Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Hımmm kötü olmuş iadeyi nasıl hallediyorsun

takım öncümü aradım.dedi pazartesi bi cafede çalışmaları varmş.oraya gel öğlen 1de faturanla beraber form doldurucaz 2 hafta sonra da göndericez,şu anda iade gönderimi yok dedi ne alakaysa artık.. iadeyi anladım ama kargo parası falan ödeniyo mu diye sormuş birileri,ay bi de kargo parası verirsem daha çok zararda olurum,yol parası ver cafeye gitmek için.orda bişeyler iç ... ooof

Allahıma binlerce şükür o duyguyu o kadar çok tatmak isteyipte tadamayan insanlar var Allahım onlarada nasip etsin evin neşesi evimizin gülü ..Diş çıkarıyor biraz sıkıntısı var

Aminn..ay canım benim ya kıyamam ona, çok merak ettim valla bebişini.inşallah kolay atlatırsınız diş çıkarırken çok huysuzlanıyolar haliyle..

iade etsem bile bu ayki faturayı ödemem gerekiyomuş.tüy dökücünün parasını önümüzdeki kampanyanın faturasından düşüyolarmış.

Kızlar bişey sorucam k 5 ten 2.siparişi vericemde parfüm istediler şu safya 86-87 deki 3 lü gurup göz kalemi ruj felan sipariş verdiniz mi hiç versem mi bende diye düşünüyorum ultra colour rich rujlardan sparkling blush güzel die duydum bide göz kaleminin yeşili ne dersiniz

valla ben avonun en çok açılıp kapanan göz kalemlerini seviyorum daha kolay ve rahat sürülüyor akşama kadar akmıyor ruj tavsiyem de yeni çıkan mega impact rujlar bi harika

2. gruptaki sugar plumu sattım daha önce ama rengini açık buldu alan kişi,sürüyorum sürüyorum belli olmuyo demişti.3. gruptaki rujların numuneleri var ve çok güzeller.özellikle red 2000 ve cappuccino. 1. grup hakkında bilgim yok malesef..

ben de bişey sorucam.benim bi müşterim var 37 yaşında,cildinin yağlı olduğunu düşünüyo ama sabahları kalktığında ağız çevresinin kuru olduğunu söyledi.bence yüzü karma ama o yağlı olduğunu düşünüyo.yüzünde hiç leke falan yok ama çok hafif kırışıkları var.sizce ben ona ne önerebilirim?

k6 kırışıklar için sayfa 48deki ince çizgilerin görünümünü düzgünleştirmeye yardımcı gece gündüz kremi nasıl acaba??

takım öncüm really rosy numunesini bırakmıştı rengi çok hoşuma gitti ama hemen dağılıyo sürdükten sonra uçuyo sanki ruj ilk sürünce çok güzel

bende de var really rosy ve dediğin gibi fazla kalıcı değil.ama kırmızı bir ruj düşünen varsa red 2000 çok kalıcı ve dudağa çok hafif sürüldüğünde bile kıpkırmızı yapıyo.ben normalde kırmızı sürmem ama geçen ay değişiklik yapıp red 2000 süreyim dedim azıcık,erkek arkadaşım rujun hepsi şu anda dudağında sanırım,çıkarırsan iyi edersin dedi ama o günü o rujla kapattım yani kıyamadı sağolsun izin verdi bi güncük...

Benim evde ruj dolu çeşit çeşit markaların çok kullanamıyorumda bebişimi öpemiyorum sürünce ama hep aklım rujlarda napim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…