Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

huri37 tşkr ederim bilgilerin için peki bi sonraki ay katologları ne kadar zaman aryla elimize geçiyor acaba

benimde koca grip olmuş erken geldi yatak döşek yatıyor ..ilaç verdim bakalım..yarına iyilerşse bari allah daha beter hastalık vermesin ama sinir olurum hasta bakmaya allah içimi biliyor :))))

ooooww geçmiş olsun,benim kocişimde aynen grip yatıyo öğlenden beri ama eziyetsiz hastadır...

bende bğendim alıcam aynen bende yığdım parfümü gelgit fıslatıyom bazen odada bile kullanıyom nolcak bu parfüm sevdası mirayyyy

Bu ay katalog çok güzeeelll.. :dance:
Sayfa 135de Güneşsiz Bronzlaştırıcı Losyondan kullanan var mı acaba? Alıcam ama nasıldır bilmiyoruuummbilmiyorumkismile
ben daha önce almıştım
onuu sürdünmü 1 2 saate ten rengi değişiyorr
ama ii sürmek lzm aksi takdrde yanık gibi gözüküyor

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
SiremimS*, melis91, OkYaNuS_35, eDa17, tul, zeazz, kulübün sultanı, eyeddontlie

oh ohhh herkes burdaaa :)

kötükedihüso amin ablacm saol çok saol..
yalan de şaka de nolur yaa bu avon azıttı iice bu en be hmn mail atıorm hmnnnkötükedihüsokötükedihüso
saolsn miray ablamda yazmıştı ama buda ii olmuş saol tul abla=)bnm kargo yola çıkmamış bile he heyttt km bilir ne zmna gelir
bende bğendim alıcam aynen bende yığdım parfümü gelgit fıslatıyom bazen odada bile kullanıyom nolcak bu parfüm sevdası mirayyyy

ayy bnde parfm delisi oldm nasıl hmde nasıll annm çok kızıooo:roflol::sm_cool:

ay hiç bilmiorum ki tulcum ne görürsem alıorum kimini oda parfümü olarak kullanıyorum kimini canım sıkıldığında fısltıp kokluyorum kimini etrafımdakilere hediye ediyorum ama alıyorum da alıyorum, avon en çok parfümde yaktı beni zatenklava:,,ceplerimi boşalttı.:roflol:

huri37 tşkr ederim bilgilerin için peki bi sonraki ay katologları ne kadar zaman aryla elimize geçiyor acaba

benim soruma cvp gelmedi bilen varsa yanıtlayabilirmi sorumu??:)
canımcım geldim...
canım sen kendi sıkıntını tam anlatmıyorsun şimdi var sayımlarla yola çıkarsam..
sen kampanya4 le başladın ve hiç sipariş vewrmedin..bu sebeple eline kampanya5 in broşürüde geçmedi...
yada geçti diyelim ...
şimdi elinde hangi katalog varsa o katalogtan sipariş veriyorsun 75 liralık siparişi verirken katalogta istiyorsun...ve kargo sana ürünlereinle birlikte evine katalogta getiriyor...
yani bu ay sipariş verdin eve verdiğin ürünlerle birlikte geliyor yenisi..
ama seninde katalog istemen lazım siparişe girmen lazım yani...

dur resimde göstereyim hemen...

biri parfüm mü dedii :)))
kocişim 1 ben 2
:sm_cool:

bi yere giderkende ay onumu sıksam bunumu sıksam die rahat bi 5 dk düşünüyorum parfümlerin önündekaydirigubbakcemile3
parfümleri alıyorum hadi takım olsun die roll onlarını vücut losyonlarını vücut spreylerini de alıyorum,:jeyyar: her banyoyaya girişim ayrı bi külfet zaten :roflol:

yok ben bırakamıcam bu avonu sonu gelmez bunun

şimdi avonun sitesine giriş yaptın temsilci numaranı ve şifreni girdin (eve gelen faturanla belirleyeceksin)
sonra alış veriş diyorsun ve siparişlerini bu tabloya giriyorsun...

[/url][/IMG]

galiba bende dayanamayacağım bir kenardan başlayacağım almayaaaaaa delikafadulden

ne yani almadın mı hiç kendine :uhm:
ben sırf kendime çalıyorum her ay 100 küsür lük sipariş veriyoruz kardşim ve ben satış falan yaptığım yok yanimafoldumben

bnce başlama başlarsan sonu gelmez durduramassın kendini sonrakaydirigubbakcemile3

hu hu kıslarrrr...kaydirigubbakcemile5 kargom geldi hayırlısıyla..çatlamadan gördüm k6 yı..beğendim ben yaahu...inş nevresimi kaparız hepimiz...baharat takımım yarınki kargoyla gelicek...alan varmı nasıl acep?şimdiden birkaç sip aldım ..gözlük sattım bi arkadaşa..clearskın lerden 6 tane oldu bile..çyeşil çanta da hoş ya..onu da istiyorum...Allah sonumu hayıretsin..bütün hediyeleri istiyorum bu ay..

balböcüüüüüüüüüüm üzülme bronzlaşmasan bile clearskınler var,onlardan 3 tane alırsın..zemuszemus

soft muskım opuyorumnanaktan gediii..

huricim gördün dimi takım öncülüğünü...

edacım,prof.lar diyo ki en beter ayrılık acısı bile en çok 17 ay sürüyormuş canım,1 haftası geçti kaldı 16 ay 3 haftamafoldumben.biz varız burda ,hiiç üzülme sen kıyamam..bak herşeyin altüst oldu bu ay..fatura gecikti,sip aksadı,sen bugüne kalırmıydın hiç...topla artık kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…