Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Benimde ürünlerim geldi sonunda (=
Ben bu kataloğu çok beğendim... 60 tl satış yaptım hemen Allah bozmasın
Kendime de alıcam bir sürü şey çıktı stoklamak lazım...

Siz neler yapıyosnuz kızlar nasıl gidiyor?

gözün aydın cnm bende k6yı beğendim yazmış arkadaşlar indirimleri bu ay fazla satış yapamadım 152lik verdim az önce cuma gelir artık bnm kargomda dört gözle bekliyorum

kids çocuk şampuanı=4.27tl
solutions köpüren yüz temizleme jeli dediğin sanırım yağlı ciltler için olanı=6.75tl

toplaam=11.02tl

çok teşekkür ederim tatlım yordum sizi kendinize iyi bakınn hayırlı günler opuyorumnanaktan

bunu sorgulamak hakkım tatlımm
avonun karınıda neler kazanıldığınıda duyuyorum
canıımm bişey demek istemiyorum bu tepkinizde çok yersiz nyse artık siz belki az kazanıyorsunuz ama çok iyi iş yapanlar var iyi günler

kat. fiyatını 750 ile çarpınn geliş fiyatını bulursunuz o zmn..
yakınınız geliş fiyatıyla vercem dediysee
dediğinz gibi sözünde durması lazım güveninizi kazanması içinn...
ama inan herkese geliş fiyatıyla verse hamallıktan başka bşy yapmazzz
belki braz kar koyduysa sizeee
o da kat. parasını çıkartmak içindirrr

hayret yaaa sizin için çok güzel deyimler var sinekten yağ çıkarmak mesela daha anlamlılarıda var ama kullanmak istemiyorum... hoşça ve dosttttça.... kalın.....

peki neden size geliş fiyatına veriyor,gerçekten fazla mı almış???

ya eda şimdi ben ilk faturamı ödedim ..ama ondan sonra ki faturam duruyor bugündü ödemesi eşim hasta çıkamadık yatıramadık..gelmeyecekmi şimdi benim siparişlerim ki ((

Bağcan sinirini bozmana değmez canım boşver

sanırım haklısın...ama sinirleniyorum geliş fiyatına almak isteyen üye olsun .... gelişinden veriyosun karın yok hala yaranamıyosun ... banada hem geliş fiyatına alıp hem 4 ay sora verip hemde indirim isteyen olmuştu ...oda araştırmışmıdırki böyle... emeğe saygısızlık derim ben buna. başka bir ürünü ark hediyeleri için geliş fiyatına veriyodu ama ben emeği var diye çok basit ama 3 5 lira fazlasını veriodum...bu sanırım birazda görgüyle alakalı.....
lütfen arkadaşlar emeğe saygı......

yakınında bi avon temsilcisi varsa onunla görüş..eğer yoksa avonun sitesine gir temsilci başvurusu yap..onlar sana en yakın temsilciyi bulup yönlendirirler...ağlama artık tamam mı kaydirigubbakcemile5

yaw sen pek tatlısın apranx olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ayy yorum yapmadan duramadım bilmiyorumkismile apranx arkadaşımın diğer arkadaşımıza yazdıgı msj çok hoşuma gitti de alkisalkisalkis

ya eda şimdi ben ilk faturamı ödedim ..ama ondan sonra ki faturam duruyor bugündü ödemesi eşim hasta çıkamadık yatıramadık..gelmeyecekmi şimdi benim siparişlerim ki ((

aynı sorunla az önce karşılaştım cari hesap özetine bak canım orda kredi kontrolüne takılmış siparişin yazar bnmki takılmış 54tllik ödemem kalmıştı 190tlden onu ödemem gerekiyomuş ayrıca bide bnm 238lik faturam var ödencek bugün onun günü offf 54 öderimde 238i zor öderim harcadım çünkü o parayı off eyvahedigeldismile

ayy hele bn neler alıorm neler kar fln kalmıo:roflol:

ahh ablam ahh uzmanlar doru sölemiş valla ciğerimin baş köşesi yanıo kokusunu nasıl özledm off off :sinifsinif:

hayret yaaa sizin için çok güzel deyimler var sinekten yağ çıkarmak mesela daha anlamlılarıda var ama kullanmak istemiyorum... hoşça ve dosttttça.... kalın.....
boş insanlarla uğraşmayalım tatlım bosver bozma sn siniri opuyorumnanaktan

