Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm bulduunda stok yap madem beğendiniz ii olur ölede..

biraz dha iim ama sağlık problemlerm var braz :sinifsinif:

canım benim üzülme desem boş gelir bilirim......... elde değildir....... ama lütfen saglıgına dikkat et olurmu....... zaman hepsinin ilacı olacak........sabret ve gör........ RABBİM yanında olsun yoldaşın olsun........:Saruboceq:

Kızlar yaa sinir oldum bu salak avon black sude touch, parfümlü roletlerin hepsi ve seyahat boyu parfümlerin hepsi satıştan kalkıyomuş...Manyak bu avon ya en çok satılan ürünleri kaldırıyo (
biri parfümlü roletleri sormuş maalesef kalkıyomuş artık canım

ben şu indirim broşüründeki 3 lü yüzükten sipariş vermiştim ama büyük geldi yaa parmağıma..ancak işaret parmağıma oluyo.naapcam ben şimdi offff...

bide şu yeni katalogta 3 lira olan dudak balmları ve ojeleri çok beğendim..hepsinden alırım kesin...birde for away dreamsın saati çok hoş kızlar.haberiniz olsun

ya evet black sued touch a çok üzüldüm oğlum kullanıyordu isteyen oluyordu çok zaten jetfem de kalkmış kadına mahcup oldum deliricem offflaelaelaelaelae

Bu ay katalog çok güzeeelll.. :dance:
Sayfa 135de Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyondan kullanan var mı acaba? Alıcam ama nasıldır bilmiyoruuummbilmiyorumkismile

arkadaşlar bişe sorcam. benim faturam 155 tl. normalde 30 gün vadesi olması gerkmiyormu bu durumda. ama benim 15 gün falan yazıyo. neden acaba bunun sebebi:sinifsinif:

kıslr oh be tamamldım yineee baharatlığı kaptım....
yeni katlogtan ümidim yok ama bu aydan sonra kuzen yok..tekim ...

slm benim bi sorum olucak ben yeni üye oldum avona ilk siparişimi takım öncüm aracılığıyla vermek zorundamıyım ,bana şifre gelmesi gerekmiyomu netten sipariş vermem için, birde mayıs ayında ne kadarlık satışa bize ne gibi hediyeler geliyo bana bilgi verebilirmisiniz acaba!

şaka gibi ya ben 3 hafta boşuna çene yormuşum sana hiç bir şey anlatılmadı mı ?? ne biçim takım öncüleri var...

şimdi ilk siparişler takım öncüsüne veriliyor canım.
sana fatura gelecek ürünlerle birlikte sende avonun sitesine gireceksin o fatura numarası ile siteye giriş yapacaksın şifreni alacaksın kendin internetten..bunun için önce faturanın numarası gelmesi lazım ordaki numara lazım...

hediyeler de her ay değişiyor canım...
mesela başladığın ilk ay 145 i geçersen makyaj temizleme kremi,2.ay 165 i geçince rimel,3. ay 185 gerçince krem gibi...
sana tek yaprak bir broşür olarak bunu vermedi mi takım öncün..._?

ayrıca her ay değişen 425 tl yi geçersen çeşitli hediyeler geliyor..
bu ay baharat takımı var 425 tl yi geçersen..
tabi bu söylediğim rakamlar geliş fiyatı ile olacak..
yani katalogta ki fiyatı değil sana verilen geliş fiyatları ile olacak...

şaşırıyorum böyle bölge sorumluları takım öncülerine..
kayıt alalım yallah bitti....

komşuma gelmiş yeni kataloğu gördüm..güneş gözlüğünü çok merak ediyordum uyuz oldum ..beyaz bekliyordum ben ya..
bu sene ne kadar moda beyaz güneş gözlüğü peynir ekmek gibi satardı oysa..buda güzel ama bakalım 11 liry satılır heralde..

benimde koca grip olmuş erken geldi yatak döşek yatıyor ..ilaç verdim bakalım..yarına iyilerşse bari allah daha beter hastalık vermesin ama sinir olurum hasta bakmaya allah içimi biliyor :))))

