Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kıslarr gecen aydan jet femme siparişleri gelmeyenler,bu ay geldimi acaba??
tomorrow ve today yaz için sizce çokmu ağır kaçar??

Kızlar ya avonun nar çiçeği rengi bi ruju varmı biliyomusunuz.o kadar baktım ama bulamadım...
i
canım o ruju sevenler çoğunlukta ama avon kaldırmış o ruju..
ben geldiğimden beri bir çok kişi nar çiçei rujunu soruyor burda ama öyle bir ruj yok heralde önceden varmış..

:1hug:

kızlar bn cvp verm mesela 150 milyona tamamlayıp hediye aldınız ve iadeniz oldu 20 milyonluk 150den düşüosa hediyeyide yolluosunuz ama yok 150den aşağı düşmüosa hediye kalıyor..
bu ay bende öyle oldu ama bende ki durum şu ...
ilk siparişim 166 liraydı...
165 lirayada maskara hediyesi vardı...
sonrada siparişler verdim 450 ye yakın...
sonra o 166 lık faturadan birisi ürün iade etti...
ama ben maskarayı vermedim çünkü zaten genel toplama bakıyorlarmış o faturaya değil :)))

sağol huricim..bu avonun en sevilen ürünlerini kaldırmaktaki başarısını başka hiç bir markada göremedim ben...
arkadaşlar anneler günümüz kutlu olsun...

sağol huricim..bu avonun en sevilen ürünlerini kaldırmaktaki başarısını başka hiç bir markada göremedim ben...
arkadaşlar anneler günümüz kutlu olsun...

Öncelikle bende herkesin anneler gününü kutlarım a.s.
sana katılıyorum surrender gibi bi parfümü kaldırdı ya avon daha ne diyim en çok sevdiğim parfümdü

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

tüm annelerin ve anne adaylarının aslında tüm kadınların anneler günü kultlu olsun

dün ilk siparişimi verdim nihayett
siparişlerin yanısıra birde büyük numune seti istedim
eşim kuaför bi katalogda ona vericem dükkanda dursun diye
katalogdaki parfümlere birer tane numune yapıştırıcam kokusunu görüpte karar versinler
k6 yı görmek istiyorum artık
t.ö salı siparişlerin elinde olur dedi
sabırsızlıkla bekliyorum

sevvalciikkk hayırlı ugurlu olsunnn a.s.

bende toplayım bugun verecegım sıparıslerı... bu arada bende anne adayıyım :) bende tum annelerın ve adaylarının anneler gununu kutluyorum...

benim de gelmedi satıştan kaldırılmış malesef,

canm k5 kataloğunda var ama ,ozman nasıl satıştan kaldırmış olabiliyor..ya bu avon napmaya çalışıyo ya,müşteriler 2 aydr bu parfümü beklioo.ben şimdi satıştan kaldırılmış mı diim yaniiikötükedihüso

saolasın datlummm
ay çok heyecan yaptım ben yaaa
siparişim gelse kalpten gidicem sanki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

eheueee kaydirigubbakcemile3 ööle oluyo dimiii ......... onun heyecanı bi ayrı güzel......... kargocudan kaptıgım gibi nasıl kutuyu açıyorum bilemezsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevvalcik hayırlı olsun bol satrışlar canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…