Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar katalog 6 da sayfa47 de vüut bakım paketi var..3 ürünede ihtiyaçım var..size nasıldır...kullanana varmıdır..annem aldı geçen ay ama kullanmaz o düzenli....ne dersiniz...

mrrb bencede yapmalısın biraz müşterilerin hakkında bilgin varsa eğer riske at 3 lü setlerden al ben 2 ay evveldi sanırım 3lü set vardı parfüm vs vs aldım parfümün parasını aldığım gibi hem karım var hem 2 mal hala elimdee satarsam satarım yoksa bana kalır nasıl ama güsel diimi?:teytey:

ben de öyle kar yapacağım şeyleri getiriyorum elbette,ödemede zorluk çekmiyceksem tabi...benim bi müşterim vardı ne yazıkki annesinin vefatının 2. günü 220 liralık sipariş verdi.hatta 340 tı da eleyip 220 ye indirdi..üstüne bi de panorama dergimi eline geçirip takı seti ve kutusu geliyosa 2 krem 2 serumu da bana yaz dedi.ben de annesi öldü acısı var diye yazdım ürünler geldi.hanfendi takıları beğenmeyip ürünleri iptal etti.daha önceden de birer tane isteyip kardeşine ve kendisine almıştı örnek ürünlerden getirttim onları da.yani serumları sattım ama kremler elimde kaldı.ben de gelen cilt bakım setindeki göz kremini sattım indirimli fiyata.kozmetik çantalarını da 2 arkadaşım istedi onlara sattım.ne yapayım zararımı öyle çıkarrttım.artı 100 lira borcu var 2 ay oldu hala alamadım.ee ne demişler düşmanı uzakta arama.bu kadın benim abimin baldızı ne yazıkki ve şuanda yan mahallede abimlerde kalıyo.benim çalışmadığımı bile bile bunu yaptı.Allaha havale ediyorum..

Gamzeeee kızz kalkamadın herhalde o kadar geç yatarsan :)))

vallahi bugün bebiş sağolsun 9da kaldırdı beni..siparişleri götürdüm,oyüzden giremedim akşama kadar.sanırım sen de uyuyosun ya da bebişle uğraşıyosun:ecrin_bebek:
ben bu gece yalnızım...

Son düzenleme:
kızlar katalog 6 da sayfa47 de vüut bakım paketi var..3 ürünede ihtiyaçım var..size nasıldır...kullanana varmıdır..annem aldı geçen ay ama kullanmaz o düzenli....ne dersiniz...

huri abla ben 2 tane göğüs kremi sattım daha önce ikisi de beğendi,sıkılaştırıyomuş göğüsleri ama birinde biraz kaşıntı yapmış.. ben bu kampanya o paketten 2 tane isticem.çünkü 2 tane selülit 2 tane göğüs 1 tane de çatlak kremi isteyen var.umarım kararları değişmez de alırlar..

nasılsın?bebek büyütmek çok zor valla Allah yardımcın olsun..

ıyiyim çok şükür eee anne olmak kolay değil annemin kıymetini daha iyi anlıyorum bugünde çok mızmızdı bütüngün canımı okudu uyumadıda doğru düzgün Allah herkesin yardımcısı olsun amaaaa bir o kadar da güzel bir duygu

valla iyi olmaya çalışıyorum.biraz canım sıkıldı bi müşterim tüy dökücü krem aldı,daha önce de kullandığını söyledi.ben de bugün götürüp verdim annesine.meğer beyefendi yüzü için istemiş,bizim bu tüy dökücü krem de yüze uygulanmıyo dedim kadın oğlunu aradı vazgeçmiş çocuk.ya nasıl daha önce kullanmış anlamadım valla.bi de 25 liraydı k 5 te.şimdi 12 buçuk lira..şimdi bide iadeyle uğraş..yandım ben.

valla yorgundum çok çocuklar yattı uyukluyodum tam kalkmtım bi çay koydum çay içeyim bari dedim olumunekankayizsmile

eminim öyledir.ben de çocuğum olunca zorluk çekmem fazla.alıştık şimdiden..ama bebişler olmasa evin tadı tuzu da olmuyo.ne mutlu ki annesin.Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..hasta mıydı yoksa?

Hımmm kötü olmuş iadeyi nasıl hallediyorsun

valla yorgundum çok çocuklar yattı uyukluyodum tam kalkmtım bi çay koydum çay içeyim bari dedim olumunekankayizsmile

valla benim de canım çay istedi şimdi.gidip ısıtayım bari özlem abla.bugün heralde 20 bardak içtim.ürününü götürdüğüm herkes doldurdu da doldurdu.çay olmasa napcaktık acaba??

Allahıma binlerce şükür o duyguyu o kadar çok tatmak isteyipte tadamayan insanlar var Allahım onlarada nasip etsin evin neşesi evimizin gülü ..Diş çıkarıyor biraz sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…