- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.561
çok üzüldüm edacım..takma kafana diicem ama boş laf olacak biliyorum çünkü takacaksın...keşke yapabileceğim bişey olsa...:sm_confused:
arzumca....inan ki biz de daha ne olduğunun tam olarak farkında değiliz...bakalım tul ün kargosu gelince netleşicek olay...sandığımız gibiyse eğer,süper bişey olur...
k5 in başlangıcı perş idi.tul çarş gecesi k4 ten son bi sip girmiş...ertesigün faturaya bakınca k5 e ait olarak kesildiğini görmüş.:1shok:..k5 tende perş günü bir miktar daha girmiş...iki faturada toplam k5 te gözükmüş...bizim k4 ile işimiz bitmişti zaten...hediyeleri kazanmıştık..bu çarş girdiği sip sadece kar içindi yani...ama şimdi k5 e eklenince kotaya faydası oldu...karışık biraz ama eğer öyleyse süper valla hediyeler korksun bizden...
kargom verilmiş yarın gelir heraldezemuszemus
yazarım yeni katolokta ne var ne yokmuşş :)
opuyorumnanaktan
kaç gündür arkadaşımda kaldım kafa dağıtim die ama nafile hala aynı stresten her yerimde bi şeyler çıkmaya başladı doktora gidicm yrn:sinifsinif:
geçmiş olsun edacım aman boşver ya hiç kimse kendini üzmeye değmez olan sana olur canım :umursamaz:
öle ama insan laf geçiremio kalbine[/QUOT
kıyamam .....:teselli:edacım .....ne desem boş biliyorum.....dikkat et kendine önce sağlıkkkkk..:1hug:
KIZLAR YA BİŞE SORACAĞIM okuyun lütfen...
ya ben işe yeni başladığımda bi arkadaş temsilci olacağıma bana her ay katalog ver satayım sattığım karı benim olsun sende hediye kazanırsın ben cok satış yapmıştım önceden falan dedi..iyi bari dedik tamam her ay katalog veriyorum ona....satsa satsa 70 lik falan satıyo hediye falanda kazandığımızdA yok çok büyük satamıyorum zaten..
neysee sadete gelelim...bu ay ben iade yaptığım için fatursyı avona yoladım doğal olarak fiyatlarda gitti...elimdeki fiyat listesinide kızım yırtmışş bende attım sobaya işim bitmişti çünkü onla..
ama not tuttugum küçük defterimde yazıyorum kimin ne kadar para vereceğini
arkadasada dedimki bu ay sattığın ürünlerin temsilci fiyatlarını buraya yazdım dedim onada verdim..fatura avona gitti ondan yazdım al canım dedim... neyse yarın ondan para alıcam 124 ytl..dün akşam kardeşimden temsilci fiyat listesini istemiş ona fiyatları yazıp vermeme ragmen
çok sinir oldum hani inanmıyomuş 1.2 milyonun hesabını yapa gibi... okadar biliyosan git temsilci ol dimi hersey elden hazır geliyo 1 2 milyon açık varmı ona bakcakk sinir oldum paylaşmak istedim
şu parayıda alim daha yapmıyom temsilcilik dicem kendi uğraşsın
bu hayatta kimseye iyilik yaramıyo valla :ı
çok üzgünüm öle birşey olmuyor kızlar..sadece yeni kampanya başlayacagından o döneme yani yeni kampnya dönemine girildigi için faturanız öyle gözüküyor önceden müşteri hizmetlerini aramıstık biz..
hele bi yazmaaa alsanaalsanasmile sırnaşık şey
yol ver gitsin ....azıcık aşım ağrısız başım..aynı şeyi ben yşdım biliyorsun kuzenim bana yardım ediyordu ilk kampanyada yardım etti banyo takımını heveslensin bekar kız çeyizine koysun dedim verdim.2. kampanyada daha çok satış yapalım baharatlığıda ben alayım dedim..KIZLAR YA BİŞE SORACAĞIM okuyun lütfen...
ya ben işe yeni başladığımda bi arkadaş temsilci olacağıma bana her ay katalog ver satayım sattığım karı benim olsun sende hediye kazanırsın ben cok satış yapmıştım önceden falan dedi..iyi bari dedik tamam her ay katalog veriyorum ona....satsa satsa 70 lik falan satıyo hediye falanda kazandığımızdA yok çok büyük satamıyorum zaten..
