- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.701
for away dreams ı bn hiç beğenmedim.:1no2: erkekte full speed i bi de yeni true forceyi sevdim.bende alıcaktım tomorrow u ama bi saflık yapıp far away dreams aldım keşke tomorrow alsaydım bayağda kalıcı bi koku testerın kokusu çıkmadı hala hırkamdan...guclubacismile
far away dreams ta soft musk kokusunun bire bir aynısı, neden şişesini ve adını değiştirdiler anlamadımklava:
erkek kokusu olara perceive erkek gerçekten çok güsel ama ben true forceyide beğendim
sıgnaturde çok hoş bnce beğenirsin sende kesina.s
bende alıcaktım tomorrow u ama bi saflık yapıp far away dreams aldım keşke tomorrow alsaydım bayağda kalıcı bi koku testerın kokusu çıkmadı hala hırkamdan...guclubacismile
far away dreams ta soft musk kokusunun bire bir aynısı, neden şişesini ve adını değiştirdiler anlamadımklava:
erkek kokusu olara perceive erkek gerçekten çok güsel ama ben true forceyide beğendim
sıgnaturde çok hoş bnce beğenirsin sende kesina.s
miray ablam k6da hangi bayan parfümleri indirimde bi yazarmısın:Saruboceq: bide yeni sipariş girsem k6 ve k5 karşılaştırması yaparsak k5ten ne alimmm??
k6 da far away,black suede,treselle parfümleri grup yapmışlar 38 tl ye gelio 3 ürün
perceıve little black dress vücut spreyleri var 6 tl
perceıve 28,90
true glow 30,40
ıncandessence 30,40
wısh of love lar 19,90
tasha 19,90
summer white edt 19,90
kadın erkek vücut spreyleri 1 alana 2 bedava 16,90
parfüm inidirimleri bunlar ne için karasız kaldın almak istediğin?
ona göre bakıyım katologtan sölim sanayerimseniben
kızlar k6da anew selülit giderici ürün indirmdemi
miray ablacm bn little blackn indirimde olmasını bekliorm ama yokmuş olsun ıncandessence alırım kış kokusu ama olsn :)bn tomorrow aldım kendime harika bi koku yaaa:) bide yani ne bilim k5ta önerebileceğiniz ne var bide k6da makyaj ürünlernden hngileri indirim li:)ayyyy durdurun bni çok sordmmmmm:)
sprey kalıcı deilkii:sinifsinif:
ya pardon 50's glam 30,40
60's glam 30,40 bunları yazmayaı unutmuşum
buarada 50's glam berbat bi koku 60's glam daha ii ben aldığıma çok pişman oldum biraz anneanne parfümü gibi sankimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?