- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.501
Merhabalarrrr
Bu topiği yeni keşvettim bende avonda temsilciyim bu 2.kampanyam tecrübeli temsilcilerden danışacağım birkaç ürün var yardımcı olabilir misiniz acaba
signature +tıraş losyonu+roll-on 41.40
Çok merak ettim valla canım geçen katalogda black suede sattım rezil oldum hiçö beğenmedi alan açtı baktı haliyle sıktı bikaç kere iade edebilir miyim acaba
selam kızlar sinirden çatlıycam yaa
t.ö arkadaş tüm evraklarını verdim artık avon satış temsilcisi oldun demişti
az önce aradı evraklarda eksiklerim varmış bana söylemeyi unutmuş birde evime ait bir fatura lazımmışo yüzden işlemlerim gerçekleştirilememiş cumartesi gidip birlikte başvuralım dedi
elimdede 185 liralık sipariş var hala veremedim
millet siparişleri soruyo ben daha sipariş veremedimki
fıttırıcam az kaldı
Canım evine ait faturamı benden öle bişey istemediler zaten ilk siparişini t.ö.giriyor .ne bu ya sanki kredi çekicen ne kadar saçma bişey haklısın sinirlenmekte
aksilik olmuş ya o güne kadar bekliycen yada vericen t.ö. o girecek kendi siparişi gibi senin topladığın siparişleri karar senin ama bak haftaya kam. bitiyo.
yok yok istiyorlar belki t.ö. ile alakalı çok şart olmayan bi durumdur ama benden de istenmişti hatırlıyorum
arkadaşlar takım öncüsü olabilmek için bana bağlı en az kaç temsilci olması şart acep,bir de bana satış temsilcisi olarak başvurmak isteyenleri ben takım öncüsü olmadan nası üye yapabilirim bana bağlı olması içinn
şimdiden 1 tane wilderness paketi siparişi aldım.yuppi....
tmm cnm bi sorum daha olucak inş yardımcı olabilirsiniz bana.K5 ten 135 tllik sipariş verdim ama yılan derisi görünümlü çanta ve cüzdanistek yapmamıştım o zaman,ama hala kampanya sürüyor acaba şimdi K5 bitmeden o çanta ve cüzdanı sipariş versem (şimdi yine 25 tl lik alışveriş şartı koyarlar mı, indirim için)yoksa direk 24+12.50 diye bihesapmı çıkartırlar.
kızlar perceive deodorant nasıl kalıcımı bide aynı kokuyomu
bence süper cnm bayılıyorum onun kokusuna zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?