Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

miray ablaa gelnce şu bali blissn kokusunun hangi parfüme yakın olduunu yaz ona göre alıcm bnde

valla tatlım hafif şekerli bi kokusu var, ama benim kullandığım parfümlere pek benzetemedim,bayık bi koku deil önce onu belirtyim hoş kokulu hafif yani,,
ama çokta kalııcı deil heryerime sıktım şuan kokusu gelmedi bana maaleseffohaoldumsmile

yaa ben k 4'ten 14,90lık fondoten siparişi aldım ama katoloktaki renkten daha koyu gelmiş malesef doğal olarak müşteri kabul etmedi kime gösterdiysemde koyu gelio rengi yaa takım öncümde istanbulda ben nasıl iade edicem şimdi ne olucaaaak ohaoldumsmile

yeni katalok güzel begendim,tabi genelde erkek parfümü olur dedim indirimde ama kadın,erkek karışık yani yaz geldği için güneş kremleri,güneş yağları da çıkmış

be ngözlüğü merak ediyorum.k5 de ki beyz gözlüğe bayılmıştım herkeste sormuştu bu satılıyormu diye..
hani şu oje sayfasında beyaz gözlüklü bir kadın var...:))))

bnm vr siparişim o yüzükten gelsn yazarım cnm
şampuanlardan müşterilerim memnun

ya benim siparişler çıkmamış bile kargoya verilmemiş
aynennnnnnnnnnnn
müşteriler sorarrrrrrr nerde diyeeeeee bndeeeeeee gelir derimmmmmm pufffffffff :umursamaz:

gözlerime inanamıyorum :1shok: kargomun biri yola çıkmış,diğeri daha kargoda bile gözükmüyo olurmu canım bööle saçmalık.. 3 saat arayla 2 faturam vardı...31o luk olan geliyo...170 lik yook...ya ne dicem ben şimdi müşteriye..arkadaş olanlara seninki bugün , seninki de yarın ..olurmu canım öyle şey...alsanaalsanasmile

ama olmaz pessimisst lmaz: kargom geldi diyosun sonra kaçıyosun..hepimiz merakla bekliyoruz burada...

ne varsa tul de var...en iyisi onu beklemek..hadi tul gel artıkkkk

keşke gelseydi yazsaydım anca salı-yarın- gelirrr...yolda gözüküyor...ne yazmıştım geçen kampanya di mi sayfa sayfa...

okuduklarıma dayanarak bencede güzele benziyor katalog 20 kat. almıştım işe yarar inşallah:Saruboceq:yarın gelsin yine konuşuruz kat.üzerine kızlar kimseler yok bende gittim,bahar temizliği yapmaktan bitapp düştüm bu ne yaaa...daha da bitiremedimmmmm...

günaydın şekerler bayanssulusmile
bu avon beni şaşırtmaya devam ediyor...çıkmadı dediğim kargo gece 02:00 da yola çıkmışş...ikiside gelir birazdan..zemuszemus

tul, yaptığın bahar temizliği seni 3 sene idare eder arkadaşım..sen bittin temizlik bitmedi...kaydirigubbakcemile3 darısı başıma...ben daha başlamadım bile...kapalı havalarda temizlik gelmiyoki içimden...günlerdir yağmurlu Balıkesir..:hulya:

kızlar,benimde jet femme roll-on lar vardı geçen kampanyadan,yerine little black dress göndermişler..çift taraflı çanta yine yok..:çok üzgünüm:

birde arkadaşlar bilenler söylesin lütfen ,faturamda...0501-2 k5 ilk sipariş pakedi 1 adet 1.00 tl yazıyor...

ne ki bu?:uhm:

günaydın bayanlar K6 kataloğu eline ulaşan arkadaşlar Perceıve Erkek Edt indirim var mı acaba K6 da bu ay alamazsam önümüzdeki ay da bir kampanya olur mu diye merak ettim?Bu ay tomorrow u da merake diyorum bir kez sayfada koklamıştım hoştu

kuzum o ilk sipariş paketi 1.00 tl bende mübarek her ay yazıyo ben de anlamıyorum ne oldugunu........bilen varsa beri gelsin bilmiyorumkismile heray işleniyo benim faturaya bilmiyorumkismile bilemedim.........

oh be faturamda yattı..
hesaba parayı yatırdım sonrada avonu aradım hallettim 1 gün içinde faturanız kesilir uyeni siparişleriniz gelir dedi.
yeni kayıtlarda ilk fatura 12 günde ödenmesi gerekiyor dedi...
benim bölge sorumlusu saolsun hiç bir şey anlatmadı ki bana..benimde yarın öbür gün gelri siparişlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…