Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

delirtirler işte böyle insanı...
seçmişsin yani..geri göndermek çok tuhaf yani..allah bilir clor trend den dir

ışıltı veren fondotenmiş canım valla seçtiyse almıyom deme gibi bi şansı yok müşterinin hiç uğraşamam sonuçta renkler belli değişik gelmiş olabilir ama temsilcinin suçu ne

yaaa kızlar evden çıktım anneme geldim kapının kilid takıldı ne kitleniyo ne açılıyoo napcam ben ya ..

ya kızlar teslimat bilgisinde 2 tane koli geliyo ürünlerim çok oldugu içinmi 15 tane şampuan varıda :) yanlış gelmesinde sora

ürünlerin çok olduğu içindir ..teslim alırken kontrol etmiyormusunuz kızlar..imza atıyoruz neticede tamam doğr ugelmiştir diye..
beklemek zorundalar..
kapıda 2 dakika bekletiyorum ben .koliyi hemen açıyorum bıçakla ..faturayı inceliyorum..koliye bakıyorum öyle gönderiyorum..
olabilir insan evladı yanlış gelebilir yani..

ışıltı veren fondotenmiş canım valla seçtiyse almıyom deme gibi bi şansı yok müşterinin hiç uğraşamam sonuçta renkler belli değişik gelmiş olabilir ama temsilcinin suçu ne
ben geri lmam şahsen söylerim...
bana kuzen dedi müşteri almaktn vaz geçti diye.valla dedim gönderemem ben zaten yeniyim 7 liralık şwy için uğraştırma beni..koy kenar yedek kalsın..
opuyorumnanaktan
yaaa kızlar evden çıktım anneme geldim kapının kilid takıldı ne kitleniyo ne açılıyoo napcam ben ya ..
vur bi depik düzelir...yağğ dök

cevaplar için teşekkürler perceıve için bu ay indirimde evet ama önümüzdeki k6 kataloğu indirimli mi diye sormuştum katalog gelen arkadaşlara miray yazıcam demiş sağolsun bekliyorum

aman da aman kargom da gelirmişşş..kızlar geldi kargo..gidiyorum didiklemeyezemuszemus

çok teşekkür ederim ben k6 babalar günü kataloğu olur belki dedim de indirim daha iyi olur gibi düşündüm ama değilmil.çok sağol:)

çok teşekkür ederim ben k6 babalar günü kataloğu olur belki dedim de indirim daha iyi olur gibi düşündüm ama değilmil.çok sağol:)

rica ederim ama yeni katologta çok güsel erkek parfümleri var çok beğendim kokuları var sayfalarında fiyatarda uygun
true force katolog fiyatı 33.60
signature 41,40 losyon roll on bedava
wilderness 41,40 losyon ve roll on bedava
jet homme 36,40 roll on bedava

kızlar k5 te isabel yüzüğü sevdim kendime almıştım.
bir de indirim 5 katlğndaki ilk sayfadaki yüzük çok beğenildi bnde beğendim.

katlg 5 deki glimmersticks diamond gri ve lacivert göz kalemleri beğenildi.

katalog 6 daki bali blisss kokusu çok güzel. bir de yeni çıkan erkek edt si true force çanta hediyeli olan mükemmel.

k5 deki yandan asmalı çanta biraz küçük ama güzel. :)

Son düzenleme:
kızlar fergie avonun parfümünün yüzü olmuş,
şişesi hoşuma gitti kokusuda çok hoş
parfüm+vücut losyonu+vücut spreyi 31,80
5li numune paketi 1,35 iyi bi kampanyaya benzio,

bi dahaki aya sipariş edicem ben parfüm canavarı oldum çıktım,okadar çok aldımki oda kokusu olarak bile kullanıyorum

offf kızlar yaa sabah mesaj geldi yurtiçinden kargonuz bugün elinize geçecektir diye.hala gelmedi sinir oldum.çatlıcam meraktan lmaz:

evet ya bnde beğendim :) Fergie yi de severim zaten ezelden bayanssulusmile
birde bi adet edt alan şifre ile ingiltere tatili,laptop v.b. hediyeler kazanıcakmış çekilişten.

teşekkür ederim bilgiler için yarın ben de giricem siparişimi ablam enişteme alıcak da perceıve parfümü bu ay sıkışmış k6 da varsa sonra alırım dedi ama pahalı k6 da tekrar teşekkürler yeni çıkan parfümleri merak ettim doğrusu bende de parfüm hastalığı var.tomorrow da kararsızım çok alasım var ama ne dersiniz?

bende alıcaktım tomorrow u ama bi saflık yapıp far away dreams aldım keşke tomorrow alsaydım bayağda kalıcı bi koku testerın kokusu çıkmadı hala hırkamdan...guclubacismile

far away dreams ta soft musk kokusunun bire bir aynısı, neden şişesini ve adını değiştirdiler anlamadımklava:

erkek kokusu olara perceive erkek gerçekten çok güsel ama ben true forceyide beğendim
sıgnaturde çok hoş bnce beğenirsin sende kesina.s

miray ablam k6da hangi bayan parfümleri indirimde bi yazarmısın:Saruboceq: bide yeni sipariş girsem k6 ve k5 karşılaştırması yaparsak k5ten ne alimmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…