Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın arkadaşlar sık sık giremiyorum k5 te 75 tl yi bile bulduramadım akşam panoramadan bakıcam kendime bişeyler olmadı kargo ödiycem sizin bu katalogta tavsiye edebileceğiniz ürün var mı kaçırma bu fiyata dediğiniz mesela:)

bnm kargom gelmiş kardeşim aradı :) ind katolğ yüzükler çok güzelmiş öle dedi kardeşim. akşama eve gidince bkıcam bnde.

benimki artık bugün gelmez..kargo bana çok yakın ilk bana getiriyorlar sabah 9:35 de geliyor hemen ...bugüğn gelmediğine göre artık yarına kaldı ...siyah zincirli çnta var resmini çeker koyarım buraya hele bi gelsin..

bnm kargom gelmiş kardeşim aradı :) ind katolğ yüzükler çok güzelmiş öle dedi kardeşim. akşama eve gidince bkıcam bnde.

senin yerinde olsam firar ederdim işten..ben işte ,kargom kuzu kuzu evde..lmaz:ama bi daha geri dönemezdim herhalde..delikafadulden

benim kargo daha yola bile çıkmamış yaaa..sırf bu yüzden kocaeli ne taşınıcam...alsanaalsanasmile

k5 te benim beğendiklerim...avon care paketi..simli kalemler..naturals şampuanlar..parfüm paketlerinden biri olabilir ama panaromadan da olur..güneş kremleri avantajlı mesela.,önümüz yaz..bi de çilekli krem hoşuma gitti benim..

teşekkür ederim öncellikle cevapladığın için.güneş kremleri vardı doğru ya unutmuşum akşam panormaya bakayım da ind.broşüründeki 3 lü yüzüğü de çok beğendim ama ilk gün sipariş toplayamadım diye yazmadım alan varsa yakından nasıl olduğunu merak ettim doğrusu çilekli krem nerde panoramada mı vardı katalogta hatırlayamadım bir de naturals ürünleri güzel mi hiç kullanmadım ben şampuanı

oleyy =)) ümidimi kesmiştim ama şimdi kargo geldi color trend de kaçırılmayacak fırsatlar var süper =))
6 TL ye vucüt spreyi var 100 ml perceive ve little black dress bunuda kaçrmak istemiyorum =) akne içinde bayaa bi ürün var güneş gözlüğü var meraklılarına benim pek işim olmaz ..

eeeeeeeeeee pesimist gerisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi meraktan çatlatma bizi...klava:

ama olmaz pessimisst lmaz: kargom geldi diyosun sonra kaçıyosun..hepimiz merakla bekliyoruz burada...

ne varsa tul de var...en iyisi onu beklemek..hadi tul gel artıkkkk

evt kızlar k6 da neler var bende çok merak ediyorum bu arada jet femmeler siparişiyle gelen var mı benm takım öncüm o yok artk gelmeyecek satıştan kalktı demişti valla kafam karıştı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…