Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şeftalimsi bi pembe cyrstal coral da.altın rengi ışıltıları var ama 24k gibi abartı değil.çok güzel duruyor ama çok yoğun renk vermiyor tabi.hergün kullanıyorum bu ara.cranberry nasıl ışıltılı mı?ben de onunla rose garnet almayı düşünüyorumCADIARZU

Kızlar ya avonun nar çiçeği rengi bi ruju varmı biliyomusunuz.o kadar baktım ama bulamadım...

yok öyle ıışltılı değil şööle miniminnacık beli belirsiz ışıltı var ama ışıltı denmez ona......... rose garnetı bende merak ediyorum........

yok öyle ıışltılı değil şööle miniminnacık beli belirsiz ışıltı var ama ışıltı denmez ona......... rose garnetı bende merak ediyorum........

cyrstal coral daha ışıltılı o zaman.ama abartı durmuyor.bakıcam bu ayki siparişlerimize ona göre alıcam bende.pink quartz da güzel gibi ama o tonda pembeler ben de çok soğuk duruyor hiç gitmez bana.

skin so soft vücut yağını almayı düşünüyor bu ay annem,umarım güzeldir.bilmiyorumkismile
yeni çıkan planetspa peelingin kokusuna bayıldım bu aradasırnaşık şey

gamze merhaba opuyorumnanaktan
violetbohemian:evet o daha ışıltılıdır.... bunda doğru düzgün ışıltı bile yok çünkü....... bide skin so soft dediğin altın ışıltılı seridenmi bahsediyosun? eger o seri ise kesinlikle yağı değil losyonu al........ vücutta pırıl pırıl altın ışıltısı bırakıyo.......yağdan çok daha iyi.

a.s kuncuk abla benim bi müşterim var 37 yaşında,yüzü güzel,berrak ama çok hafif kırışıklıkları var yanağında onun için ne önerirsin bi de senin fikrini almak istedim?

şimdi avonun yabancı sitesindeki mineral ruj yorumlarına baktım.cranberry için ışıltısız kırmızımsı,rose garnet için de gümüş ışıltılı pembe demişler.skin so soft signature silk benim dediğim.o jeli de panaromadan istemiştim ama stokta kalmamış.keşke kremini alsaymışımohaoldumsmile

a.s kuncuk abla benim bi müşterim var 37 yaşında,yüzü güzel,berrak ama çok hafif kırışıklıkları var yanağında onun için ne önerirsin bi de senin fikrini almak istedim?

kuzum yeni gördüm msjını......... anewin reversalist serisi varya 35 yaş ve üstü olan, onu önerebilirsin

evet diyorumya içinde mikroskopla anca görülebilecek miniminnacık ışıltı var, ona ışıltı bile denmez........ ışıltılı bi ruj istiyosan bunu alma.........

bu iade benim de canımı sıkıyo ya neyse ki çok fazla olmadı..bikaç kere oldu sadece..ama elimde bi yığın ürün var.canımı sıkıyo bazen toptan alan olsa satacam gitsin diyorum bazen bazen de yazık diyorum neden zarar edeyim sonra da elimde durmasının bana ne getirisi var diyorum..of canım sıkkın bi de bu geliyo..bu takas nası oluyo kızlar..sipariş vereceğim zaman olmazsa vermem takas yaparım..özellikle son bikaç kampanyada çok birikti elimde..napiyim o kadar kremi rimeli ben ya

evet diyorumya içinde mikroskopla anca görülebilecek miniminnacık ışıltı var, ona ışıltı bile denmez........ ışıltılı bi ruj istiyosan bunu alma.........

ikisi farklı olur böylece daha iyi benim için.kaydirigubbakcemile3ışıltısı farketmez bunların yapısına bayıldım.tüm gün lip balm sürmeme gerek kalmıyor yumuşacık yapıyor insanın dudağınısırnaşık şeyyorumlar için teşekkürlerolumunekankayizsmile

valla eğer takasla alan olursa ben de tüy dökücü kremi takas edeyim desem kimse yanaşmaz.ben olsam ben de yanaşmazdım heralde.peki iade için ücret ödedinmi?ve k 5 te 150 tl lik siparişe hediye geliodu ya ben far away parfümlü rolet kazandım,ancak iade edersem 150 tl nin altına düşüyorum o halde bana gelen hediye de gidicek dimi?

kızlaaar huriş ablam gerçekten güzel açıklamış bn öle eski yeni ayrımı yapan bi insan deilim herkese bildiğim kadarıyla cvp veren ve herkesle konuşan bi insanım herkes bni yanlış anladııı..zor günler geçirdik burada ama bitti herkes için lütfen arkadaşlar özür dilerm kapansn bu konu olur mu??

cnm yanlış hatırlamıyosam iade lerde eğer hediye kazandığın limitin altına düşersen bi sonraki kampanyada kazanılan hediye faturalandırılır.sanırım seninki de aynı.yoksa herkes hediye için sipariş veriri verir sonra iade ederdi..ben öyle biliyorum

haklısın ama ben iade etsem bile bu ayki faturayı yine 153 olarak ödiycekmişim.takım öncüm öyle dedi.diğer faturandan düşer iade ettiğinin parası dedi.

kızlar bn cvp verm mesela 150 milyona tamamlayıp hediye aldınız ve iadeniz oldu 20 milyonluk 150den düşüosa hediyeyide yolluosunuz ama yok 150den aşağı düşmüosa hediye kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…