Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kıslarr tomorrow,, today yaz için çokmu agır olurrrrrrrrrrrrrrr??ve kokularıı kalıcımııı??

ikisi de çok klas kokular süper tomorrow biraz daha kışa uygun bi koku diyebilirim ama today çiceksi gbi ama çok hoş ...her ikisi de kesinlikle ağır değil ve gayet kalıcı ve edp ikisi de ..

Valla kesinlikle Pur Blanca. opuyorumnanaktanTabi kalıcı değil çabuk uçuyor ama mis gibi kokuyor daima kullandığım parfümdür.bayanssulusmilebayanssulusmile Biticek diye ödüm patlıyor sıkarkenkaydirigubbakcemile3

katalogda rimele batırılmamış haliyle gösteriyolar....
rimel sarı olmadığına göre fırçasıda sarı kalamaz dimi...

haklısınız ben düşünememişim..ya pardon ama fırça sarı olsa direk rimelin rengini alamaz dimi?silince de sarılıktan eser yok.dene istersen..

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun..canını sıkma desem ne işe yarıyacak bilmiyorum ama Allah o kadar büyük ki mutlaka bi gün sen de mutluluğu elde edersin.sonunda ölüm yok en azından abla.ben son 1 senede canımdan çok sevdiğim 2 insanı kaybettim.sağıma baksam boş soluma baksam boş ve onların geri gelmesi imkansız..en azından hayattasın ve her yeni gün yeni umutlarla dolu..Allah a emanet ol..

kızlar tüm annelerin anneler gününü kutluyorum biraz geç oldu ama malum pazar gezmekten anca vakit bulabildim bugün çok özeldi benim için kızımın ve eşimin süprizleri falan çok hoştu umuyorumki tüm annelerin kıymeti bilinir sadece bugün değil hergün hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Slm kızlar:)
Avondan bişeyler alıcam 2 gün kaldı k5te.Size bişeyler danışmak istiyorum yalnız:

Anew +40 serisinden almak istiyo annem fakat kararsız.Beğenmezse 3 kampanya içinde iade edebilir diye duydum,doğrumu ve bu tüm ürünler için geçerlimi?Para iadesi yapılıyomu,yoksa sadece değşmmi yapılıyo kızlar??

Planet spa ürünlernden hangisinin peelingi daha iyi?Ben şöyle sert bi peeling arıyorum bacaklarımdaki lekeler için.Japanese&sake mi etkili yoksa mor olan mı daha parçacıklı? Veya vücut peelingi olarak önerilerininz neler?

Bide selülit için (basen:) hangi ürünü önerrsiniz? Mesela mor özel masaj başlıklı cellu-sculpt nasıl etkilimi??

Cvplar için şimdiden çook teşekkürler:)

Son düzenleme:

1.soru için kişinin yaşına bağlı olarak alın bnce yani yani 40 yaşındaysa +35 alın uzmanlar böle dio..ve 4 kampanya içinde iade hakkınız var tabiki para geri verilio..
2.planet spalarda pirinç özlü olanlarda vücut peelingi var o çok güzel..
3.dediğiniz ürün yeni çıktı yani etkisini tam olarak bilemiorm ama sattım onlardan bnce düzenli kullanınca yararlı olur :)

edacım da cevaplamış bende cevaplayayım istedim;
*anew serisi için asla endişe etmeyin yaş olarak doğru gruptan alınıp düzenli kullanıldığında sonuç alınır emin ol zaten alıp 2-3 ay düzenli kullanmadan bişey demek yanlış olur ha cildine zarar verirse(alerji-döküntü vs.)ki bu imkansız denebilir ...temsilci siz iseniz 3 kampanya içinde iade eder ücreti bi sonraki faturadan düşülür ha müşteri iseniz aldığınız temsilci paranızı iade eder..
*vücud pleengi için ben planet spa dan vücut pleengini kullanıyorum yeni çıkan morlu seri için bişey diyemem çünkü yeni çıkıyor ve bilmiyoruz ama siz vücuttaki lekeler için diyorsunuz v.pleeningleri sadece ölü hücreleri cilt yüzeyinden tem. içindir lekeler için farklı ürünler gerekir
*selülit içinse selülitin derecesi de önemli hafifse hepsi fayda eder önemli olan yukarı doğru masaj yaparak ve düzenli kullanımla...
kolay gelsin umarım fikir olmuştur

kızlarrrrr,ben her ay 20 kat.getirtiyorum ki karşılığını da görüyorum çok şükür:Saruboceq: bu ay yine hepsini dağıtmıştım ki 2 arkadaşım aradı ve kat. istiyorlar aradım t.öncümü çok tatlı bi bayan sağolsun çokta yardımcı oluyo 5 kat. verdi onları dağıttım kam 6 daki hediyeyi beğenmiştim pembe pike ve takımı inşallah gelirrrrrr:Saruboceq:geçen yaz pike takımı kazanmıştım kullanmadım daha ama olsun biz bayanlar dayanamıyoruz bu hediyelere hepsini istiyoruzzzzz.....herkese bol satışlar olur inşallah...:Saruboceq:

balböceği,eda17,gokçen canlarım tşk ederim..yaz için ne önerirsiniz avondan pekii?? bende de her koku kalmıoki esmer tenli olunca tomorrow today tarzı parfümler kalıo..

canım,
treselle
celebre
pur blanca
wish of love
simple elements
serisinin özellikle mavi olanı
summer white

ben bunları öneririm şahsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…