Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnce kalıcı deil ilk sktığımda beni çk bayıyo etrafımdakileride öle sonra gelip geçio hemen uçuyo kalıcılığı yok yane:1no2:

bnde oda parfümü olarak kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

50 S glam muhteşem bi koku............. hep diyorum avonda begendiğim 2 koku var; biri women of earth(artık yok ama stok yamıştım, avonun marifetini bildiğim için ) biride 50s glam.......ikisi de cok karakteristik kokular............

Kızlar Avondan just play almıştım nişanlıma çok beğendi bu ayki kataloğa baktım yok sanırım :1no2:
Şimdide bitti parfümsüz kaldı değiştirmekte istemiyoruz Aklınızda olsun bana haber verin olur mu :Saruboceq:

tatlım 4 kampanyadır satış yapıorm ama kalktı die biliorm bazen ince kataloglara gelio dikkat et tm :)

tabii görürsek haber veririz tatlım opuyorumnanaktan
bu arada edacım iyimisin biraz daha canım.........RABBıM yardımcın olur inşallah.

miray ablacım ben önceki sayfalardada sormuştum ama cevap alamadım, k6da colortrendin hangi ürünleri indirimde yazarsan çok sevinirim=)

yazıım tatlm
aromalı dudak balmı ve kokulu tırnak cilası 3 tl
dudak parlatıcısı 6,20
kiss&go ruj 4,10
color me prettynail colour tırnak cilaları 5,20
lovely lip gloss dudak parlatıcısı 6,20
maskara 6,20
lilit göfarı 6,20
ikili göz farı 6,30
pencil play eyeliner göz kalemi 3,70
kapatıcı 5,80
sıkıştırılmış pudra 9,50
fondoten 7,80

bide geçen katologlarda kalp şeklinde pembe tonlarında 3 lü rujun farını çıkarmışlar
ama panoramada var kampnaya 7 de çıkıcak 7,50 temsilci fiyatıyla

sewgilimden ayrıldım depresyondayım :sinifsinif: birazda sağlık sorunlarm var inşallah geçick ama :sinifsinif:

geçmiş olsun ozaman cnm
sevgilin içinde hayırlısı olsun hakkınızda çok üzülme hyat sana dha iyiylerini vericektir emin ol:asigim::1hug:

teşekkürler miray ablacım =)

4 yılı çöpe atmak üzücü ama zamn zaman zman ..

sanırım 17 yaşındasn edacım şimdi yaşla ne ilgisi var diyebilrisin ama daha okadar başındasın ki hayatın,ve daha yaşıcağın okadar çok şey var ki geçmişe dönüp baktığında hatırlamıcaksın bile.. hatırlasanda bunlar hoş bi anı olarak klıcak geçmişinde,,, o yüzden bugününü zehir etme sakın tadını çıkarta çıkarta yaşa bugününü sonra çok pişman olursun..a.s bi abla tavsiyesi sana :1hug:

ewt ablacm dha 17 yaşındayım..biliorm önmde inşallah çoooookk uzun yıllar var ama 4 yıllığın alışkanlıkları aşk işte yüreği yanıo insanın..ama geçick biliorm ..
15 tl roletler
indirimde deil maaleseff:1no2:

püfff bunlarda bi indirimde olamadı yaaalsanaalsanasmile alsana avon all alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…