- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.601
yok cnm ya vergisini ödediğin sürece satabiliyosun.sorun olmuyo ama diğr ürünler gibi değil prosedürü biraz daha farklı.
bazı ürünler var.her daim g,der bazısınında müşterisi hazır olur onları indirime girince ve yakın zamanda satabilecksen getirt.mesela bi müşterin vardır bi kremi devamlı kullanır 2 ayda bi sipariş verir getirt onu.isteyince hemen verirsin.eğer para sorun olmasa yapabilirsin.o andaki fiyatından verirsin mesela.veya paket halindedir getirtirsin güzel fiyata verirsin parça parça ürünleri satarsın.bazen yaparım ben 3 lü set vardır mesela 30 liraya..ürünleri getirt 10-15 liraya 2 parça satarsın normalde 10-15 lik üsün sana ya bdava kalır yada 3-5 liraya kalır.ben bi ara parfüm almıştım böle :jeyyar: :sm_cool:
bide el kremleri şampuanlar filanda stok yapılarbilir.en çok giden ürün zaten gliserinli el kremi die biliyorum.kullanıp da memnun olmayan yok gibi..
yok cnm ya vergisini ödediğin sürece satabiliyosun.sorun olmuyo ama diğr ürünler gibi değil prosedürü biraz daha farklı.
bazı ürünler var.her daim g,der bazısınında müşterisi hazır olur onları indirime girince ve yakın zamanda satabilecksen getirt.mesela bi müşterin vardır bi kremi devamlı kullanır 2 ayda bi sipariş verir getirt onu.isteyince hemen verirsin.eğer para sorun olmasa yapabilirsin.o andaki fiyatından verirsin mesela.veya paket halindedir getirtirsin güzel fiyata verirsin parça parça ürünleri satarsın.bazen yaparım ben 3 lü set vardır mesela 30 liraya..ürünleri getirt 10-15 liraya 2 parça satarsın normalde 10-15 lik üsün sana ya bdava kalır yada 3-5 liraya kalır.ben bi ara parfüm almıştım böle :jeyyar: :sm_cool:
bide el kremleri şampuanlar filanda stok yapılarbilir.en çok giden ürün zaten gliserinli el kremi die biliyorum.kullanıp da memnun olmayan yok gibi..
Gamzeeee kızz kalkamadın herhalde o kadar geç yatarsan :)))
kızlar katalog 6 da sayfa47 de vüut bakım paketi var..3 ürünede ihtiyaçım var..size nasıldır...kullanana varmıdır..annem aldı geçen ay ama kullanmaz o düzenli....ne dersiniz...
vallahi bugün bebiş sağolsun 9da kaldırdı beni..siparişleri götürdüm,oyüzden giremedim akşama kadar.sanırım sen de uyuyosun ya da bebişle uğraşıyosun:ecrin_bebek:
ben bu gece yalnızım...
ben burdaymmm
nasılsın?bebek büyütmek çok zor valla Allah yardımcın olsun..
İyiyim çok şükür eee anne olmak kolay değil annemin kıymetini daha iyi anlıyorum bugünde çok mızmızdı bütüngün canımı okudu uyumadıda doğru düzgün Allah herkesin yardımcısı olsun amaaaa bir o kadar da güzel bir duygu
valla iyi olmaya çalışıyorum.biraz canım sıkıldı bi müşterim tüy dökücü krem aldı,daha önce de kullandığını söyledi.ben de bugün götürüp verdim annesine.meğer beyefendi yüzü için istemiş,bizim bu tüy dökücü krem de yüze uygulanmıyo dedim kadın oğlunu aradı vazgeçmiş çocuk.ya nasıl daha önce kullanmış anlamadım valla.bi de 25 liraydı k 5 te.şimdi 12 buçuk lira..şimdi bide iadeyle uğraş..yandım ben.
valla yorgundum çok çocuklar yattı uyukluyodum tam kalkmtım bi çay koydum çay içeyim bari dedim olumunekankayizsmile
eminim öyledir.ben de çocuğum olunca zorluk çekmem fazla.alıştık şimdiden..ama bebişler olmasa evin tadı tuzu da olmuyo.ne mutlu ki annesin.Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..hasta mıydı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?