neysee sadete gelelim...bu ay ben iade yaptığım için fatursyı avona yoladım doğal olarak fiyatlarda gitti...elimdeki fiyat listesinide kızım yırtmışş bende attım sobaya işim bitmişti çünkü onla..
arkadasada dedimki bu ay sattığın ürünlerin temsilci fiyatlarını buraya yazdım dedim onada verdim..fatura avona gitti ondan yazdım al canım dedim... neyse yarın ondan para alıcam 124 ytl..dün akşam kardeşimden temsilci fiyat listesini istemiş ona fiyatları yazıp vermeme ragmen
çok sinir oldum hani inanmıyomuş 1.2 milyonun hesabını yapa gibi... okadar biliyosan git temsilci ol dimi hersey elden hazır geliyo 1 2 milyon açık varmı ona bakcakk sinir oldum paylaşmak istedim
ben cesaret edememe ya fiyatlarıda k5 den gelirse3..arzumca....inan ki biz de daha ne olduğunun tam olarak farkında değiliz...bakalım tul ün kargosu gelince netleşicek olay...sandığımız gibiyse eğer,süper bişey olur...
k5 in başlangıcı perş idi.tul çarş gecesi k4 ten son bi sip girmiş...ertesigün faturaya bakınca k5 e ait olarak kesildiğini görmüş.:1shok:..k5 tende perş günü bir miktar daha girmiş...iki faturada toplam k5 te gözükmüş...bizim k4 ile işimiz bitmişti zaten...hediyeleri kazanmıştık..bu çarş girdiği sip sadece kar içindi yani...ama şimdi k5 e eklenince kotaya faydası oldu...karışık biraz ama eğer öyleyse süper valla hediyeler korksun bizden...
canım meseleyi bilmiyorum ama.kaç gündür arkadaşımda kaldım kafa dağıtim die ama nafile hala aynı stresten her yerimde bi şeyler çıkmaya başladı doktora gidicm yrn:sinifsinif:
aynen canım katalog verme..neden vermiyorsun derse...işin içine para girdimi kimseyi tanıyamıyosun niye böyle bu insanlar yaaaa....
benimde 2 kam.dır bi akrabamın kızı benim için satış yapıyor ana-babası yok...babannesi ile kalıyor-ihtiyaç sahibi yani,ben de ona karını veriyorum..
iyide senin kardeşinden fiyat listesi istediinde senin öğreneceğini tahmin edememiş mi?direk söyle bence niye böyle yaptın diye ve bana güvenmeyenle işim olmaz de temsilcilik yapmıyorum falan deme hiç vermezsin yeni katalogdan olur biter..niye vermiyorsun diyebilecek mi bakalım..işte her türlü insan var çeşit çeşit,sinir oldum bak bende..Çok üzgünüm çoook
öle ama insan laf geçiremio kalbine[/QUOT
kıyamam .....:teselli:edacım .....ne desem boş biliyorum.....dikkat et kendine önce sağlıkkkkk..:1hug:
saol ablam bnm geçick biliorm ama işte o dönm zor..sizlerle atlatıcm bn :sinifsinif:
yni maaşın mevduat hesanından keslir öyle mi cnm ,?otomatik ödeme talimatın yoksa kredi kartından taksit istemediğini belirttiysen tek geçmiş oluyo ve kartın ödeme günü geldiinde ödüyorsun...anlatabildim mi???
yaramaz cnm yaramaz :umursamaz:KIZLAR YA BİŞE SORACAĞIM okuyun lütfen...
bn ettm glsn yazarm cnmmşu yılan derisi görünümlü çantadan sipariş eden varsa gelince lütfen yazarmısınız arkadaslar nasıl güzelmi diye
saol ablam bnm geçick biliorm ama işte o dönm zor..sizlerle atlatıcm bn :sinifsinif:
:1hug: :teselli:
saol huri ablacm haklısın ama 4 yıllık ilişkimi bitirmek zor oldu 13 yasından beri onunla olup sonra bitirmek zor yani ama alışıcm geçick biliorm..
kızlar birde yıldızlar külübüne girmek için ne kadarlık satış yapmak lazım bir arkadaş soruyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?