- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.741
cnm bulduunda stok yap madem beğendiniz ii olur ölede..
biraz dha iim ama sağlık problemlerm var braz :sinifsinif:
ya evet black sued touch a çok üzüldüm oğlum kullanıyordu isteyen oluyordu çok zaten jetfem de kalkmış kadına mahcup oldum deliricem offflaelaelaelaelaeKızlar yaa sinir oldum bu salak avon black sude touch, parfümlü roletlerin hepsi ve seyahat boyu parfümlerin hepsi satıştan kalkıyomuş...Manyak bu avon ya en çok satılan ürünleri kaldırıyo(
biri parfümlü roletleri sormuş maalesef kalkıyomuş artık canım
ben şu indirim broşüründeki 3 lü yüzükten sipariş vermiştim ama büyük geldi yaa parmağıma..ancak işaret parmağıma oluyo.naapcam ben şimdi offff...
bide şu yeni katalogta 3 lira olan dudak balmları ve ojeleri çok beğendim..hepsinden alırım kesin...birde for away dreamsın saati çok hoş kızlar.haberiniz olsun
kızlar yazayım mı yeni katalogu var mı isteyen
slm benim bi sorum olucak ben yeni üye oldum avona ilk siparişimi takım öncüm aracılığıyla vermek zorundamıyım ,bana şifre gelmesi gerekmiyomu netten sipariş vermem için, birde mayıs ayında ne kadarlık satışa bize ne gibi hediyeler geliyo bana bilgi verebilirmisiniz acaba!
Kızlar yaa sinir oldum bu salak avon black sude touch, parfümlü roletlerin hepsi ve seyahat boyu parfümlerin hepsi satıştan kalkıyomuş...Manyak bu avon ya en çok satılan ürünleri kaldırıyo(
biri parfümlü roletleri sormuş maalesef kalkıyomuş artık canım
ben şu indirim broşüründeki 3 lü yüzükten sipariş vermiştim ama büyük geldi yaa parmağıma..ancak işaret parmağıma oluyo.naapcam ben şimdi offff...
bide şu yeni katalogta 3 lira olan dudak balmları ve ojeleri çok beğendim..hepsinden alırım kesin...birde for away dreamsın saati çok hoş kızlar.haberiniz olsun
Bana takım öncüm broşürü verdi ama üzerinde kampanya 1-4 2010 yazdığı için ocak -nisan arasında kayıt yaptıranlar olarak anladım dağıtılcak olan hediyeleri o yüzden sormuştum.ben mesela nisanda avonun kendi sitesinden başvurdum takım öncüm 2 gün içinde geldi fakat nisan ayında sipariş veremedim çünkü nisan kampanyasının bitimine 3 gün kalmıştı. o zaman benim ilk kampanyada sipariş sıfır mı geçer yoksa ne zaman ilk siparişi verirsem o zaman mı ilk kampanya olarak geçer
inanmıyorum yaaa... o kadar güzel bir parfüm kaldırılır mı hiç..
erkek arkadaşım kullanıyordu avona pes yani en güzel parfümleri kaldırmakta üstüne yok hani...lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Bu ay katalog çok güzeeelll.. :dance:
Sayfa 135de Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyondan kullanan var mı acaba? Alıcam ama nasıldır bilmiyoruuummbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?