Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kendi annem yaşamadığı için benim daha hüzünlü oluyor annneler günü allah kimsenin annesini başından eksik etmesin:Saruboceq: herkes annesin değerini bilsin kızlar yokluğunda değerini daha çok anlıyonuzsenağlama

canım benim RABBİM sana inşallah eşinle çoculuğunla çocugunla coookk mutlu, huzur dolu bi yaşam nasip etsin inşallah........AMİİNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Benim anneler günüm hayatımın tamamen değişime uğramasıyla geçiyor kızlar...
hüzünlüyüm kararlıyım karmakarışığım hiçbiriniz bilmiyor tabi, özel hayatımı ama hayat işte

sadece şunu diyorumkii kimseye hakettiğin den fazla değer vermeyeceksin..

herşeye çok yazıkk...ama bu kez bitti kesin...eşyalarımıbile alıyorum yavaş yavaş...

BOŞANIYORUM kızlar...ne çabalarla başladığımız serüven bitiyor çok çabaladım ama hep kötü oldum ssonundada ben kötü oldum ne diyeyim allah herkezin kalbine göre versin...

nasıl gececek bu günler nasıl bitecekk bilmiyorum kızımla gülmeye çalışıyorumm herşeye paylaşmak isterdim sizlerle

allah kimseye yaşatmasın zor...amabi yerden sonra sevgi işe yaramıyo böle olmak zorunda artık

Allahım bundan sonra herseyin hayırlısı (

Çok üzüldüümmmm been mafoldumbenmafoldumben

yemin ediyorumki aglattın beni ....

:sinifsinif::sinifsinif: ablam dayanaamam yaaa :sinifsinif: herşeyin hyrlısı walla hyrlısı eğer sn ayrıldıında dha mutlu olucksn bölesi dha ii..ama çok zor ortada bi bebek var off off:sinifsinif:

hayırlı olsun ,dükkanda katalog güzel fikir bende eşimle okulla yolluyorum okulda duruyor..

escimm ne desem boş biliyorummmm,inşallah en kısa zamanda en kolay şekilde atlatırsın bu dönemi...

mutlaka siteye (avonun)bakmışsınızdır ya kızlar kartla ödeyenlere süper imkanlar var bu ara...+4 taksitler +5 taksitler yani 9 taksitte ödüycez ve %5indirim var ....bayıldım bu işe....

balböceği,eda17,gokçen canlarım tşk ederim..yaz için ne önerirsiniz avondan pekii?? bende de her koku kalmıoki esmer tenli olunca tomorrow today tarzı parfümler kalıo..

balböceği,eda17,gokçen canlarım tşk ederim..yaz için ne önerirsiniz avondan pekii?? bende de her koku kalmıoki esmer tenli olunca tomorrow today tarzı parfümler kalıo..

cnmın içi yaz için en ideal kokular celebre wish of love pur blanca bnce..
çiçekli kukalr için pur balnca
meyveli diosan wish of love
biraz .içek biraz meyve ama çiçek dha ağırlıkta celbre derm..
mesela bn bu yaz bu ayki panaromada yeni çıkan 10 tl olan kokulardan bi alcm portakallı olanı wish of love var zaten onuda kullanırm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…