Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

planet spalarda yarı yarıya indirim
güneş gözlüğü var 25 tl lik alışverişte 11,90
3 farklı grup yapmışlar black suede far a way,ve treselle tarak el kremi rol on dudak parlatcısı onarıcı serum ve rimel eklemişler 38 tl
sıgnature 41tl
jet femme 36,40
rahatlatıcı ve ışıltı veren fondoten 13,50
portakallı el kremi 4,90
göğüs toparlayıcı, çatlak kremi ve sıkılaştırıcı toplam 45 yapmışlar
altın içeren krem 32
cleaR skın lar çok çeşitli hepsini yazamıcam ama 15 ürün satarsak çok hoş bi seyhat çantası hediye

little black dress ve perceive vücut spreyleri 6 tl kapış kapış gidicek

buarada geçen panoramda olan bali blisslerden aldım çk hoş bi kokusu var stok yapıcam bu ay
deodorantalrda 16.90 1 alana 2 bedeva
banyo köpüklerinde bi alana bi bedava 10,50

ayak ürünlerinde de bayağ inidirim var

dudak balımları ojeler 3 tl

panorama

390 tl ye 10 adet katolog ekleyenlere pembe renkli pike

615 tl ye pike ve nevresim takımı

hoş bi saat var 28 tl

uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı 9,70
likit göz farı 9,70
dudak kalemi 10,50
gözfarı paleti 7,5

bu sefer çok hoş takılar var eminim beğeniceksiniz

plaj koleksiyonu var çok zarif terlik çanta şapka vede plaj kıyafeti

ıce sheers edt ler var
-böğürtlenli ve misk kokulu
-portakal çiçeği ve limon kokulu
-vanilya ve kavun kokulu
10,10 tl

ayrıca chic vücut spreyleri de var 4,5 tl tropikal meyve ve baharatlı

ayrıca fergie avonla anlaşma yaparak bi parfüm çıkarmış kokusu tester geldi daha dorusu kağıt üzerinde kokusu geldi

parfüm vücut spreyi vücut losyonu 3 ü birlikte 31,80 tl kokusu çok hoş görünüşte güsel
ayrıca parfümü alan herkes çekilişe katılıyo vede tatil mac book ıpod touch ıpod shuffle kazanıyo

ben bu katoloğu çok sevdimmm bu ay bayağ bi alırım heralde özellikle vücut spreyleri çok hoşuma gitti:)

çok tşkler mirayopuyorumnanaktan bu arada yılan derisi görünümlü çantadan istemişmiydin varsa nasıl anlatabilirmisin

yok cnm almadım çanta ben hep parfüm alıorum nemlendirici sabun aldm bayağ büyük hoş kokusu vr kullanmadm daha bali blisslerden aldım haika kokuyo ve bayağ büyük alıcam yeni kotologtada far away dreams aldım oda güsel saatıde fena deil
kaş kalemi almıştım çok güsel kızlar tavsiye ederim çok doğal duruyo..
bde true force nin testerını yoıllamışlar hangi parfüm olduğunu çözemedim henüzz kaydirigubbakcemile3

panaroma daki el bombası gibi çanta hediyeli erkek parfümünün testırı o miraycım...

tşkler canım far awaydan bende aldım beğendim yeni kokusunu diğerinden daha hafif bir kokusu var bali blisleride merak ettim nasıl koktuğunu testerini de yolluyolarmı denetmek için:uhm:

tşkler canım far awaydan bende aldım beğendim yeni kokusunu diğerinden daha hafif bir kokusu var bali blisleride merak ettim nasıl koktuğunu testerini de yolluyolarmı denetmek için:uhm:

bali blissler sayfasında koku kısmı koymuşlar orda var kokusu vücut spreyini koluma sıkmıştım az bi koku kalmış ama parfüümü kalıcı gibi sanki ama kokusu güsel geldi bana yerimseniben

çok hoş cnm fresh bi kokusu var traş losyonları kokusuna benzettim ben ama beğenirsin yanii güsell a.s

tmm saol canım ben indirim broşüründen satışım olmadığı için biraz daha beklim dedim sipariş vermek için o yüzden soruyom çok mersiiiiiiiii bide şey sorcaktım ama uzun gösteren yeni sarı renkli rimeller varya onlar nasıl biliyonmu denedinmi hiç

hyrlı huri ablacm valla hyrlısı çok yoruldum bnde..

anaammm ne kadan mikemmelmiş bu katalog bn 750 tl yaparm yaa bu k5te bile 460tllik yaptm

bali blissler sayfasında koku kısmı koymuşlar orda var kokusu vücut spreyini koluma sıkmıştım az bi koku kalmış ama parfüümü kalıcı gibi sanki ama kokusu güsel geldi bana yerimseniben
ayy bn onun kokusunu çok merak ediodmm :) miray abla onun kokusu neye bnzio yani hangi parfümü andırıo??

kızlar benim bu 2 kampanyam..
ilk kmpanyamdan 215 liralık bir faturam var...
bana mesaj geldi 5 mayısa atıldı fatura ödeme tarihi diye...
bugünde bir mesaj geldi 215 liralık faturanızı ödemeden siparişleriniz gelmeyecek diye...
ne alaka..
bende para hazır aslında ama 5 mayıs diyince hesaba yatırmadım işte...
bugünde o faturayı yatır öyle gelecek diyo...
acaba ilk faturam olduğu için mi böyle oldu..artık sabah ilk iş parayıo yatırmak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…