- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.801
kaydirigubbakcemile3 hastalık oluyor cnmbi yere giderkende ay onumu sıksam bunumu sıksam die rahat bi 5 dk düşünüyorum parfümlerin önündekaydirigubbakcemile3
parfümleri alıyorum hadi takım olsun die roll onlarını vücut losyonlarını vücut spreylerini de alıyorum,:jeyyar: her banyoyaya girişim ayrı bi külfet zaten :roflol:
yok ben bırakamıcam bu avonu sonu gelmez bunun
sorma yaa bende her ay en az 80 100 arasıne yani almadın mı hiç kendine :uhm:
ben sırf kendime çalıyorum her ay 100 küsür lük sipariş veriyoruz kardşim ve ben satış falan yaptığım yok yanimafoldumben
bnce başlama başlarsan sonu gelmez durduramassın kendini sonrakaydirigubbakcemile3
canım üye olunca her ay en z 75 liralık satış yapmalısın bu şart değil ama 75 den aşşa yaparsan kargo ücret alıyor 7.5 lira...kızlar uye olmak ıcın napmak lazımbilmiyorumkismile
para kazanılıyomu???
ben kendım ıcın istıom aslındabayanssulusmile uyguna alıyım dıeopuyorumnanaktan
canım bizlerden birine ulaşabilirsin istanbuldasın özelden msn ver burda bu tür şeyler yapılmıyor şeker...kızlar merhaba ben sipariş vermek istiyorum ama nasıl vericem ya
tabiki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım..çok tşkr ederim cvbınız için huri 37.Aklıma bişi takıldığında yine sizi bulurum ama:)
kızlar indirim katoloğundaki plaj terliğini aldım parmakarası çok acıtıyor giyilecek gibi deil ne yapsam
iade yap cnmkızlar indirim katoloğundaki plaj terliğini aldım parmakarası çok acıtıyor giyilecek gibi deil ne yapsam
iade hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum bi de 8tl icinugrasmaya degermi
acaba büyük numarasını mı alsam
ama değişim de uğraşmak ister
iade ederken kime vericemki terliği :S
takım öncüne vereceksin bildiğim kadarıyla. ara bi konuş bnce. onunla birlikte bir de iade evrağı dolduruyorsun siparişlerinle birlikte sana gelen her kargonun içindr o evrak mutlaka oluyor.iade hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum bi de 8tl icinugrasmaya degermi
acaba büyük numarasını mı alsam
ama değişim de uğraşmak ister
iade ederken kime vericemki terliği :S
kızlar benim 110 tl lik iadem var sorun cıkar mı :S
iade yapanlar bize nsıl ypıldığını anlatablirmi bende merak ediyorum....benimde sipolarım gelmedi yaaaa
yni siparişlerm..
heyy kızlar nirdesiniz yavvvvv
iade yapanlar bize nsıl ypıldığını anlatablirmi bende merak ediyorum....benimde sipolarım gelmedi yaaaa
yni siparişlerm..
heyy kızlar nirdesiniz yavvvvv
oleyyyyyyyyyy
siparişlerrr geliyorrrrrrrrrrr mesj geldiiiiiii
:dance:
merhabalar a.s.
benim sizlerden bir ircam olcaktı kızlar diğer topiğe yazdım ama yanlış yere yazmışım sanırım :)
nisan k4 kataloğundan alışveriş yapmıştımda yakınımız bize geliş fiyatına vereceğini söylemişti ancak fazla aldı gibi rica etsem bana yazdığım ürünlerin geliş fiyatlarını söylermisiniz
kids çocuk şampuanı ve solutions köpüren yüz temizleme jeli
merhabalar a.s.
benim sizlerden bir ircam olcaktı kızlar diğer topiğe yazdım ama yanlış yere yazmışım sanırım :)
nisan k4 kataloğundan alışveriş yapmıştımda yakınımız bize geliş fiyatına vereceğini söylemişti ancak fazla aldı gibi rica etsem bana yazdığım ürünlerin geliş fiyatlarını söylermisiniz
kids çocuk şampuanı ve solutions köpüren yüz temizleme jeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?