- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.641
canım anew reversalist 35 artı serisinin yenileyici gece-gündüz kremlerinden önerebilirsin bunlar sadece yaşa göre tüm cilt tipine uyuyorben de bişey sorucam.benim bi müşterim var 37 yaşında,cildinin yağlı olduğunu düşünüyo ama sabahları kalktığında ağız çevresinin kuru olduğunu söyledi.bence yüzü karma ama o yağlı olduğunu düşünüyo.yüzünde hiç leke falan yok ama çok hafif kırışıkları var.sizce ben ona ne önerebilirim?
Karma cilt için olan olamaz mı temizleyici için ??? Cilt tipine uygun olarak
canım anew reversalist 35 artı serisinin yenileyici gece-gündüz kremlerinden önerebilirsin bunlar sadece yaşa göre tüm cilt tipine uyuyor
Kızlar ben yatar iyi geceler Allaha emanet olun
yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz..bi tul abladan başkasını göremiorm eskilerden herkes kayboldu gitti..bnde pek takılmıorm artık ama sorulara fln bakıp çıkıorm yinede bişey olursa cvplarım tabiki hoşçakalın..
sadece paylaşım için burda oldugumuz için şu konulara girmeyim girmeyim dedim artık kendimi tutamadım.............. bizler görüldüğü üzere burdayız eda..................hatta benim bazen nickimi çevrimiçi bırakıp uyudugum bile oluyo.........her daim açık gibi gözüküyorum yani.................. dolayısıyla burda oldugumuz daha da çok belli oluyodur.....diğer arkadaşlarım da giriyo çıkıyo......yani hepimiz burdayız ve elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya calışıyoruz....... kaç kez arkadaşlarım yazdı şurda ayrım yapmayın eski yeni diye........... bizim kapımız burda her gelene acık.........eski yeni diye muhabbet yapmıyoruz, hele ayrım hiç yapmıyoruz! ..........cok da güzel paylaşıMlarımız oluyo...........artık bu son olsun daha da bu konu uzamasın.yeter artık..........bizler avonla ilgili paylaşımlar için burdayız..........tad kaçıran cümleler okumak için değil.bu ilk ve son kez bu olaylara girişimdir......o da daha fazla uzamaması içindir........ herkes kendini bilirse zaten , ortada hiçbi sorun olmaz.......çok güzel yaşar gideriz burda.....böyle şeyleri burda görmek istemiyorum artık. kaldı ki, buraya SADECE GÜZEL PAYLAŞIM amacıyla giren herkes de eminim böyle düşünüyordur......rica ediyorum burda konu kapansın.
kmseye laf soktuum yok kmseye da hava attıığım yok millet yanlış anlıo hepsi bu bni bilen bilir zaten bn böle bi insan deilim eski yeni ayrımı yapcak biri hç deilim ayrıca tek dediğim nokta su ki biz burada bi olay yaşadık ve ondan sonra kmse gelmemeye başladı bunu söledm hepsi bu.......lütfen bu konu hakkında dha fazla yorum olmasn herşey dewam etsn......
balböceği madem burdasın anlat bakalım şu durumu noluyor ...
neden böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetiniz..
biz burda kendimizi kandırılmış hissediyoruz dağıttınız bizi yani...
nedir bir açıklama getirirmisin..
kimse sizinle yoksa burda muattab olmayacak görünüyor!!!bizi bile birbirimize soktunuz
canım yeni çıkan clearskinleri bilmiyorum da mineral rujlardan apricot glow ve cranberryi almıştım ta ilk çıktıgında........ cranberry gercekten dediğin gibi hemen kırılıverdi, yumuşakmış......... şimdi apricot glowu kullanıyorum cok doğal bi renk.....dudak rengi-açık truncu-şeftali karışını düşün....aynı böyle işte............ cyrstal coralı da merak ediyorum rengi tam olarak nası bi renk?2 kişinin olayı bütün başlığı birbirine kattı valla:umursamaz:
avona dönersek yeni çıkan clearskinler nasıl kızlar biliyormusunuz bilmiyorumkismileönceden mavi,kabı beyaz bi maskesini kullanıyordum.çok memnundum.
bi de mineral rujlar indirimdeymiş yine.geçen indiriminde cyrstal coral almıştım.çok seviyorum,yapısı yumuşacık.hem nemlendiriyor hem de dolgun gösteriyor.mega impactler gibi dağılmıyor da.bu ay 1-2 rengini daha alıcam.müşterilerinize gösterin kızlar mutlakazemuszemus yalnız kolay eriyip kırılacak bi yapısı var dikkatli kullanmak gerek bu konuda uyarırsınız alan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?