Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sorma apranax ım ya ..ben düzenli hatuın olduğum için ve ayrıntılar bende önemli olduğu için öyle kafa patlatmışım insanlar hiç bir şey nlatmdn direk imza alarak temsilci yapıyorlarmış meğer..
neyse benim takım öncülüğüm devam ediyor bu arada baktım 2 kişi var bana bağlı..
ma tanımam etme işte..
bölge sorumlum beni tkm öncüsü yaptı ltımada 2 kişi çaktı yallah..
ne güzel memleket dimi..
banane istemiyorum yapmayacağım dedim..kendi bilir 6ay ilgilenme otomatikman düşersin dedi iyi dedik...
hohoyt milletr işin kolayını bulmuş dimi...

vlla o k5 muhabbetini bende yaptım şeker..
hiç yoktu elimde 10 tane olsun dağıtayım dedim.
acemilikten yani...
meğersem kampanya 15 mayısta bitiyormuş..
elimde patlayacak kataloglar ...
bu 2. kampanyam artık k6 da akıllandım......:))))
ryına oturdu herşey inşallah bide şu 75 sınırını 40 a düşürseler ne güzel olur ...

Ama yaaaa senağlama
Neyse o zamaaaan bendeee naneli rujlardan alırııımm. Şimdi farkettim çok güzeellllalkisalkisalkis Sev beni seeev :ecrin_bebeklumunekankayizsmile

hepsi böyle deilmi sanki ?????? bilmiyorumkismile biraz burdan biraz yaşayarak öğrenioruz gidio işte

siparişimi verdim,faturam oluştu, 3 gündür kargoya bilem verilmemiş...
avon iyice şaşırdı hayret bişey ya...

kızlar uye olmak ıcın napmak lazımbilmiyorumkismile
para kazanılıyomu???
ben kendım ıcın istıom aslındabayanssulusmile uyguna alıyım dıeopuyorumnanaktan

apranaxx , 0501-2 k5 ilk sipariş pakedi 1 adet 1.00 tl yazıyor...ne ki bu? diye sormuşsun
İLK SİPARİŞ PAKETİ , ilk siparişle birlikte gelen, panorama, katalog ve yeni çıkan ürün numüneleridir... aynı kampanyada 2. siparişte bunlar yoktur...
faturada fiyatı 1.00 tl olarak görülür ama faturaya yansımaz yani bunlar hediye....

yakınında bi avon temsilcisi varsa onunla görüş..eğer yoksa avonun sitesine gir temsilci başvurusu yap..onlar sana en yakın temsilciyi bulup yönlendirirler...ağlama artık tamam mı kaydirigubbakcemile5

yok değilim
avonun sitesine geçen katalolkta bıraktım numaramı armadılar ama
şimdi alacaklarımı siparişini vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…