- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.541
kkam 6 nın kat. elime geçtiği gün yazmışmışım işte tekrar alıntı yaptım buyrunnnn bu ara çok soran varrrrr
evet ben de varıımm yalnız değilsin.bugün kataloğu gördüm ya tamam artık sabaha kadar bakarım.yanımda şimdi.baya da sipariş aldım şimdiden ablam sağolsun..yarın da iş yerindeki arkadaşlarına göstericek kataloğu,kardeşim de sınıf arkadaşlarına göstericekmiş..umarım alan olur..
Fullspeed isteyen oldu bir daha sipariş giricem mecbur bende yeni çıkan erkek parfümündende sip.etsemmi diye düşünüyorum True force numunesini sipariş vermiştim ama insanlar illa yanındaki çantasını felanda merak edip görmek isticekler karar veremedim
peki full speed den başka siparişin yok mu?yani kargo parası cebinden çıkmasın..
full speed güzel ama k 5 te perceive erkek ekstrada.panoramadan baktın mı bilmiyorum.ben o yüzden 1 tane fazladan getirttim.gerçi bi müşterim perceiveden vazgeçip elimdeki wildernesi alır belki ama olsun satarım elbet perceive leri.
panaromada elle çanta var onuda merak ediyorum diyorum ya insanlar görmeden almak istemiyor bizim burda uyanık bir parfümerici var bütün ürünleri getirtiyor millette biz bi gidelim ordan bakalım diyor alan ordan alıyor kadında yok yok ben gidip bakamadımda ben de getirtsem mi acaba müşteriler ona kayıyor
bu arada bebişin uyuyo mu?ay ben bebişlere bayılıyorum,çok seviyorum içime sokasım geliyo bebek gördümmü..
Tulcum benim 8 aylık bir bebeğim var daha önce evlenmeden önce avon yapmıştım ama iade hiç yapmamıştım birde aradan 2 sene geçti ..O parfümüde benim bebeğim olduğu için çok bir yere çıkamıyorum komşumun kızı sattı benim adıma eşimin yanında çalışan kişiye rezil oldum bana da güzel dedi kız ben biliyorum bu kokuyu dedi adama iade edelim dedim yok diyor uğraşma bende birine hediye ederim ama sütten ağzım yandı numune siparişi verdim bugün ..Bundan sonra burdanda danışırım çok teşekkür ederim ilginize bu topik gerçekten çok güzellllll
anladım tşkr ederim cnm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?