Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok cnm ya vergisini ödediğin sürece satabiliyosun.sorun olmuyo ama diğr ürünler gibi değil prosedürü biraz daha farklı.
bazı ürünler var.her daim g,der bazısınında müşterisi hazır olur onları indirime girince ve yakın zamanda satabilecksen getirt.mesela bi müşterin vardır bi kremi devamlı kullanır 2 ayda bi sipariş verir getirt onu.isteyince hemen verirsin.eğer para sorun olmasa yapabilirsin.o andaki fiyatından verirsin mesela.veya paket halindedir getirtirsin güzel fiyata verirsin parça parça ürünleri satarsın.bazen yaparım ben 3 lü set vardır mesela 30 liraya..ürünleri getirt 10-15 liraya 2 parça satarsın normalde 10-15 lik üsün sana ya bdava kalır yada 3-5 liraya kalır.ben bi ara parfüm almıştım böle :jeyyar: :sm_cool:
bide el kremleri şampuanlar filanda stok yapılarbilir.en çok giden ürün zaten gliserinli el kremi die biliyorum.kullanıp da memnun olmayan yok gibi..

günaydın kızlarr, evet bende okadar fatura ödüyoruz ama genede avondan vazgeçemiyoruz alışkanlık oldu mesela şimdi faturamın birini yatırmam lazım elimde kalanları gittiğim her yerde gösteriyorum geçenlerde elimdeki wildernessi begenip almışlardı mesela faturamı bu hafta yatımadan zaten ayın 15 inde yeni kampanyadan sipariş verememsositososito

zaten stok kampanyadayken bir iki fazla alıyorum ben dede şu an el kremleri,şampuan,erkek deodorant,berrak görünüm veren kremlerden var

benim de elimde bissürü var :)
tanesi ni 5 liradan bile satsam 100 lirayı geçer sanırım:) parfümler rimeller şampuanlar kremler bir yıığın ürünüm var..satışta yapmömıyorum kullansam hangi birini sürüneyim.

3 5 kuruş kar elde edelim derken ondanda oluyoruz biz kadınlar dayanamayıp hepsinden almak istiyoruz :)))

2 sene öncesinden ta hiç açılmamış far away var pembesinden ürün kalktı bile 3-4 tane rimel surrender parfüm kremleri el kremleri daha bi sürü şey onlar bana bakıyo ben onlara ama surrender kaldırılınca çok üzüldüm benim tek favorimdi o parfüm şimdi elimdeki şişeyi açtım sıkmaya kıyamıyorum biticek diye

slm kızlar bence ihtiycımız dışındakileri de alıyoruz dimi:))) ama artık benistenmedikçe fazla bişe getirtmiyorum çünkü okadr çok avon satan varki..nereye baksam herkeste aynı çanta:))

slm kızlar bence ihtiycımız dışındakileri de alıyoruz dimi:))) ama artık benistenmedikçe fazla bişe getirtmiyorum çünkü okadr çok avon satan varki..nereye baksam herkeste aynı çanta:))

İnanılmaz yaygınlaştı ya sorma arkadaşım herkes satıyo ..Birde bu kar oranları felan heryerde yazıyorya herkes soruyor girişi nekadar olur herkes girişinden almak istiyor biz o kadar uğraşıyoz dilimizde tüy bitiyo satmak için ama ben vermiyorum t.öncüm de dediki seni takım öncüsü yapim kadronu kur ama herkesi temsilci yaparsam zaten çevrem az ben ne satıcam takım öncülüğü çok güzel ama çevre işte

Takım öncülüğü yapan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz biraz bilgi verir misiniz az çok biliyorum da 5 kişiyi bulmak lazım temsilci en az 2 aktif temsilci ama onların sattıklarından kar düşük geldi bana acaba benim bilmediğim özellikleride var mı acaba

ay pardnn yanlş sordum 75 ytl alt iadede kargo paras varm.i

canım hediyeleri geri alıyolar ama kargoyu bilmiyorum..bence almamaları lazım.gerçi kataloglardan bile para alıyolar ki bence katalok parası almasalarinsanlar fazla sayıda ister ve satışta ona göre artar dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…