Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet ben de varıımm yalnız değilsin.bugün kataloğu gördüm ya tamam artık sabaha kadar bakarım.yanımda şimdi.baya da sipariş aldım şimdiden ablam sağolsun..yarın da iş yerindeki arkadaşlarına göstericek kataloğu,kardeşim de sınıf arkadaşlarına göstericekmiş..umarım alan olur..

Benim elimde değil hala kahroluyorum :)) bugün verdim siparişimi yarın gelir inşallah geçen kampanyada öyle olmuştu ertesi gün gelmişti ..Umarım hepimizin satışları iyi olur çok zevkli bir iş çok çevrem yok maalesef bebeğimde olduğu için sağ sola gidip gösteremiyorum ama idare ediyorum işte

Fullspeed isteyen oldu bir daha sipariş giricem mecbur bende yeni çıkan erkek parfümündende sip.etsemmi diye düşünüyorum True force numunesini sipariş vermiştim ama insanlar illa yanındaki çantasını felanda merak edip görmek isticekler karar veremedim

inan ben de çok merak ediyodum,bi tanıdıktan istedim kataloğu bir günlüğüne dedim bari,bakayım fiyatlar nasılmış diye ama kadın oralı bile olmadı.bugün gördüm sonunda.ilk baktığımda pek hoşuma gitmedi.tekrar tekrar bakınca gerçekten beğendim.k 5 e göre bu katalog altın değerinde diyebilirim.umarım yarın gelir de görürsün.benim de pek çevrem yok ama sağolsun arkadaşlarım etrafındakilere gösteriyo ve böylece az da olsa siparişim oluyo..ayrıca benim de bi oğluşum var ona bakıyorum,pek çıkamıyorum dışarıya.yani ablamın oğluşu..malum annesi çalışıyo teyzeleri ve dedesi bakıyo bebişe..

peki full speed den başka siparişin yok mu?yani kargo parası cebinden çıkmasın..

peki full speed den başka siparişin yok mu?yani kargo parası cebinden çıkmasın..

Ben dayanamadım eşime fullspeed sipariş ettim .Birde onda görüp alan olur die :)Eşimin yanında çalışan çocukta yenge banada getirt dedi eşimde 2 tane getirt ben gösteririm diyor bende ya 3 tane getirticem yada 2 ondan 1 tanede yeni çıkandan karar veremedim kargo parası ödemek istemiyorum t.öncüm siparişi fazladan verip satamadığını iade edebilirsin dedi

panaromada elle çanta var onuda merak ediyorum diyorum ya insanlar görmeden almak istemiyor bizim burda uyanık bir parfümerici var bütün ürünleri getirtiyor millette biz bi gidelim ordan bakalım diyor alan ordan alıyor kadında yok yok ben gidip bakamadımda ben de getirtsem mi acaba müşteriler ona kayıyor

full speed güzel ama k 5 te perceive erkek ekstrada.panoramadan baktın mı bilmiyorum.ben o yüzden 1 tane fazladan getirttim.gerçi bi müşterim perceiveden vazgeçip elimdeki wildernesi alır belki ama olsun satarım elbet perceive leri.

Aaaa şimdi farkettim satılıyor mu perceıve 2 sene önce birine sipariş etmiştim pek beğenmemiştim ama sayfadan koklayıncada çok güzel

vallahi durumun varsa getirt sen bilirsin.aslında yasak öyle markette,tuhafiyede falan avon satışı yapmak ama millet napsın para olmadan yaşanmıyo.mesela ben evdeyim çalışmıyorum avondan 3-5 lira kazansam Allah bereket versin diyorum.hoş karımı da avona tekrardan yatırıyorum ama olsun.avon satmasaydım durduk yere kimse bana aa dur sana şunu alayım bunu alayım demiycekti..ben de bazen fazla getiriyorum anew ın kremleri elimde kaldı ama parfümler,çantalar gidiyor..

bu arada bebişin uyuyo mu?ay ben bebişlere bayılıyorum,çok seviyorum içime sokasım geliyo bebek gördümmü..

Evet canım uyuyor bu gece huysuzluğu üstünde yatırdım 12 gibi bende yatim dinlenim die çok ağladı uykusunda 3 kere kalktı benimde uykum kaçtı ikimizden başka kimse yok herhalde:)))

Tatlım ben yatar sabah erken kalkıcam yarın görüşmek üzere :)))) müptelası oldum zaten buranın vakit buldukça bakıyorum iyi geceler

nisacım hoşgeldiinnnn a.s. a.s. a.s. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…