Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz..bi tul abladan başkasını göremiorm eskilerden herkes kayboldu gitti..bnde pek takılmıorm artık ama sorulara fln bakıp çıkıorm yinede bişey olursa cvplarım tabiki hoşçakalın..

Kızlar katalog 5 ten bugün ikinci siparişlerim elime ulaştı.Şu 3'lü krem seti vardı ya vücut losyonu, el kremi ve dudak balmı.onun vücut losyonu gelmedi.stokta yokmuş.güyaa set halinde satıyolar....birde rare pearls mükemmel kokuyo valla.çok beğendim

Selamlaaarrr..a.s. Ay ne zamandır giremedim konuşulmuş herşey.:kedi: Hadi hayırlısı. Ya canlarım arkadaşlarım ben bu güneş kremlerinden farklı sayfalarından ürün sattım ama çanta gelir dedim sonuçta hepsi için geçerli diye. Size de bi danışmak istedim öyledir dimiiiibilmiyorumkismile

gelir. 2 ürüne bi canta geliyo......... sayfa farketmez. 2 güneş ürünü olsun yeter.

burada olanlar burda canım sen merak etme eski veya yeni gidenlerin yerine yenileri gelir ne farkeder hiç bir soru cevapsız kalmaz mutlaka cevaplayanlar olur merak etme CADIARZU:hulya:

anladım canım yaaaa ,evet burdandanışır sorarsın -burası güzel, amaaa...

tulcum ellerin dert görmesin arkadaşım ne güzel hepsini yazmışsın çok saol

ricalar,evet yeni kam.katolok ilk kime gelirse yazıyoruz ben 2 aydır tüm kat. yazmaya çalışıyorum ki biliyorum merak ediliyor

evet niye böleeee oldu eda yaaaa.....

Teşekkür ederiim opuyorumnanaktan

teyzennnnn nerdeeeee??????????

bu yeni eski muhabbeti sıktı artık yaa.ayrım yapılmasın diyoruz hala eski yeni diyo birileri...

"ı avon satış temsilcileri burasıda bizim yerimiz olsun"

diye konuyu açan arkdaş ortada yok.ama herkes fikir alışverişini çok güzel yapyor.

ilk sayfalarda keşfetmiştim burayı.ne kadar düzeyli ve hepimize faydası olan bir topik demiştim.

öyle canım cicimli muhabbetler yoktu.kimsenin özeli de konuşulmazdı.ilk sayfalara bakarsanız

anlarsınız.herkesle muhabbetde samimiyetde aynı orandaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…