- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.781
hu hu kıslarrrr...kaydirigubbakcemile5 kargom geldi hayırlısıyla..çatlamadan gördüm k6 yı..beğendim ben yaahu...inş nevresimi kaparız hepimiz...baharat takımım yarınki kargoyla gelicek...alan varmı nasıl acep?şimdiden birkaç sip aldım ..gözlük sattım bi arkadaşa..clearskın lerden 6 tane oldu bile..çyeşil çanta da hoş ya..onu da istiyorum...Allah sonumu hayıretsin..bütün hediyeleri istiyorum bu ay..
balböcüüüüüüüüüüm üzülme bronzlaşmasan bile clearskınler var,onlardan 3 tane alırsın..zemuszemus
soft muskım opuyorumnanaktan gediii..
huricim gördün dimi takım öncülüğünü...
edacım,prof.lar diyo ki en beter ayrılık acısı bile en çok 17 ay sürüyormuş canım,1 haftası geçti kaldı 16 ay 3 haftamafoldumben.biz varız burda ,hiiç üzülme sen kıyamam..bak herşeyin altüst oldu bu ay..fatura gecikti,sip aksadı,sen bugüne kalırmıydın hiç...topla artık kendini..
şaka gibi ya ben 3 hafta boşuna çene yormuşum sana hiç bir şey anlatılmadı mı ?? ne biçim takım öncüleri var...
şimdi ilk siparişler takım öncüsüne veriliyor canım.
sana fatura gelecek ürünlerle birlikte sende avonun sitesine gireceksin o fatura numarası ile siteye giriş yapacaksın şifreni alacaksın kendin internetten..bunun için önce faturanın numarası gelmesi lazım ordaki numara lazım...
hediyeler de her ay değişiyor canım...
mesela başladığın ilk ay 145 i geçersen makyaj temizleme kremi,2.ay 165 i geçince rimel,3. ay 185 gerçince krem gibi...
sana tek yaprak bir broşür olarak bunu vermedi mi takım öncün..._?
ayrıca her ay değişen 425 tl yi geçersen çeşitli hediyeler geliyor..
bu ay baharat takımı var 425 tl yi geçersen..
tabi bu söylediğim rakamlar geliş fiyatı ile olacak..
yani katalogta ki fiyatı değil sana verilen geliş fiyatları ile olacak...
şaşırıyorum böyle bölge sorumluları takım öncülerine..
kayıt alalım yallah bitti....
Ama yaaaa senağlama
Neyse o zamaaaan bendeee naneli rujlardan alırııımm. Şimdi farkettim çok güzeellllalkisalkisalkis Sev beni seeev :ecrin_bebeklumunekankayizsmile[/QUOTE
seviyorum tabiki de seniiiopuyorumnanaktan
arkadaşlar bişey sorucam: bu clearskın ın tem pedleri var ya 30 tane..bi müşterim alıcak...çok beğendi o pedleri ama nasıllar bi fikrim yok..müşteri de hatrı sayılır bi arkadaşım.en sadık müşterim...opuyorumnanaktan kızın gözenek problemi yok..siyah nokta da yok..sadece minnacık ,kum gibi sivilceleri var..bi de yüzünün bazı yerleri kırmızı...bu pedler pürüzsüz bir cilt yapıyo,ton farkını düzgünleştiriyo diyo nasıl acaba ya...bi el atsanız kızlar bu olaya...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?