- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.681
ya kızlar kardeşim için temsilci başvurusu yaptık netten hala geri dönmediler neden olabilir sizce
delirtirler işte böyle insanı...
seçmişsin yani..geri göndermek çok tuhaf yani..allah bilir clor trend den dir
ya kızlar teslimat bilgisinde 2 tane koli geliyo ürünlerim çok oldugu içinmi 15 tane şampuan varıda :) yanlış gelmesinde sora
ben geri lmam şahsen söylerim...ışıltı veren fondotenmiş canım valla seçtiyse almıyom deme gibi bi şansı yok müşterinin hiç uğraşamam sonuçta renkler belli değişik gelmiş olabilir ama temsilcinin suçu ne
vur bi depik düzelir...yağğ dökyaaa kızlar evden çıktım anneme geldim kapının kilid takıldı ne kitleniyo ne açılıyoo napcam ben ya ..
ya kızlar kardeşim için temsilci başvurusu yaptık netten hala geri dönmediler neden olabilir sizce
ararlar cnm bölge sorumlusu
sonra seni birine yönlendirir
cevaplar için teşekkürler perceıve için bu ay indirimde evet ama önümüzdeki k6 kataloğu indirimli mi diye sormuştum katalog gelen arkadaşlara miray yazıcam demiş sağolsun bekliyorum
çok teşekkür ederim ben k6 babalar günü kataloğu olur belki dedim de indirim daha iyi olur gibi düşündüm ama değilmil.çok sağol:)
evet ya bnde beğendim :) Fergie yi de severim zaten ezelden bayanssulusmilekızlar fergie avonun parfümünün yüzü olmuş,
şişesi hoşuma gitti kokusuda çok hoş
parfüm+vücut losyonu+vücut spreyi 31,80
5li numune paketi 1,35 iyi bi kampanyaya benzio,
bi dahaki aya sipariş edicem ben parfüm canavarı oldum çıktım,okadar çok aldımki oda kokusu olarak bile kullanıyorum
teşekkür ederim bilgiler için yarın ben de giricem siparişimi ablam enişteme alıcak da perceıve parfümü bu ay sıkışmış k6 da varsa sonra alırım dedi ama pahalı k6 da tekrar teşekkürler yeni çıkan parfümleri merak ettim doğrusu bende de parfüm hastalığı var.tomorrow da kararsızım çok alasım var ama ne dersiniz?rica ederim ama yeni katologta çok güsel erkek parfümleri var çok beğendim kokuları var sayfalarında fiyatarda uygun
true force katolog fiyatı 33.60
signature 41,40 losyon roll on bedava
wilderness 41,40 losyon ve roll on bedava
jet homme 36,40 roll on bedava
teşekkür ederim bilgiler için yarın ben de giricem siparişimi ablam enişteme alıcak da perceıve parfümü bu ay sıkışmış k6 da varsa sonra alırım dedi ama pahalı k6 da tekrar teşekkürler yeni çıkan parfümleri merak ettim doğrusu bende de parfüm hastalığı var.tomorrow da kararsızım çok alasım var ama ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?