Bana takım öncüm broşürü verdi ama üzerinde kampanya 1-4 2010 yazdığı için ocak -nisan arasında kayıt yaptıranlar olarak anladım dağıtılcak olan hediyeleri o yüzden sormuştum.ben mesela nisanda avonun kendi sitesinden başvurdum takım öncüm 2 gün içinde geldi fakat nisan ayında sipariş veremedim çünkü nisan kampanyasının bitimine 3 gün kalmıştı. o zaman benim ilk kampanyada sipariş sıfır mı geçer yoksa ne zaman ilk siparişi verirsem o zaman mı ilk kampanya olarak geçer

inanmıyorum yaaa... o kadar güzel bir parfüm kaldırılır mı hiç..
erkek arkadaşım kullanıyordu avona pes yani en güzel parfümleri kaldırmakta üstüne yok hani... lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

bak işte onu bilmiyorum..
bende kampanya 4 de başladım...
mkyaj temizlewyici aldım....
şimdide rimel alacağım..
ayrıca kampanya 4 de banyo takımını aldım
şimdide baharat takımını alıyorum...

böyle gidiyor..
sen hediyeleri düşünme şu anda satış yapmaya bak..
kampanya5 de 14 mayısta bitiyor canım ....az kaldı yani...

Bu ay katalog çok güzeeelll.. :dance:
Sayfa 135de Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyondan kullanan var mı acaba? Alıcam ama nasıldır bilmiyoruuummbilmiyorumkismile

Araştırdım merak eden varsa çok kötü deniliyor :1no2:
Leke bırakıyormuş düzgün dağılmıyormuş tende ve beyaz tenlileride turuncu yapıyormuuuş:umursamaz: Çok üzüldüüüümm:gitme::gitme:

planet spalarla başlıyor kat.yarı fiyatına ve yeni bi şekli daha çıkmış
bali bliss edt çıkmış 15 tl ben panaromadan almıştım tam yaz kokusu süper
sensesler yarı fiyata yeni bi kokusu çıkmış
naneli rujlarda yeni çokmış yarı fyt.10 tl
11.90 a gözlük var
3 lü paket var 38 tl 1 grubta faraway-black suede-treselle
2.gruptatarak-rollon-el kremi
3 grupta dudak par.-maskara-saç serum
yeni çıkan bi erkek parfümü 33.60 tl çanta hediyeli
signature %40 ind.41 tl+traş son.+rollon hediye
wilderness %40 ind.41 tl traş son.+rollon hediye
jet femme 36 tl traş son.+rollon hediye
% 50 ind. ile bronz makyaj ürünleri
4 lü farlar %50 den fazla ind.12 tl
fondöten calming effect %50 den fazla ind.13.50,
smooth mineralsler %40 ind.
3 lü paket var yine 38 tl 1 grupta pata krem fondöten
2.grupta true colour allık 3.grupta mega impect ruj var
avon care el kremi turunçgiller eklenmiş 4.90 limon kokuyoooo
avon bodyler paket 3lü45 tl
solitionslar yarı fiy.
anewler %40 ind.
çok fazla takı var 5 sayfa güzellerde yani %35 ind.
clearskinler yenilenmiş 15 adet satarsan çok hoş bi seyahat çantası hediye
yeni çıkan purblanca blossom çok hafif hoş bi koku
perceive ile little black dress vücut spreyler 6 tl
bayan perceive 28 tl yarı fiy.
true glow ve ıncendessence yarı fiy.30 tl
wish oflar 19.90
simple elementler yarı f.15 tl
60s ve 50s glamlar 30 tl
parfümlü rollonlar 6 tl
3 lü deo.lar 16.90
senses rollonlar 3.40
skin so soft lar yarı fiy.
500 ml lik banya köp.2 adeti 10.50
foot works ind.
simply delicate 1+1 17.20
advence tec. ler %50 ve 55 ind.
color trend ojeler 3 tl
color trendler yarı fiy.
güneş ürünleri %20 ind. 2 adet alana plaj çantası hediye
bana geldi çok büyük değil plaj çantası gibi gündelik kullanılır beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…