- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.741
kıslarr tomorrow,, today yaz için çokmu agır olurrrrrrrrrrrrrrr??ve kokularıı kalıcımııı??
katalogda rimele batırılmamış haliyle gösteriyolar....
rimel sarı olmadığına göre fırçasıda sarı kalamaz dimi...
Benim anneler günüm hayatımın tamamen değişime uğramasıyla geçiyor kızlar...
hüzünlüyüm kararlıyım karmakarışığım hiçbiriniz bilmiyor tabi, özel hayatımı ama hayat işte
sadece şunu diyorumkii kimseye hakettiğin den fazla değer vermeyeceksin..
herşeye çok yazıkk...ama bu kez bitti kesin...eşyalarımıbile alıyorum yavaş yavaş...
BOŞANIYORUM kızlar...ne çabalarla başladığımız serüven bitiyor çok çabaladım ama hep kötü oldum ssonundada ben kötü oldum ne diyeyim allah herkezin kalbine göre versin...
nasıl gececek bu günler nasıl bitecekk bilmiyorum kızımla gülmeye çalışıyorumm herşeye paylaşmak isterdim sizlerle
allah kimseye yaşatmasın zor...amabi yerden sonra sevgi işe yaramıyo böle olmak zorunda artık
Allahım bundan sonra herseyin hayırlısı(
kendi annem yaşamadığı için benim daha hüzünlü oluyor annneler günü allah kimsenin annesini başından eksik etmesin:Saruboceq: herkes annesin değerini bilsin kızlar yokluğunda değerini daha çok anlıyonuzsenağlama
balböceği,eda17,gokçen canlarım tşk ederim..yaz için ne önerirsiniz avondan pekii?? bende de her koku kalmıoki esmer tenli olunca tomorrow today tarzı parfümler kalıo..
Slm kızlar,
Uzun zaoman snra avondan bişeyler alıcam yineSize bişeyler danışmak istiyorum yalnız:
Anew +40 serisinden almak istiyo annem fakat kararsız.Beğenmezse 3 kampanya içinde iade edebilir diye duydum,doğrumu ve bu tüm ürünler için geçerlimi?Para iadesi yapılıyomu,yoksa sadece değşmmi yapılıyo kızlar??
Planet spa ürünlernden hangisinin peelingi daha iyi?Ben şöyle sert bi peeling arıyorum bacaklarımdaki lekeler için.Japanese&sake mi etkili yoksa mor olan mı daha parçacıklı? Veya vücut peelingi olarak önerilerininz neler?
Bide selülit için (basen:) hangi ürünü önerrsiniz? Mesela mor özel masaj başlıklı cellu-sculpt nasıl etkilimi??
Cvplar için şimdiden çook teşekkürler:)
Slm kızlar:)
Avondan bişeyler alıcam 2 gün kaldı k5te.Size bişeyler danışmak istiyorum yalnız:
Anew +40 serisinden almak istiyo annem fakat kararsız.Beğenmezse 3 kampanya içinde iade edebilir diye duydum,doğrumu ve bu tüm ürünler için geçerlimi?Para iadesi yapılıyomu,yoksa sadece değşmmi yapılıyo kızlar??
Planet spa ürünlernden hangisinin peelingi daha iyi?Ben şöyle sert bi peeling arıyorum bacaklarımdaki lekeler için.Japanese&sake mi etkili yoksa mor olan mı daha parçacıklı? Veya vücut peelingi olarak önerilerininz neler?
Bide selülit için (basen:) hangi ürünü önerrsiniz? Mesela mor özel masaj başlıklı cellu-sculpt nasıl etkilimi??
Cvplar için şimdiden çook teşekkürler:)
balböceği,eda17,gokçen canlarım tşk ederim..yaz için ne önerirsiniz avondan pekii?? bende de her koku kalmıoki esmer tenli olunca tomorrow today tarzı parfümler kalıo..
Gamzecm yeni rimel nasıl? Aldım ama daha gelmedi. Merak ediyorumbilmiyorumkismile
Slm kızlar kimse yok mu
iyi akşamlar nasılsın.ben de burdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?