- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.661
günaydın şekerler bayanssulusmile
bu avon beni şaşırtmaya devam ediyor...çıkmadı dediğim kargo gece 02:00 da yola çıkmışş...ikiside gelir birazdan..zemuszemus
tul, yaptığın bahar temizliği seni 3 sene idare eder arkadaşım..sen bittin temizlik bitmedi...kaydirigubbakcemile3 darısı başıma...ben daha başlamadım bile...kapalı havalarda temizlik gelmiyoki içimden...günlerdir yağmurlu Balıkesir..:hulya:
kızlar,benimde jet femme roll-on lar vardı geçen kampanyadan,yerine little black dress göndermişler..çift taraflı çanta yine yok..:çok üzgünüm:
birde arkadaşlar bilenler söylesin lütfen ,faturamda...0501-2 k5 ilk sipariş pakedi 1 adet 1.00 tl yazıyor...
ne ki bu?:uhm:
avonda üye yapmak kazandırmıyor mu?
ben üye olmak istiyorum ve bilgi almak istiyorum
kimse cevap vermiyor...
avon üyeliği ve kazançları hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.
yardımcı olabilir misiniz?
Kimse yardımcı olmıcak mı?
oh be faturamda yattı..
hesaba parayı yatırdım sonrada avonu aradım hallettim 1 gün içinde faturanız kesilir uyeni siparişleriniz gelir dedi.
yeni kayıtlarda ilk fatura 12 günde ödenmesi gerekiyor dedi...
benim bölge sorumlusu saolsun hiç bir şey anlatmadı ki bana..benimde yarın öbür gün gelri siparişlerim.
tünaydın sevindim sorunun hallolduğu için
Arkadaşlar perceıve erkek parfümü için K6 katalogta ne kadar fiyatı yardımcı olun lütfen:)))sşzden bilgi bekliyorum
yaa ben k 4'ten 14,90lık fondoten siparişi aldım ama katoloktaki renkten daha koyu gelmiş malesef doğal olarak müşteri kabul etmedi kime gösterdiysemde koyu gelio rengi yaa takım öncümde istanbulda ben nasıl iade edicem şimdi ne olucaaaak ohaoldumsmile
tünaydın canım senin siparişlerin mi gelmişti yeni katalogta perceıve erkek parfümü indirimde mi yardımcı olursan çok sevinirim
rengini müşteri seçtiysee almak zorunda nasıl almyıo takım öncün olmasada bölge sorumlusunu araa benim iademi o yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?