- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.581
Selamlaaarrr..a.s. Ay ne zamandır giremedim konuşulmuş herşey.:kedi: Hadi hayırlısı. Ya canlarım arkadaşlarım ben bu güneş kremlerinden farklı sayfalarından ürün sattım ama çanta gelir dedim sonuçta hepsi için geçerli diye. Size de bi danışmak istedim öyledir dimiiiibilmiyorumkismile
gelir. 2 ürüne bi canta geliyo......... sayfa farketmez. 2 güneş ürünü olsun yeter.
yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz..bi tul abladan başkasını göremiorm eskilerden herkes kayboldu gitti..bnde pek takılmıorm artık ama sorulara fln bakıp çıkıorm yinede bişey olursa cvplarım tabiki hoşçakalın..
Tulcum benim 8 aylık bir bebeğim var daha önce evlenmeden önce avon yapmıştım ama iade hiç yapmamıştım birde aradan 2 sene geçti ..O parfümüde benim bebeğim olduğu için çok bir yere çıkamıyorum komşumun kızı sattı benim adıma eşimin yanında çalışan kişiye rezil oldum bana da güzel dedi kız ben biliyorum bu kokuyu dedi adama iade edelim dedim yok diyor uğraşma bende birine hediye ederim ama sütten ağzım yandı numune siparişi verdim bugün ..Bundan sonra burdanda danışırım çok teşekkür ederim ilginize bu topik gerçekten çok güzellllll
tulcum ellerin dert görmesin arkadaşım ne güzel hepsini yazmışsın çok saol
yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz..bi tul abladan başkasını göremiorm eskilerden herkes kayboldu gitti..bnde pek takılmıorm artık ama sorulara fln bakıp çıkıorm yinede bişey olursa cvplarım tabiki hoşçakalın..
Teşekkür ederiim opuyorumnanaktan
yaz boyunca satılacak bundan sonra ne olur bilmem ki gene dışardakilere göre iyi gibikaydirigubbakcemilebende daha güneş kremlerinden siftah yapamadım yaa biraz fiyatları uçuk geliyo herkese indirime girermi ilerde acep :umursamaz:
ben varım kaydirigubbakcemile5
çok şükür ben de burdayımmmmmm
gelen herkese de kapı açık ardına kadar.......
bu yeni eski muhabbeti sıktı artık yaa.ayrım yapılmasın diyoruz hala eski yeni diyo birileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?