- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.841
sanırım haklısın...ama sinirleniyorum geliş fiyatına almak isteyen üye olsun .... gelişinden veriyosun karın yok hala yaranamıyosun ... banada hem geliş fiyatına alıp hem 4 ay sora verip hemde indirim isteyen olmuştu ...oda araştırmışmıdırki böyle... emeğe saygısızlık derim ben buna. başka bir ürünü ark hediyeleri için geliş fiyatına veriyodu ama ben emeği var diye çok basit ama 3 5 lira fazlasını veriodum...bu sanırım birazda görgüyle alakalı.....
lütfen arkadaşlar emeğe saygı......
hayır canlarım almamış katalog fiyatıyla pek fark olmayınca sormak istedim
herkese geliş fiyatıyla veriyormuş gelen hediyelermi varmış onları kazanmak için yapıyormuş tek ben değil yani komşuları yakınları falan
yanlız benim anlamadığım yani bunu sormakda ne var
şunla özetleyeyimm alışveriş yaparken hiçmi fişi bakmıyorsunuz eksik yada fazla alınmışmı diye
yani 2 kuruş parayla ne ben zengin olurum nede satışı yapan kişi hala sizi anlamış değiliim sizdenmi almışım sizmi sattınızki
paranızmı geçti bana emekmi verdiniz hayret bişeyki hayret bişey yanii
insanları yadırgamak yerine anlamaya çalışsanız aynı durumda siz nasıl davranırdınız onun düşünmeliydiniz
siz alıcı olsanız ve geliş fiyatına verilceği söylense düşünmez
çok fazla alışveriş yaparım sadece 2 ürün aldığım bişey değil ağır eşyalar değil
normal fiyatıyla pek fark olmayınca acaba dedim
sinekden yağ çıkarmaksa ve mademki çok kazanmıyorsunuz aynı deyim sizede geliyor hanfendi
daha anlamlıları diyorsunuz ve dostça kalın diyorsunuz ya bu konuda ne tartışılır nede üstüne yorum yapılırdıda
sizin için değil diğer arkadaşlar için bukadar açıklama
tmm anladık madem öle geliş fiyatına veriorsn versn biz buna sorgulama yapamayız..ama snde madem fazla aldı 2 kuruşun hesabını yapmam diosn nie soruosn..???? madem sordun cvbını aldın bu tavır ne böle???? bizde bu işle meşgulüz bi sürü insanla uğraşıyoruz ve kmse bu işi bedavaya yapmaz tamammı azda olsa kar yapar tabi hediye dha önmli ama para herşeyden dha önmli bu devirde belli ki snn için öledir ki snde geldn sordun..
ya bunu nasıl söyleye biliyorsunzu nasıl değmez ya
inanın hayretler içerisindeyim yazdıklarnız söyledikleriniz
yaw sen pek tatlısın apranx olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ayy yorum yapmadan duramadım bilmiyorumkismile apranx arkadaşımın diğer arkadaşımıza yazdıgı msj çok hoşuma gitti de alkisalkisalkis
aman Allahım kızlar ne oluyor böylelmaz: burası tartışma ortamı değil..fazla uzamış mevzu..soruyu soran arkadaşa tavsiyem; böyle şeyleri merak ediyorsa özelden bi arkadaşına sorsun..zaten buarda geliş gidiş fiyatlarının yazılması hiç doğru değil...
ay.! baharat takımım geldi diye yazıcaktım ..onu bile unuttum..:umursamaz: hepsini doldurdum tek tek kızlar,çok güzel bi takım ben beğendim...ama içlerini doldurunca daha güzel oldular..renkleri ortaya çıktı..zemuszemus
haklısın tatlımmopuyorumnanaktaneda sinirini bozmaya değmez boş ver canım
arkadaşım sana gelince marketten örnek vermişsin bide git markete de bakiiiim geliş fiyatından ver diye......
:))))
aman Allahım kızlar ne oluyor böylelmaz: burası tartışma ortamı değil..fazla uzamış mevzu..soruyu soran arkadaşa tavsiyem; böyle şeyleri merak ediyorsa özelden bi arkadaşına sorsun..zaten buarda geliş gidiş fiyatlarının yazılması hiç doğru değil...
ay.! baharat takımım geldi diye yazıcaktım ..onu bile unuttum..:umursamaz: hepsini doldurdum tek tek kızlar,çok güzel bi takım ben beğendim...ama içlerini doldurunca daha güzel oldular..renkleri ortaya çıktı..zemuszemus
yooo benim ki de otomatik ödemede 150 yi geçince 1 ay sonrasına atıyor...
mesela perşembe günü sipariş verdim 28 mayıs görünüyor fatura ödeme tarihi...
bu akşam çıktım paramı yatırdım bankaya oh be yarın sabahta arayacağım alın paranızı yatırdım yollayın hemen kloliiimmmiiiiii diyçem..
hayırlı olsun şeker bakalım benimkide gelşsin...aman Allahım kızlar ne oluyor böylelmaz: burası tartışma ortamı değil..fazla uzamış mevzu..soruyu soran arkadaşa tavsiyem; böyle şeyleri merak ediyorsa özelden bi arkadaşına sorsun..zaten buarda geliş gidiş fiyatlarının yazılması hiç doğru değil...
huri ablacm snnki cumartesi gelir zannediorm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?