Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok üzgünüm öle birşey olmuyor kızlar..sadece yeni kampanya başlayacagından o döneme yani yeni kampnya dönemine girildigi için faturanız öyle gözüküyor önceden müşteri hizmetlerini aramıstık biz..

kızlar sorunuz yoksa ben kaçar..pikniğe götürüyoruz çocukları...akşam pikniği he he kaydirigubbakcemile3

işin içine para girdimi kimseyi tanıyamıyosun niye böyle bu insanlar yaaaa....
benimde 2 kam.dır bi akrabamın kızı benim için satış yapıyor ana-babası yok...babannesi ile kalıyor-ihtiyaç sahibi yani,ben de ona karını veriyorum..
iyide senin kardeşinden fiyat listesi istediinde senin öğreneceğini tahmin edememiş mi?direk söyle bence niye böyle yaptın diye ve bana güvenmeyenle işim olmaz de temsilcilik yapmıyorum falan deme hiç vermezsin yeni katalogdan olur biter..niye vermiyorsun diyebilecek mi bakalım..işte her türlü insan var çeşit çeşit,sinir oldum bak bende..Çok üzgünüm çoook

olmaması lazım zaten hem saf bu avon ama öyle gözüktü diye acaba dedik...:gitme:

yol ver gitsin ....azıcık aşım ağrısız başım..aynı şeyi ben yşdım biliyorsun kuzenim bana yardım ediyordu ilk kampanyada yardım etti banyo takımını heveslensin bekar kız çeyizine koysun dedim verdim.2. kampanyada daha çok satış yapalım baharatlığıda ben alayım dedim..
hanım takım öncüsü bulmuş gitti bu ay bıraktı beni...
paranın adı da tadıda güzel gelir..hoş bişe ykazansak bari içim yanmaz..ne kazanıyoruz ki...

ben cesaret edememe ya fiyatlarıda k5 den gelirse3..
mesela k4 de 10 lira olan k5 de 30 lira olupta faturamada k5 fiyatından yansır diye korkarım..

kaç gündür arkadaşımda kaldım kafa dağıtim die ama nafile hala aynı stresten her yerimde bi şeyler çıkmaya başladı doktora gidicm yrn:sinifsinif:
canım meseleyi bilmiyorum ama.
Allah insana taşıymayacağı yükü yüklemezmiş..
ailenle ilgili bir hastalık falan yoksa,çok sevdiğin birinini kaybettiysen yani vefat olayı.ç.aşk meşk için kendini çok hırpalama yaşanmışlıklar için üzül ağla tabiki üzüntünü yaşa ama sakın sağlığına zarar getirme...
zaman gerçekten herşeyin ilacıı..

aynen canım katalog verme..neden vermiyorsun derse...
gerek yok artık tek çalışmak istiyorum dersin...All alla neymiş o öyle ...

saol huri ablacm haklısın ama 4 yıllık ilişkimi bitirmek zor oldu 13 yasından beri onunla olup sonra bitirmek zor yani ama alışıcm geçick biliorm..

otomatik ödeme talimatın yoksa kredi kartından taksit istemediğini belirttiysen tek geçmiş oluyo ve kartın ödeme günü geldiinde ödüyorsun...anlatabildim mi???
yni maaşın mevduat hesanından keslir öyle mi cnm ,?
yaramaz cnm yaramaz :umursamaz:
şu yılan derisi görünümlü çantadan sipariş eden varsa gelince lütfen yazarmısınız arkadaslar nasıl güzelmi diye
bn ettm glsn yazarm cnmm

saol huri ablacm haklısın ama 4 yıllık ilişkimi bitirmek zor oldu 13 yasından beri onunla olup sonra bitirmek zor yani ama alışıcm geçick biliorm..

heryer herif kaynıyor kız...
bana derlerdi ah senin yaşında olsamm diye..
olmuşsun işte geçmiş bitmiş daha ne ah ediyon yapsaydın alla alla derdim..
şimdi aynısnıı ben diyorum ah senin yaşınd olsaydım..çünkü gerçekten zaman su gibi geçiyor..
hele 20 den sonra zaman koşarken toopukları kıçına deyer...
20 yaşını doldur fikirler anca oturuyor....
okulunu bitir,öyle yada böyle,ama kursa git,ama el becerini geliştir bir bileziğin olsun bileğinde.....
işin olsun....
tecrübelerin olsun...işte 3 senedir süren bir ilişkiyi bitirmişsiniz buda bir tecrübedir...
bazı güvencelerin olsun,ekonomik özgürlüğün olsun....

sonra aşık olsanda ayrılsanda zamanla geçer....inşallah allah yardım eder...
ben hem ağlayıp hemde kfamı duvara vurduğumu bilirim...hemde bildiğin güm güm vuruyordum..ne oldu kafamda bir kaç vida gevşedi o kadar :roflol::sm_cool::içelim:admini olduğum bir paylaşım sitesinde ayrı bir bölümüm var...huri ablamıza sorun ..gerçekten olumunekankayizsmiledelikafaduldensırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…