Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

walla deosunu bende bilemiyorum ama genelde parfümler daha yoğun ve kalıcı oluyor dene istersen yine de

evet katılıyorum.şimdi perceive sıktım çok güzel kokuyo.2 tane getirdim alan olur diye.umarım olur.olmazsa da erkek arkadaşıma hediye ederim..

gördüüümmmm,ve cevaplayayım...
en az 5 kişi olması gerekiyor evet t.ö. olmak için,şimdiden 1 kişi 2 kişi yaparbilirsin 5 kişinin hepsi aynı da olabilir o sana kalmış ama belli bi süre var sanırım 5 kam yada 7 kam.boyu mu neydi o sürede yaparsan belli bi para alıyorsun....
yaniii şimdi o ilk kişiyi sen götür üye olduğun kişiye o seni takım öncüsü göstererek yapsın kaydını ve diğer 4 kişiyi de buldun mu t.öncülüğün başlamış olucak..
ama dikkat bi arkadaşım böyle ilk kişiyi götürmüştü t.öncüsü nasıl olsa bir kişiyle t.ö olamıycan deyip kendi üzerine kayıt yapmıştı...belki o arkadaşım 4 kişiyide bulurum ben deseydi yapmazdı ama aklında olsun...

sadece çantayı istiyceksek asıl fiyattn gelir kaçtı 40 falan mıydı???yok 25 tl ve üzeri bi sipariş in varsa o zaman o fiyattn olur..

kkam 6 nın kat. elime geçtiği gün yazmışmışım işte tekrar alıntı yaptım buyrunnnn bu ara çok soran varrrrr

solutions karma ciltler için gece ve gündüz kremi aldım.bugün kullanmaya başlıycam ama yaşım 20.daha önce hiç kullanmadım.ilerde herhangi bi sorun olur mu?

selam kızlar..
bende alıntı yaptım yeni katalog için yapıştırayım dedim soranlar için..

planet spalarla başlıyor kat.yarı fiyatına ve yeni bi şekli daha çıkmış
bali bliss edt çıkmış 15 tl ben panaromadan almıştım tam yaz kokusu süper
sensesler yarı fiyata yeni bi kokusu çıkmış
naneli rujlarda yeni çokmış yarı fyt.10 tl
11.90 a gözlük var
3 lü paket var 38 tl 1 grubta faraway-black suede-treselle
2.gruptatarak-rollon-el kremi
3 grupta dudak par.-maskara-saç serum
yeni çıkan bi erkek parfümü 33.60 tl çanta hediyeli
signature %40 ind.41 tl+traş son.+rollon hediye
wilderness %40 ind.41 tl traş son.+rollon hediye
jet femme 36 tl traş son.+rollon hediye
% 50 ind. ile bronz makyaj ürünleri
4 lü farlar %50 den fazla ind.12 tl
fondöten calming effect %50 den fazla ind.13.50,
smooth mineralsler %40 ind.
3 lü paket var yine 38 tl 1 grupta pata krem fondöten
2.grupta true colour allık 3.grupta mega impect ruj var
avon care el kremi turunçgiller eklenmiş 4.90 limon kokuyoooo
avon bodyler paket 3lü45 tl
solitionslar yarı fiy.
anewler %40 ind.
çok fazla takı var 5 sayfa güzellerde yani %35 ind.
clearskinler yenilenmiş 15 adet satarsan çok hoş bi seyahat çantası hediye
yeni çıkan purblanca blossom çok hafif hoş bi koku
perceive ile little black dress vücut spreyler 6 tl
bayan perceive 28 tl yarı fiy.
true glow ve ıncendessence yarı fiy.30 tl
wish oflar 19.90
simple elementler yarı f.15 tl
60s ve 50s glamlar 30 tl
parfümlü rollonlar 6 tl
3 lü deo.lar 16.90
senses rollonlar 3.40
skin so soft lar yarı fiy.
500 ml lik banya köp.2 adeti 10.50
foot works ind.
simply delicate 1+1 17.20
advence tec. ler %50 ve 55 ind.
color trend ojeler 3 tl
color trendler yarı fiy.
güneş ürünleri %20 ind. 2 adet alana plaj çantası hediye
bana geldi çok büyük değil plaj çantası gibi gündelik kullanılır beğendim

panoramadaki plaj çantası,terlik ve plaj kıyafeti çok hoşuma gitti.3ünü de yazıcam kendime.zaten çanta sevdalısıyım.siz ne dersiniz okadar güzelmidir gerçekte?ve o fiyatlar temsilci fiyatı dimi?

Tulcum benim 8 aylık bir bebeğim var daha önce evlenmeden önce avon yapmıştım ama iade hiç yapmamıştım birde aradan 2 sene geçti ..O parfümüde benim bebeğim olduğu için çok bir yere çıkamıyorum komşumun kızı sattı benim adıma eşimin yanında çalışan kişiye rezil oldum bana da güzel dedi kız ben biliyorum bu kokuyu dedi adama iade edelim dedim yok diyor uğraşma bende birine hediye ederim ama sütten ağzım yandı numune siparişi verdim bugün ..Bundan sonra burdanda danışırım çok teşekkür ederim ilginize bu topik gerçekten çok güzellllll

panoramadaki plaj çantası,terlik ve plaj kıyafeti çok hoşuma gitti.3ünü de yazıcam kendime.zaten çanta sevdalısıyım.siz ne dersiniz okadar güzelmidir gerçekte?ve o fiyatlar temsilci fiyatı dimi?

selam canım bende diyordum ki benim gibi var mıdır başka kimse topikte bu saatte ama varmış :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…