Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bana da çift taraflı çantayı göndermemişler :sinifsinif:

ilk şipariş paketi anladığım kadarıyla yeni bali bliss parfümün ve true force edt kokularının testerlerı
ohaoldumsmile

tünaydın canım senin siparişlerin mi gelmişti yeni katalogta perceıve erkek parfümü indirimde mi yardımcı olursan çok sevinirim

avonda üye yapmak kazandırmıyor mu?

ben üye olmak istiyorum ve bilgi almak istiyorum

kimse cevap vermiyor...

avon üyeliği ve kazançları hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.

yardımcı olabilir misiniz?

Kimse yardımcı olmıcak mı?

Satış yapabilirsen tabi ki kazanırsın takıları tam bilmiyorum ama diğer ürünler sana %25 indirimli geliyor yani 10 tl lik ürün sana 7.5 tl ye geliyor başka kafana takılan ne varsa sorabilirsin

avatarında nickh de süpermiş.hoş geldin aramıza..istanbulun neresindesin...

rendeciğim
istanbulun neresindeysen önce takım öncüsü buluruz sana..
sonr o takım öncüsü ile tanışırsın sana detayla tüm ince ayrıntılar ıanlatır hayatım..yapmaya karar verirsen burdan d paylaşımda bulunuruz..
burda bazı şeyler yasak ..
yani...sen bölgeni söyle sana mutlaka yardımcı olunur hayatım..ben KAĞITHANE

rendeciğim..
0212 473 11 11 numaralı telefonu arıyoruz.
orda temsilci olmak için detaylı bilgi için 3 ü tuşlayın diyor..aradığın herşey orda canım...

tünaydın sevindim sorunun hallolduğu için

rengini müşteri seçtiysee almak zorunda nasıl almyıo takım öncün olmasada bölge sorumlusunu araa benim iademi o yaptı

tünaydın canım senin siparişlerin mi gelmişti yeni katalogta perceıve erkek parfümü indirimde mi yardımcı olursan çok sevinirim

k5 de indirimde canımmm
14 mayısa kadar süresi var kaçırma
üstelik altın fırsatta

slmmmmmm
bnmde kargom çıkmış sabah 6 da yola yarına elimde olur inşallahhh

pufffff bende ilk döret kampamyamda 830 küsürlük yapımışım 10 .29 açıkla çantayı almayı unutmuşum
takım öncümü aradım bnm k.5 de sipariş yok başka sizin temsilcilerinizden falan varsa ve baharatlık setlerini almak isteyen varsaa benden girebilirz diyeee
bakalımmm
bölelikle bende çantayı alırım nasıl kaçırmışım hesaplamamışım ah salak kafam yaaa

ya kızlar teslimat bilgisinde 2 tane koli geliyo ürünlerim çok oldugu içinmi 15 tane şampuan varıda :) yanlış gelmesinde sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…