Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selaaam,13 mayısta sipariş versem 150 tllik,ne zaman ödeme yapmam gerek.3 mayısta sipariş vermiştim 135 tllik 11 gün verdiler ödeme için

selaaam,13 mayısta sipariş versem 150 tllik,ne zaman ödeme yapmam gerek.3 mayısta sipariş vermiştim 135 tllik 11 gün verdiler ödeme için

canım 1 ay verirler.siparişi girdiğin günden itibaren 15 gün vermişlerdir,siparişin geç gelmiştir belki dicem ama bi kere benim de 15 gün yerine 12 gün vermişlerdi.kafalarına göre takılıyolar ..

ben otomatik ödeme yaptırmıyorum cnm elden yatırıyorum pttdeden diye ayarlıcam o zaman 2 hafta diye biliyorum ben ayrıca böle 2 hafta vericeklerini söleyip neden daha az zaman veriyolarsa ona göre ayarlıyoruz biz ama

ben otomatik ödeme yaptırmıyorum cnm elden yatırıyorum pttdeden diye ayarlıcam o zaman 2 hafta diye biliyorum ben ayrıca böle 2 hafta vericeklerini söleyip neden daha az zaman veriyolarsa ona göre ayarlıyoruz biz ama

ewt bnde hep elden ödeme yapıorm ve 15 gün süre veriolar bu sefer sna neden böle olmuş anlamadım bnce ara bi sor..sonuçta bizde müşterilerin eline bakıoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…