2.faturanın vadesi ne zmn ablacm eğer bugndü ve ödemediysn gelmez ama ama ileriki tarihlerdeyse gelir..

ayy ayy sinirden öldüm yaa hala gelmedi kargo

evet yazmıştım daha önce vadesi dolan siparişiniz varsa takarlar gelmez diye......... tecrübeyle sabittir :hulya:

kırmızı yazı ile ödenmesi gereken fatura..vadesi bugündür.bugün ödenmesi gerekmektedir ..yzıyor..
perşembe akşamı sipariş ettiğim koliminde faturası kesilmiş...
bilemedim ki ya..100ü şu an ödeyemem bende senin durumundayım
lülülülülülülaelaelaelaelaeolumunekankayizsmile

anladım sizin yorumları sonradan okudum yani benim bugün 100 alınması lazımdı hesaptn yokken alınamadı ne zaman yatırırsam o zaman yola çıkar koli ...heralde ben böyle anladım dimi..parayıo yatırıcam avonu arayıp yatırdım diyeceğim o zaman kolim gelecek..üf ama yaaa...hep bu kocamın yüzüne hehehehehe

kargommmmmm geldiiiiiiiiiiiiii
evett yazım hemen çantayı merak edenleree
o 24 lralık çanta kat.dakinden renk olaraz azcık daha koyu
ama çokkkkk hoşşşşş zarif anneme almıştım güle güle taksın okulundaaa
cüzdanda aldım
2 de sipariş vardııı
cüzdanda harikaaa
yumuşacık derisi varrr

soft muskumda gelmişşş
:dance:

panaromaya baktım gzl fırsatlar varrr
kat. a daha bakmadımm anca siparişleri poşetledim ve buraya yzım dedimmm
2 adette teste yollamışlarr
bu arada huricim sen panoramadaki çantalı parfümün numunesini istemiştin yaa
keşke istemeseyd yollamışlar zatennn

he bide broşürdeki 3 lü yüzük siparişim vardıı o da gzl taşlı sevenler içinnn
değiştirileblr küpe istemştm kendimee
çok beğenmedm ama ynede ii gibii biraz daha halkası ve boncukları küçük olsaymış daha ii olcakmışş

far away dreams siparişim vardıı saatine baktm gzlll zarifff şık

peki neden size geliş fiyatına veriyor,gerçekten fazla mı almış???

hayır canlarım almamış katalog fiyatıyla pek fark olmayınca sormak istedim
herkese geliş fiyatıyla veriyormuş gelen hediyelermi varmış onları kazanmak için yapıyormuş tek ben değil yani komşuları yakınları falan
yanlız benim anlamadığım yani bunu sormakda ne var

şunla özetleyeyimm alışveriş yaparken hiçmi fişi bakmıyorsunuz eksik yada fazla alınmışmı diye
yani 2 kuruş parayla ne ben zengin olurum nede satışı yapan kişi hala sizi anlamış değiliim sizdenmi almışım sizmi sattınızki
paranızmı geçti bana emekmi verdiniz hayret bişeyki hayret bişey yanii
insanları yadırgamak yerine anlamaya çalışsanız aynı durumda siz nasıl davranırdınız onun düşünmeliydiniz
siz alıcı olsanız ve geliş fiyatına verilceği söylense düşünmezmisiniz
çok fazla alışveriş yaparım sadece 2 ürün aldığım bişey değil ağır eşyalar değil
normal fiyatıyla pek fark olmayınca acaba dedim
sinekden yağ çıkarmaksa ve mademki çok kazanmıyorsunuz aynı deyim sizede geliyor hanfendi
daha anlamlıları diyorsunuz ve dostça kalın diyorsunuz ya bu konuda ne tartışılır nede üstüne yorum yapılırdıda

sizin için değil diğer arkadaşlar için bukadar açıklama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…