- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.621
kızlar benim bu 2 kampanyam..
ilk kmpanyamdan 215 liralık bir faturam var...
bana mesaj geldi 5 mayısa atıldı fatura ödeme tarihi diye...
bugünde bir mesaj geldi 215 liralık faturanızı ödemeden siparişleriniz gelmeyecek diye...
ne alaka..
bende para hazır aslında ama 5 mayıs diyince hesaba yatırmadım işte...
bugünde o faturayı yatır öyle gelecek diyo...
acaba ilk faturam olduğu için mi böyle oldu..artık sabah ilk iş parayıo yatırmak ...
mrb bunun sebebi ilk faturan ödenene kadar belli bir limit var ve sen onu aşmışsın bu nedenle müşteri merkezini arayıp parayı çekmeleri için onay vermen gerekiyor tabi önce yatırman gerek yoksa siparişlerin gelmiyo ben yaşadım aynısını biliyorum.kolay gelsin yardımcı olabildim umarım? :))
yaa kızlar istanbuldakiler yardmcı olsn bnaa anadolu yakasında olanlar özelliklee55 milyonluk satış yaptm ama dha satış yapamam zannetmiorm 100e tamamlamam gerekk
deneyen varmı aranızda sarı rente olan rimellerden:uhm:
mrb bunun sebebi ilk faturan ödenene kadar belli bir limit var ve sen onu aşmışsın bu nedenle müşteri merkezini arayıp parayı çekmeleri için onay vermen gerekiyor tabi önce yatırman gerek yoksa siparişlerin gelmiyo ben yaşadım aynısını biliyorum.kolay gelsin yardımcı olabildim umarım? :))
canım avrupa yakasındayım..
bende de 50 liralık satış var şu anda bakalım umarım 100 e tamamlarım ...eğer tamamlaşamazsak özelden haberleşelim.msn ver...
yani yarın parayı hesaba yatırıyorum..sonrada müşteri hizmetlerini arayıp ben partayı yatırdım hadi alın paranızı başınıza çalın mı diyorum :))) sırnaşık şey ondan sonrasıda ototmatik işliyor yaneee..
saol anlamışım galibaa...
kızlar bu kargonun 75 olayı yazın nasıl devam ediyo?yine 75 mi yoksa azalma filan oluyomu? şimdiden tşkkürler
edacım hangi rimelden almıştın şu yeni çıkanlardanmı
cnm yanlış bilgi olmasn ama tul abla sölemişti k7de başlıo bi süreliğine 40 tl ye inio kargo parası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?