
şimdi baktım benimki çıkmış yola.. yarın elimde olur.. k6 yı çok merak ediyorum inşallah güzel şeyler vardır . akannehir
valla apranaxcım yaaa..şok durumdayım ama böyle bişey var ama --şu geçtiğimiz hafta içinde biri sormuştu bunu geçen sayfalarda hepimizde öyle şey mi olur...diye cevapladıydık,sanırım oluyormuş görücez bakalım eğer öyleyse valla yaşadık .....
kızlarrr özledmm sizi bn geldmmmmzemuszemus ayy bnm fatura kesilmiş ama gelirmi bilmem yrn faturamı ödicem460 tllik satış yaptm ama temsilci fiyatıyla 350 milyona düştüü gitti bahartalıkkk takım öncüme ulaşassam ondan alıcm biraz sipariş tekrar giricm bnmde var biraz ama bakalım katalokta lazım zaten
ciddi olamazsın :1no2: ara ara gelmiyo ki ohediyeler...demekki sen üyeliğinin 3. ayındasın ve 185 tl den fazla sipariş vermişsin canım.bi sonraki ayda soft musk opuyorumnanaktan gönderecekler sana...ama bunları takım öncün anlatmalıydı sanaküçük bir broşürde yazıyor bunlar..ilk ayda da göz makyajı temizleyici geldi di mi :lepi:
arzumca....inan ki biz de daha ne olduğunun tam olarak farkında değiliz...bakalım tul ün kargosu gelince netleşicek olay...sandığımız gibiyse eğer,süper bişey olur...
k5 in başlangıcı perş idi.tul çarş gecesi k4 ten son bi sip girmiş...ertesigün faturaya bakınca k5 e ait olarak kesildiğini görmüş.:1shok:..k5 tende perş günü bir miktar daha girmiş...iki faturada toplam k5 te gözükmüş...bizim k4 ile işimiz bitmişti zaten...hediyeleri kazanmıştık..bu çarş girdiği sip sadece kar içindi yani...ama şimdi k5 e eklenince kotaya faydası oldu...karışık biraz ama eğer öyleyse süper valla hediyeler korksun bizden...
hoşgeldin canım ya.hihoyyyt.nerelerdesin sen...özlettin kendini...noldu senin ince iş?Şeniz
canım makyaj temizleyici gelmedi limit yetmemişti sadece rimel gelmişti soft musk gelmesi için ne kadarlık sipariş vermem lazım acaba bilemiyoruuum :umursamaz:
kaç gündür arkadaşımda kaldım kafa dağıtim die ama nafile hala aynı stresten her yerimde bi şeyler çıkmaya başladı doktora gidicm yrn:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?