Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaa kızlar istanbuldakiler yardmcı olsn bnaa anadolu yakasında olanlar özelliklee 55 milyonluk satış yaptm ama dha satış yapamam zannetmiorm 100e tamamlamam gerekk

yaa kızlar istanbuldakiler yardmcı olsn bnaa anadolu yakasında olanlar özelliklee 55 milyonluk satış yaptm ama dha satış yapamam zannetmiorm 100e tamamlamam gerekk

canım avrupa yakasındayım..
bende de 50 liralık satış var şu anda bakalım umarım 100 e tamamlarım ...eğer tamamlaşamazsak özelden haberleşelim.msn ver...

yani yarın parayı hesaba yatırıyorum..sonrada müşteri hizmetlerini arayıp ben partayı yatırdım hadi alın paranızı başınıza çalın mı diyorum :))) sırnaşık şey ondan sonrasıda ototmatik işliyor yaneee..
saol anlamışım galibaa...

canım avrupa yakasındayım..
bende de 50 liralık satış var şu anda bakalım umarım 100 e tamamlarım ...eğer tamamlaşamazsak özelden haberleşelim.msn ver...

ayy çok ii olur huri abloşum valla hediyeyide kapmak istiorm ama nasıl yollicaz sonra nese istanbul içi kargo parası 2 milyon öderiz:)

ayy kızlar k5te bn rimel tomorrow ve ruj almıştım şimdi 2.siparişimi giricm ne alsamm :) uygun güzel fiyatlı ne var?? stok fln yapsam..

rica ederim aynını bende yaşadım üstelik iptale uğradı siparişim ve bir uyaran olmadı temsilcim bile umarım durumun benim gibidirde hallolur başka bir durum varsa bilemiyorum ama .neyse kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…