Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Çok merak ettim valla canım geçen katalogda black suede sattım rezil oldum hiçö beğenmedi alan açtı baktı haliyle sıktı bikaç kere iade edebilir miyim acaba

aman sakın black suede hacı misi gibi çookkk ağırrr....numunesiz çalışma-satış yapma sonra mağdur olan sen olursun kuşummm...bak iade işi çıkmış ve müşterinin güveni sarsılır ...burdan görüş alırsın alabilirsin bundan sonra..

aksilik olmuş ya o güne kadar bekliycen yada vericen t.ö. o girecek kendi siparişi gibi senin topladığın siparişleri karar senin ama bak haftaya kam. bitiyo.

Canım evine ait faturamı benden öle bişey istemediler zaten ilk siparişini t.ö.giriyor .ne bu ya sanki kredi çekicen ne kadar saçma bişey haklısın sinirlenmekte

yok yok istiyorlar belki t.ö. ile alakalı çok şart olmayan bi durumdur ama benden de istenmişti hatırlıyorum

cumartesi buluşucaz ve kendi takım öncüsüde olucakmış o gün herşeyini halledicez dedi

arkadaşlar takım öncüsü olabilmek için bana bağlı en az kaç temsilci olması şart acep,bir de bana satış temsilcisi olarak başvurmak isteyenleri ben takım öncüsü olmadan nası üye yapabilirim bana bağlı olması içinn

hokuspokusla dermişimm :sm_cool: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 kuzum bildiğim kadarıyla 5 kişi toparlaman gerekiyo. onu tul falan daha iyi bilir o görürse yanıtlar

tmm cnm bi sorum daha olucak inş yardımcı olabilirsiniz bana.K5 ten 135 tllik sipariş verdim ama yılan derisi görünümlü çanta ve cüzdanistek yapmamıştım o zaman,ama hala kampanya sürüyor acaba şimdi K5 bitmeden o çanta ve cüzdanı sipariş versem (şimdi yine 25 tl lik alışveriş şartı koyarlar mı, indirim için)yoksa direk 24+12.50 diye bihesapmı çıkartırlar.

şimdiden 1 tane wilderness paketi siparişi aldım.yuppi....

ben de yeni çıkan true force çantalı erkek parfümünden sipariş aldım,kızlar benim sattığım begenilen erkek parfümleri şimdi kaldırılan black suedtouch en çok istenendi,wilderness birde signature ve percieve bi harika..olumunekankayizsmile

yine 25 tl lik alışveriş şart olur bildiğim kadarıyla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…