Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

for away dreams ı bn hiç beğenmedim.:1no2: erkekte full speed i bi de yeni true forceyi sevdim.

tomorrow pek indirime girmiyor alayım o zaman

miray ablam k6da hangi bayan parfümleri indirimde bi yazarmısın:Saruboceq: bide yeni sipariş girsem k6 ve k5 karşılaştırması yaparsak k5ten ne alimmm??

k6 da far away,black suede,treselle parfümleri grup yapmışlar 38 tl ye gelio 3 ürün
perceıve little black dress vücut spreyleri var 6 tl
perceıve 28,90
true glow 30,40
ıncandessence 30,40
wısh of love lar 19,90
tasha 19,90
summer white edt 19,90
kadın erkek vücut spreyleri 1 alana 2 bedava 16,90
parfüm inidirimleri bunlar ne için karasız kaldın almak istediğin?
ona göre bakıyım katologtan sölim sanayerimseniben

KIZLAR k6 da 50,s glam indirimdemi kardeşim onu dört gözle bekliyo sadece ilk çıktığında indii

kızlar TODAY mı TOMORROW mu sizceee tomorrow nasıl bi koku çiçekmi şekermi meyvemi

ya pardon 50's glam 30,40
60's glam 30,40 bunları yazmayaı unutmuşum

buarada 50's glam berbat bi koku 60's glam daha ii ben aldığıma çok pişman oldum biraz anneanne parfümü gibi sankimkaydirigubbakcemile3

tomorrow k6 da indirimli değil o zaman:) bu ay kendimi ayarlasam da alsam başka bişey almıycam kendime zaten

miray ablacm bn little blackn indirimde olmasını bekliorm ama yokmuş olsun ıncandessence alırım kış kokusu ama olsn :)bn tomorrow aldım kendime harika bi koku yaaa:) bide yani ne bilim k5ta önerebileceğiniz ne var bide k6da makyaj ürünlernden hngileri indirim li:)ayyyy durdurun bni çok sordmmmmm:)

yeni katologta litlle black dressin vücut spreyi var 6 tl 100 ml hemde delikafadulden
perceivinde var ben ondan alıp stok yapıcam

sprey kalıcı deilkii:sinifsinif:

valla geçen sene bi arkdaşımla buluşmuştum deli gibi perceive kokuyodu dedim sende demi var parfüümü yok dedi vücut spreyini aldım duştan sonra sürdüm ama buram buram koku geliyodu, bununda öle olucağını umuyorum,zaten fiyatıda çok uygun

panoramadki takılar çok hş gözüküo aynı kalitedeyse tabi
bu ara coştu avon para harcatmak istio bize heralde sempatiksalakcinni

ya pardon 50's glam 30,40
60's glam 30,40 bunları yazmayaı unutmuşum

buarada 50's glam berbat bi koku 60's glam daha ii ben aldığıma çok pişman oldum biraz anneanne parfümü gibi sankimkaydirigubbakcemile3

bu parfümü 50s glama annem bayıldı kolay kolay beğenmez o da mis gibi yoğun cicek kokusu için sevdi..kızkardeşimde çok beğendii bende beğendimde biraz daha hafif olabilirdi belkii peki kalıcımı canım koku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…