- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.821
Benimde ürünlerim geldi sonunda (=
Ben bu kataloğu çok beğendim... 60 tl satış yaptım hemen Allah bozmasın
Kendime de alıcam bir sürü şey çıktı stoklamak lazım...
Siz neler yapıyosnuz kızlar nasıl gidiyor?
kids çocuk şampuanı=4.27tl
solutions köpüren yüz temizleme jeli dediğin sanırım yağlı ciltler için olanı=6.75tl
toplaam=11.02tl
valla ben size değilde size bu ürünü geliş fiyatına veren kişiye üzüldüm... iyi niyet olsun diye üç kuruşluk malı bide indirimli veriyo daha arkasından bunun sorgusunu yapıyosunuz... benimde ucuz verdiğim arkadaşlarım oluyon ama arkamdan böyle yaptıklarını bilsem gerçekten çok üzülürüm ayrıca bizlere sormanıza gerek yok avonun karı belli zaten....
gözün aydın cnm bende k6yı beğendim yazmış arkadaşlar indirimleri bu ay fazla satış yapamadım 152lik verdim az önce cuma gelir artık bnm kargomda dört gözle bekliyorum
valla ben size değilde size bu ürünü geliş fiyatına veren kişiye üzüldüm... iyi niyet olsun diye üç kuruşluk malı bide indirimli veriyo daha arkasından bunun sorgusunu yapıyosunuz... benimde ucuz verdiğim arkadaşlarım oluyon ama arkamdan böyle yaptıklarını bilsem gerçekten çok üzülürüm ayrıca bizlere sormanıza gerek yok avonun karı belli zaten....
çok teşekkür ederim tatlım yordum sizi kendinize iyi bakınn hayırlı günler opuyorumnanaktan
bunu sorgulamak hakkım tatlımm
avonun karınıda neler kazanıldığınıda duyuyorum
canıımm bişey demek istemiyorum bu tepkinizde çok yersiz nyse artık siz belki az kazanıyorsunuz ama çok iyi iş yapanlar var iyi günler
çok teşekkür ederim tatlım yordum sizi kendinize iyi bakınn hayırlı günler opuyorumnanaktan
canıımm bişey demek istemiyorum bu tepkinizde çok yersiz nyse artık siz belki az kazanıyorsunuz ama çok iyi iş yapanlar var iyi günler
Bağcan sinirini bozmana değmez canım boşver
kızlar indirim katoloğundaki plaj terliğini aldım parmakarası çok acıtıyor giyilecek gibi deil ne yapsam
yakınında bi avon temsilcisi varsa onunla görüş..eğer yoksa avonun sitesine gir temsilci başvurusu yap..onlar sana en yakın temsilciyi bulup yönlendirirler...ağlama artık tamam mı kaydirigubbakcemile5
ya eda şimdi ben ilk faturamı ödedim ..ama ondan sonra ki faturam duruyor bugündü ödemesi eşim hasta çıkamadık yatıramadık..gelmeyecekmi şimdi benim siparişlerim ki((
ne yani almadın mı hiç kendine :uhm:
ben sırf kendime çalıyorum her ay 100 küsür lük sipariş veriyoruz kardşim ve ben satış falan yaptığım yok yanimafoldumben
bnce başlama başlarsan sonu gelmez durduramassın kendini sonrakaydirigubbakcemile3
hu hu kıslarrrr...kaydirigubbakcemile5 kargom geldi hayırlısıyla..çatlamadan gördüm k6 yı..beğendim ben yaahu...inş nevresimi kaparız hepimiz...baharat takımım yarınki kargoyla gelicek...alan varmı nasıl acep?şimdiden birkaç sip aldım ..gözlük sattım bi arkadaşa..clearskın lerden 6 tane oldu bile..çyeşil çanta da hoş ya..onu da istiyorum...Allah sonumu hayıretsin..bütün hediyeleri istiyorum bu ay..
balböcüüüüüüüüüüm üzülme bronzlaşmasan bile clearskınler var,onlardan 3 tane alırsın..zemuszemus
soft muskım opuyorumnanaktan gediii..
huricim gördün dimi takım öncülüğünü...
edacım,prof.lar diyo ki en beter ayrılık acısı bile en çok 17 ay sürüyormuş canım,1 haftası geçti kaldı 16 ay 3 haftamafoldumben.biz varız burda ,hiiç üzülme sen kıyamam..bak herşeyin altüst oldu bu ay..fatura gecikti,sip aksadı,sen bugüne kalırmıydın hiç...topla artık kendini..
boş insanlarla uğraşmayalım tatlım bosver bozma sn siniri opuyorumnanaktanhayret yaaa sizin için çok güzel deyimler var sinekten yağ çıkarmak mesela daha anlamlılarıda var ama kullanmak istemiyorum... hoşça ve dosttttça.... kalın.....
2.faturanın vadesi ne zmn ablacm eğer bugndü ve ödemediysn gelmez ama ama ileriki tarihlerdeyse gelir..ya eda şimdi ben ilk faturamı ödedim ..ama ondan sonra ki faturam duruyor bugündü ödemesi eşim hasta çıkamadık yatıramadık..gelmeyecekmi şimdi benim siparişlerim ki((
aynı sorunla az önce karşılaştım cari hesap özetine bak canım orda kredi kontrolüne takılmış siparişin yazar bnmki takılmış 54tllik ödemem kalmıştı 190tlden onu ödemem gerekiyomuş ayrıca bide bnm 238lik faturam var ödencek bugün onun günü offf 54 öderimde 238i zor öderim harcadım çünkü o parayı off eyvahedigeldismile
kat. fiyatını 750 ile çarpınn geliş fiyatını bulursunuz o zmn..
yakınınız geliş fiyatıyla vercem dediysee
dediğinz gibi sözünde durması lazım güveninizi kazanması içinn...
ama inan herkese geliş fiyatıyla verse hamallıktan başka bşy yapmazzz
belki braz kar koyduysa sizeee
o da kat. parasını çıkartmak içindirrr
peki neden size geliş fiyatına veriyor,gerçekten fazla mı almış???
hayret yaaa sizin için çok güzel deyimler var sinekten yağ çıkarmak mesela daha anlamlılarıda var ama kullanmak istemiyorum... hoşça ve dosttttça.... kalın.....
Bağcan sinirini bozmana değmez canım boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?