- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.641
miray ablaa gelnce şu bali blissn kokusunun hangi parfüme yakın olduunu yaz ona göre alıcm bnde
satıştan kaldırılmıştır diye yazıyor,malesef benim de gelmedi:uhm:kızlar k5ten jet femmeleri gelmeyip siparişle gelen var mı ?
bnm vr siparişim o yüzükten gelsn yazarım cnmteşekkür ederim öncellikle cevapladığın için.güneş kremleri vardı doğru ya unutmuşum akşam panormaya bakayım da ind.broşüründeki 3 lü yüzüğü de çok beğendim ama ilk gün sipariş toplayamadım diye yazmadım alan varsa yakından nasıl olduğunu merak ettim doğrusu çilekli krem nerde panoramada mı vardı katalogta hatırlayamadım bir de naturals ürünleri güzel mi hiç kullanmadım ben şampuanı
aynennnnnnnnnnnnya benim siparişler çıkmamış bile kargoya verilmemiş
ama olmaz pessimisstlmaz: kargom geldi diyosun sonra kaçıyosun..hepimiz merakla bekliyoruz burada...
ne varsa tul de var...en iyisi onu beklemek..hadi tul gel artıkkkk
cnm yanlış bilgi olmasn ama tul abla sölemişti k7de başlıo bi süreliğine 40 tl ye inio kargo parası..
miray ablaa gelnce şu bali blissn kokusunun hangi parfüme yakın olduunu yaz ona göre alıcm bnde
kuzum o ilk sipariş paketi 1.00 tl bende mübarek her ay yazıyo ben de anlamıyorum ne oldugunu........bilen varsa beri gelsin bilmiyorumkismile heray işleniyo benim faturaya bilmiyorumkismile bilemedim.........günaydın şekerler bayanssulusmile
bu avon beni şaşırtmaya devam ediyor...çıkmadı dediğim kargo gece 02:00 da yola çıkmışş...ikiside gelir birazdan..zemuszemus
tul, yaptığın bahar temizliği seni 3 sene idare eder arkadaşım..sen bittin temizlik bitmedi...kaydirigubbakcemile3 darısı başıma...ben daha başlamadım bile...kapalı havalarda temizlik gelmiyoki içimden...günlerdir yağmurlu Balıkesir..:hulya:
kızlar,benimde jet femme roll-on lar vardı geçen kampanyadan,yerine little black dress göndermişler..çift taraflı çanta yine yok..:çok üzgünüm:
birde arkadaşlar bilenler söylesin lütfen ,faturamda...0501-2 k5 ilk sipariş pakedi 1 adet 1.00 tl yazıyor...
ne ki bu?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?