- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.601
teşekkürler mirayy bilgiler için.mrb kızlar bu arada ben de burdayım artk a.s
teşekkürler miraaaay , seni seviyoruuuuumm..a.s. a.s. a.s.
çok tşkler mirayopuyorumnanaktan bu arada yılan derisi görünümlü çantadan istemişmiydin varsa nasıl anlatabilirmisin
yok cnm almadım çanta ben hep parfüm alıorum nemlendirici sabun aldm bayağ büyük hoş kokusu vr kullanmadm daha bali blisslerden aldım haika kokuyo ve bayağ büyük alıcam yeni kotologtada far away dreams aldım oda güsel saatıde fena deil
kaş kalemi almıştım çok güsel kızlar tavsiye ederim çok doğal duruyo..
bde true force nin testerını yoıllamışlar hangi parfüm olduğunu çözemedim henüzz kaydirigubbakcemile3
panaroma daki el bombası gibi çanta hediyeli erkek parfümünün testırı o miraycım...
aa nasıl onun kokusu miray güzelmi eşime almayı düşünmüştüm ama emin olamadımbilmiyorumkismile
panaroma daki el bombası gibi çanta hediyeli erkek parfümünün testırı o miraycım...
tşkler canım far awaydan bende aldım beğendim yeni kokusunu diğerinden daha hafif bir kokusu var bali blisleride merak ettim nasıl koktuğunu testerini de yolluyolarmı denetmek için:uhm:
çok hoş cnm fresh bi kokusu var traş losyonları kokusuna benzettim ben ama beğenirsin yanii güsell a.s
hyrlı huri ablacm valla hyrlısı çok yoruldum bnde..heryer herif kaynıyor kız...
bana derlerdi ah senin yaşında olsamm diye..
olmuşsun işte geçmiş bitmiş daha ne ah ediyon yapsaydın alla alla derdim..
şimdi aynısnıı ben diyorum ah senin yaşınd olsaydım..çünkü gerçekten zaman su gibi geçiyor..
hele 20 den sonra zaman koşarken toopukları kıçına deyer...
20 yaşını doldur fikirler anca oturuyor....
okulunu bitir,öyle yada böyle,ama kursa git,ama el becerini geliştir bir bileziğin olsun bileğinde.....
işin olsun....
tecrübelerin olsun...işte 3 senedir süren bir ilişkiyi bitirmişsiniz buda bir tecrübedir...
bazı güvencelerin olsun,ekonomik özgürlüğün olsun....
sonra aşık olsanda ayrılsanda zamanla geçer....inşallah allah yardım eder...
ben hem ağlayıp hemde kfamı duvara vurduğumu bilirim...hemde bildiğin güm güm vuruyordum..ne oldu kafamda bir kaç vida gevşedi o kadar :roflol::sm_cool::içelim:admini olduğum bir paylaşım sitesinde ayrı bir bölümüm var...huri ablamıza sorun ..gerçekten olumunekankayizsmiledelikafaduldensırnaşık şey
anaammm ne kadan mikemmelmiş bu katalog bn 750 tl yaparm yaaplanet spalarda yarı yarıya indirim
güneş gözlüğü var 25 tl lik alışverişte 11,90
3 farklı grup yapmışlar black suede far a way,ve treselle tarak el kremi rol on dudak parlatcısı onarıcı serum ve rimel eklemişler 38 tl
sıgnature 41tl
jet femme 36,40
rahatlatıcı ve ışıltı veren fondoten 13,50
portakallı el kremi 4,90
göğüs toparlayıcı, çatlak kremi ve sıkılaştırıcı toplam 45 yapmışlar
altın içeren krem 32
cleaR skın lar çok çeşitli hepsini yazamıcam ama 15 ürün satarsak çok hoş bi seyhat çantası hediye
little black dress ve perceive vücut spreyleri 6 tl kapış kapış gidicek
buarada geçen panoramda olan bali blisslerden aldım çk hoş bi kokusu var stok yapıcam bu ay
deodorantalrda 16.90 1 alana 2 bedeva
banyo köpüklerinde bi alana bi bedava 10,50
ayak ürünlerinde de bayağ inidirim var
dudak balımları ojeler 3 tl
ayy bn onun kokusunu çok merak ediodmm :) miray abla onun kokusu neye bnzio yani hangi parfümü andırıo??bali blissler sayfasında koku kısmı koymuşlar orda var kokusu vücut spreyini koluma sıkmıştım az bi koku kalmış ama parfüümü kalıcı gibi sanki ama kokusu güsel geldi bana yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?